Hemsedal
Bureauer
Kataloger
Skirejser
Anmeldelse
Vis på kort
Video
Billeder
Vejr og webcams

Hemsedal i Norge
Brugerne om Hemsedal:

Hemsedal


Hemsedal er en af de bedste skiferiedestinationer i Norden – blandt andet byder den på udfordringer for både begynderen og den øvede skiløber, mens også langrendsskiløberen kan få udfordringer under sin skiferie i Hemsedal. Ikke blot udfordringerne er gode – ventetiden på at komme op på pisterne igen er også minimale i kraft af, at man har 4 ekspresstolelifter. Når man tager på skiferie i Hemsedal har man yderligere mulighed for at køre på pisterne tirsdag-fredag kl. 17:30-21:00. I perioden februar til april er der også mulighed for at stå på ski mellem kl. 8 og 9 om morgenen.

Hemsedal er et populær snowboardområde

Derudover har man gode vilkår for off-piste samt en veludstyret snowboardpark, hvor man blandt andet finder 2 halfpipes, 1 big jump, 2 quaterpipes en fun box og forskellige hop. Dette gør området til et af de mest populære i Norge.

Børnevenlig skiferie i Hemsedal

For børnefamilien er det også oplagt at tage på skiferie i Hemsedal – der er således ikke mindre end 5 børnebakker på destinationen og børn op til 7 år får gratis liftkort – hvis de vel og mærke bruger hjelm!

Overlevelsesture og after ski i Skandinaviens Alper

For langrendsfolket er Hemsedal en udfordrende destination til skiferien – der er ikke mindre end 220 km løjper, og man kan yderligere forsøge sig med overlevelsesture med overnatning i snehuler. After-ski mulighederne i Hemsedal er forholdsvist store taget i betragtning af byens størrelse på 2.000 indbyggere, og der er samtidig en del restauranter og indkøbsmuligheder.

Af Rasmus Skov

Artikler om Hemsedal
Hemsedal – Skandinaviens Alper
Hvorfor er hver fjerde turist i Hemsedal en dansker?

Skiferie forslag i Hemsedal

Skarsnuten Fjellandsby...
Bil fra DKK 3.064,-

Skarsnuten Fjellandsby...
Bil fra DKK 3.974,-

Alpin Lodge Type C - 1...
Bil fra DKK 4.284,-

Mølla Sportell Type B ...
Bil fra DKK 2.159,-


Nulstil   Udvidet søgning
  Et ugenummer indeholder skirejser med afrejse torsdag i ugen før til onsdag i den valgte uge. Eksempel: Leder du efter skirejser til uge 7 i 2014, så er det korrekt at den uge starter med den 6/2 (torsdag).


Fakta om skiferie i Hemsedal

Beliggenhed:
Byen: 625 m.o.h.
Afstand fra Oslo: 220 km
Skiområdet: 640-1530 m.o.h.
Pister:
Antal grønne pister (let)  17 kmAntal blå pister (middel)  12 kmAntal røde pister (svær)  9 kmAntal sorte pister (meget svær)  8 km
Pister i alt: 46 km

Liftkapacitet: 28.500 pers/time
Lift i alt: 28
Slæbelifter: 15
Stolelifter: 6
Kabinelifter: -
Tog/baner: -
Børnelifter: 7


Snestatistik Pistekort
Streetview

Langrend
210 km langrendsløjper fordelt ud på 130 km i skov/dalområde og 80 km i fjeldterræn. Løjperne præpareres efter behov og har længder fra 2 til 35 km. Derudover er der 5 km løjpe præpareret til skøjtning samt 6 km lysløjpe.
Turist info:
Hemsedal Turistkontor
Postboks 3
N-3561 Hemsedal
Tlf: 32 05 50 30
E-mail Link

Sammenlign med

Til toppen
Bogmærk!
Tip en ven
Nyhedsbrev