Hemsedal

Hemsedal er en af de bedste skiferiedestinationer i Norden – blandt andet byder den på udfordringer for både begynderen og den øvede skiløber, mens også langrendsskiløberen kan få udfordringer under sin skiferie i Hemsedal. Ikke blot udfordringerne er gode – ventetiden på at komme op på pisterne igen er også minimale i kraft af, at man har 4 ekspresstolelifter. Når man tager på skiferie i Hemsedal har man yderligere mulighed for at køre på pisterne tirsdag-fredag kl. 17:30-21:00. I perioden februar til april er der også mulighed for at stå på ski mellem kl. 8 og 9 om morgenen.

Hemsedal er et populær snowboardområde

Derudover har man gode vilkår for off-piste samt en veludstyret snowboardpark, hvor man blandt andet finder 2 halfpipes, 1 big jump, 2 quaterpipes en fun box og forskellige hop. Dette gør området til et af de mest populære i Norge.

Børnevenlig skiferie i Hemsedal

For børnefamilien er det også oplagt at tage på skiferie i Hemsedal – der er således ikke mindre end 5 børnebakker på destinationen og børn op til 7 år får gratis liftkort – hvis de vel og mærke bruger hjelm!

Overlevelsesture og after ski i Skandinaviens Alper

For langrendsfolket er Hemsedal en udfordrende destination til skiferien – der er ikke mindre end 220 km løjper, og man kan yderligere forsøge sig med overlevelsesture med overnatning i snehuler. After-ski mulighederne i Hemsedal er forholdsvist store taget i betragtning af byens størrelse på 2.000 indbyggere, og der er samtidig en del restauranter og indkøbsmuligheder.

Skiferie forslag i Hemsedal

SKARSNUTEN PANORAMA 37 SKARSNUTEN PANORAMA 37 Bil fra 367,-/pers.
SKARSNUTEN C 092 SKARSNUTEN C 092 Bil fra 426,-/pers.
Nulstil   Udvidet søgning

Fotos og video

Alexander - 12 år og på snowblades!
Christopher - 9 år og på snowblades!
Udsigten fra det laveste stykke af pist 18...
Udsigten fra mellemstationen...
Det er næsten som at være i alperne...
Hemsedal uge 13 2005
Hemsedal uge 13 2005
Billeder fra Skisport.dk's brugere og instagram
Følg skisport.dk på Instagram.

Brugerne om Hemsedal

Her kan du se brugernes karakterer for Hemsedal.

Skiterræn:
4,24
Liftsystem:
4,13
Afterski:
3,19
Byen:
3,18
Børnevenlighed:
5,00
Begyndervenlighed:
5,00
Prisniveau:
3,75
Off-piste:
4,75
Samlet score er 4,15 / 5 ud fra 127 anmeldelser.

Hemsedal med familie | Skrevet den 23/02 2011

Oprettet af Ulla Allesø

Hemsedal er en fantastisk skidestination for familier. Området udfordrer alle niveauer, fra nybegynder til den erfarne skiløber og dem der vil i funpark og udfordre hoppene. Langrend er lige udenfor d...
øren. Du bor tæt på bakkerne, så det er nemt at komme ind til en bid mad og på toilet. . Skiskolerne helt i top og der er aktiviteter for børnene. Udenfor skoleferierne er der rigelig med plads på bakkerne, enkelte dage havde vi næsten bakkerne for os selv.
Læs mere

Er denne kommentar til nogen hjælp?
Ja Nej

| Skrevet den 23/12 2009

Oprettet af Patrick-J

Jeg syntes Hemsedal er et skisportsted med utrolig meget klasse. jeg har svært ved at finde noget negativt ved hemsedal da der er loyper for enhver smag. off-pist er ikke det jeg kører mest da jeg kør...
er snowboard men da jeg stod på ski var off-pistene super gode der er alle slags off-piste både de små "genveje" på loyperne og de lange og svære. kan kun anbefale Hemsedal rigtig rigtig meget!!
Læs mere

Er denne kommentar til nogen hjælp?
Ja Nej

Se alle Opret kommentar