Skiferier med dansk og skandinavisk hotelpersonale

Skiferier med dansk og skandinavisk hotelpersonale

Du går ind på et alpehotel. Ved skranken står en ung mand. Du kigger på ham og siger: “Go’ dav”. Den unge mand kigger på dig og svarer: “Dav, hvad kan jeg hjælpe med?”.

Dansk og skandinavisk hotelpersonale kan give tryghed og en bedre oplevelse på skiferien - især hvis du er nybegynder, har børn med eller måske ikke er en haj til engelsk.

Herunder har vi lavet en oversigt over rejsebureauer, der har hoteller i Alperne med dansk eller skandinavisk hotelpersonale.

Når du rejser til Sverige eller Norge, vil der (naturligvis) oftest være skandinavisk hotelpersonale.

Thinggaard

Thinggaard har 11 hoteller i Alperne fordelt på områderne:

Alle 11 hoteller har dansk personale, som glædeligt deler deres viden om skiområdet og hjælper dig med det, du har brug for.

Se oversigten over hotellerne her.

Hotel Bärenbachhof 

Du kan eksempelvis vælge at bo på Hotel Bärenbachhof i Saalbach. Det 3-stjernede hotel ligger i smukke omgivelser med kun 300 meter til Schattbergliften - og hvis du er i tvivl om noget, kan du bare spørge det danske personale.

Med i din rejse får du halvpension, og dit ophold starter med en varm velkomst fra det danske værtspar.

Læs mere om Hotel Bärenbachhof.


Heart Hotels

Hos Danski og Nortlander kan du finde et udvalg af “Heart Hotels”, hvor du bor tæt på pisterne og bliver betjent af dansk personale - og fodret af danske kokke.

Du finder Heart Hotels på destinationerne:

På alle hotellerne herover kan du møde dansk personale, som er klar på at give dig en fantastisk ferie. 

Se oversigten over hotellerne her.

Heart Hotel Widmoos

Du kan eksempelvis vælge at bo på Heart Hotel Widmoos, som er et 3-stjernet hotel i Wagrain. Hotellet ligger hævet en smule over byen - og du kan stå på ski direkte fra hotellet.

Nybegyndere og børn, der bor på Hotel Widmoos, kan ikke blot nyde det danske personale, de kan også gøre brug af den øvelift, der er i baghaven.

Læs mere om Heart Hotel Widmoos.


Udgivet af: Frederik Mikkelsen

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen