« Til oversigten

Se de nye Douchebags tasker for 2017/2018

Komplet Guide: Læs om de nye tasker fra det populære mærke Douchebags, som næsten har været udsolgt gennem hele 2017 i hele verden.

Et af de mest eftertragtede mærker i 2017 har uden tvivl været Douchebags. Det populære og innovative brand, som blev etableret af den svenske skiløber/youtuber Jon Olsson og den norske surfglade Truls Braatas der mødtes i 2009, har været i stigende udvikling siden dag 1, de startede på det store skiudstyrs marked med at lave skitasker. Taskerne er sidenhen blev ufattelig populære og revolutionerede markedet. 


Siden etableringen af DB i 2012, hvor fokus lå på at skabe markedets bedste skitaske, har de efterfølgende forsøgt sig med lave stilrene og kreative tasker/rygsække, der også kan bruges til hverdag og rejse. Modellerne blev hurtigt en succes, da de henvendte sig til et andet segment end bare skiløbere og rejsende. Rygsækkene The Hugger 30 og The Base kunne pludselig ses på gaden i byerne verden over, da de fungerer super som hverdags/små rejsetasker. De nyeste bud på stammen er de mere klassiske rygsække som The Ace og The Artist, der er velegnet til studie/fritid, som man i løbet af 2017 har kunnet ses på et hav af studerende.

Douchebags har ændret markedet for skitasker og har de seneste år prøvet at gøre det samme indenfor rejsetasker/rygsække – men hvad er deres nye ideer og produkter til 2017 og 2018! Se bare her.

Douchebags har i til i år lavet alsidige tasker, der kan bruge til ski, eventyr, hverdag, skole og meget mere.

Nyheder fra Douchebags tasker 2017/2018

Det går ikke stille for sig hos Douchebags. Til den nye sæson kommer de med The Explorer samt en Carryall duffle bag som findes i 40 og 65 liter. I alt 3 nye modeller med fokus på flot design, funktionalitet og alsidighed. Både rygsækken og de nye duffle bags kommer i farverne Pine Green, Black Out og Pure White, hvilket er de 3 farver som alle de ældre modeller også vil komme i til 17/18.

Douchebags The Explorer

Det produkt, vi har de største forventninger til, er den nye The Explorer, det kommer fremover nok skal blive en af de mest brugte skitasker på bjerget. I løbet af 2017 har Jon Olsson selv testet rygsækken i hans Youtube videoer, hvor den er blevet kørt hårdt i både Japan og Canada. Har man kigget lidt efter på den danske skiscene, vil man have set, at en af Danmarks bedste freeskiers Rasmus DJ også har testet rygsækken i løbet af vinteren.

The Explorer har alt du kunne ønske dig ved en god skirygsæk! MEN det smarte ved denne model er, at du lynhurtigt kan fjerne bæltespændet på tasken, så du får en taske der er yderst velegnet til alle dine rejse-eventyrer væk fra bjerget og som ikke kun kan bruges som skitaske. Den er behagelig at have på, funktionel, vejer meget lidt, følger kroppens bevægelser og så er den yderst slidstærk. Vi vil derfor ikke blive overrasket over, at se denne taske blive brugt som hverdags rygsæk fremover.

Det funktionelle ved rygsækken er, at den har et stort rum til alle dine vigtige ting, samtidig er der en inderlomme med plads til alt fra drikkedunken til ekstra goggles. Den aftagelig bælterem giver dig en hverdags taske, når du ikke skater eller står på ski. Samtidig er der masser af straps på bagsiden, så du kan fastgøre ski, snowboard, skateboards, en kasket, trøje eller hvad du nu har med dig! The Explorer har en volumen på 20 liter og bliver stensikkert en succes ligesom alt andet Douchebags har lavet.

The Explorer kommer i farverne: The Explorer Black Out, The Explorer Pure White og The Explorer Pine Green.
Denne taske kunne meget vel blive en af de mest populære ski/adventure tasker i 2017/18.

Douchebags The Carryall 40L

Dette kan meget vel blive din yndlings taske fremover, hvad enten du skal til træning, arbejde, på kortere ture eller bare elsker en holdbar og stilren duffle bag. Douchebags har nemlig ikke sovet i timen, da de godt har lagt mærke til at duffle bags er blevet populære på det danske marked, grundet at de kan bruges til mange forskellige ting.

Tasken er solid, opbygget med en EVA plade, der skal give dig ekstra komfort, når du vælger at tage den på ryggen ved brug af skulderremmene, der også kan gemmes væk. Inden i er duffle bag'en opdelt således, at du let kan organisere dit tøj, sko eller andet i de indbyggede rum som tasken er lavet med.

Et stort plus ved Carryall modellen er, at den har Douchebags smarte Hook-Up system, så den kan kobles sammen med de andre Douchebag produkter, hvilket især gør længere ture lettere, hvis du skal med eks. tog eller fly.

The Carryall 40L kommer i farverne The Caryall 40 Black Out, The Caryall 40 Pure White og The Caryall 40 Pine Green.


Douchebags har tidligere haft stor succes med den hvide farve på eks. Hugger 30 og The Base, hvorfor at farven nu går igen.


Selvom firmaet startede med at lave produkter til sport og rejse, bruges flere af dem i dag som hverdagstasker.

Douchebags The Carryall 65L

De to duffle bags kommer som sagt i to størrelser, så det bliver lettere for dig, at vælge lige præcis den som passer til dit behov. Ved modellen på 65 liter, får du de samme smarte inddelingsrum, en EVA rygplade der skal sikrer optimal komfort og skulderremme der kan gemmes væk.

Skal du på en weekend/længere ture, så er denne helt optimal. En rejsetaske du vil kunne have i mange år endnu og så har den et flot design og look!

The Carryall 65L kommer i farverne The Caryall 65 Black Out, The Caryall 65 Pure White og The Caryall 65 Pine Green.


Den nye farve Pine Green, står rigtig skarpt når man ser den i virkeligheden.Grundet den behagelige pasform, kan du sagtens være aktiv og samtidig have en Carryall duffle bag på ryggen. 

Se alle de populære Douchebags tasker her.Hvad synes du om de nye tasker? Kommenter endelig nedenfor og skriv hvis du har spørgsmål til taskerne.

*Billederne kan variere en fra de endelige modeller, som kommer til september. 
Rygsække