« Til oversigten

På ski i sommerferien

- gletcherskiløb, kunstbakker eller indendørs, mulighederne er der...

Sidder du også og savner vinterens oplevelser, er der her hjælp at hente i byen Neuss i Tyskland. Her finder du Europas største indendørs skicenter, det er ensbetydende med ski 365 dage om året i 5 graders frost fra 9.00 til 24.00. Afterskiingen strækker sig til kl. 01.00 så man kan få det hele med.

To slæbelifte og en 4-stolslift sørger for transporten til toppen af pisten, som har op til 28% hældning. Hvilket betyder at der er gode betingelser for såvel begyndere, som let øvede ski- og snowboardløbere.

Prisen for 1 time og 40 minutters skiløb i tidsrummet fra 15-22 er 25 ? for en voksen. Skiudstyr kan lejes på stedet til fornuftige priser i centrets Pro-shop.

Du kan besøge skicenteret i Neuss på adressen: www.allrounder.de

Vil du hellere ud i den frie natur, er gletscherne rundt omkring i Europa i øjeblikket en god mulighed hvis det skal være med ski under fødderne.
Besøg eksempelvis Hintertuxgletcheren på: www.tux.at, Gletcherne i Sölden på www.soelden.com, Kitzsteinhorn ved Zell am See på: www.kitzsteinhorn.at eller Grande Motte i Frankrig www.tignes.net

Flere bureauer arrangerer aktive rejser med sommerski i løbet af sommeren, det kan du læse mere om på bureauernes hjemmesider:
Østergaard´ernes Ski & Rejser

Der er også muligheder for skiløb i Danmark i form af skibakken der ligger i forbindelse med Søhøjlandets feriecenter. Du kan se mere om det på adressen: https://www.landal.dk