Tre fantastiske destinationer i uge 7

Tre fantastiske destinationer i uge 7

Vi har besøgt tre meget forskellige lande i vinterferien - Tjekkiet, Italien og Canada. Her kan du se billeder og læse beretninger fra Skisport.dk's vinterferie 2023.

Skisport.dk holdet har været vidt omkring i uge 7 - den absolutte højsæson for danske ski-entusiaster. Her har vi oplevet alt fra en tur med vennerne til Tjekkiet, en familietur til Italien og en pudderjagt i Canada.

Herunder har vi samlet billeder, anmeldelser, input og madpriser til dig, der mangler lidt inspiration til din næste tur. 

Peter tog bussen til Tjekkiet

Min gode kollega Peter har været på en tur med en række ski-kammerater. De tog afsted med bussen fra Danmark og ankom i Tjekkiet efter en god, men lang tur. Her har Peter kunne nyde de lave priser, og de gode forhold i Spindleruv Mlyn

Snedybderne lød på 55 cm på toppen af bjerget, og 35 centimeter i bunden. Temperaturerne var rigtig fine med en smule frost på toppen og 3-5 grader i bunden - og endda god sol et par dage. 

Frokosten blev ofte taget på restauranten lige ved bjerget, hvor priser var mere end rimelige. Hvad siger du til en cheeseburger-menu til 80 kroner? eller en fadøl til 25 kroner? Vi siger ja tak. 

Thomas har jagtet pudder i Canada

Vores udsendte eventyrer, Thomas, har været en tur i Canada, hvor han har prøvet kræfter med bjergenes legeplads - Powder Highway. Her er der blevet udforsket både på og uden for de patruljerede områder. Hvis du har fulgt med på vores instagram-side, har du kunne se de fantastiske videoer, der viser præcist, hvorfor så mange jager den perfekte pudder.

Turen begyndte i Fernie, British Columbia, hvor vinterlandskabet var helt fantastisk - og det samme var tilfældet for den uberørte sne. 

Thomas besøgte også Whitewater Ski Resort, hvor roen var helt fantastisk - der var 3 gamle lifte, ingen kunstsne, intet mobilsignal, ingen wifi, faktisk intet … udover helt igennem fantastisk terræn og sne. 

Thomas er på en Roadtrip rundt i Canada med debredeplanker.dk, det koncept kan du læse mere om her.

Se en video fra Thomas' besøg i Canada:


Rasmus tog familien med til Cervinia

Så er vi nået til det sidste uge 7 eventyr - nemlig Rasmus' familietur til Cervinia i Italien. På de billeder, vi har modtaget herhjemme, ser det ud som om, at han har brugt lige så lang tid på pastarestauranten som på pisterne... Men vi bebrejder ham ikke for både pistene og pastaen ser magisk ud. 

Vejret i Cervinia har været mildt, og Rasmus nød flere dage med skiløb i høj sol. Her kunne han blandt andet slå sig løs med skiløb i en højde, der vil noget. Turen bød nemlig på en tur op til Matterhorn, som ligger over 3.800 m.o.h. 

Kom du ikke afsted i uge 7? Bare rolig, sæsonen er lang endnu, og vi hjælper dig med at finde den bedste rejse ved at samle rejser fra de danske rejsebureauer i vores rejsedatabase. 

- Søg blandt alle skirejser
- Find korte skiferier
- Find restpladser

Udgivet af: Rasmus Skov

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen