Sälen

Sälen omfatter de fem rejsemål Lindvallen, Högfjället, Tandådalen, Kläppen og Hundfjället. Via disse fem områder kan skiferien i Sälen tilbyde varrieret skiløb for alle. Også uden for pisterne har Sälen også en masse spændende tilbud. Skiområderne Lindvallen og Högfjället hænger sammen via en forbindelseslift. Det samme gør Tandådalen og Hundfjället. Du kan også købe et liftkort, der dækker hele Sälen.

Kläppen byder på pister på flere niveauer

Især Kläppen i Sälen vil være interessant på din skiferie, da her er mange varierende pister, der passer til såvel børn og nybegyndere som øvede. Det er bl.a. i Kläppen, at det svenske alpinlandshold holder til, og stedet tæller også Sveriges bedste snowpark, hvis du ønsker det på din skiferie i Sälen.

Langrend i Sälen

På din skiferie i Sälen får du også mulighed for at stå på langrend, hvor der er 40 km løjper.

Skiområdet hænger sammen med byerne: Hundfjället, Högfjället, Lindvallen og Tandådalen
Nulstil   Udvidet søgning

Fotos og video

Billeder fra Skisport.dk's brugere og instagram
Følg skisport.dk på Instagram.

Brugerne om Sälen

Der er endnu ikke stemmer nok til at vise en pålidelig karakterbog.
 

Perfekt til nybegynderen | Skrevet den 01/09 2015

Oprettet af Claus-Madsen

Jeg startede med at stå på ski i Sälen, da jeg var ca. 10 år gammel.

Det var et perfekt begyndersted, da der var fine begynderbakker, og de blå og røde er ikke stejlere end at du kan køre d...
em også på dag 1. Det jeg husker bedst fra Sälen var de utallige sjove skovløb, hvor du kunne lege ind og ud gennem træerne. De har også diverse mummi agtige børneskove :) som er perfekt hvis du har børn.

Vi boede i en ski in/ski out hytte, hvilket lå helt perfekt.

Der er en SKI-IN McDonalds hvilket, jeg tror alle synes er ret sjovt. Udover det er verdens største snemand (glem google) "Gustav", som står på toppen af Gustav begynder pisten, super morsomt for børn, ja sågar også for voksene.

Jeg ville være ked af at tage til Sälen på min nr. 2 skitur også, da der simpelthen ikke er nok. Det er godt at starte på og lege med sine børn, men hvis du vil ha lidt fart i skiene og lave store sving, så skal du ikke til Sälen. Men familie tur med små børn, så er det perfekt.
Læs mere

Er denne kommentar til nogen hjælp?
Ja Nej

Perfekt for familie | Skrevet den 23/10 2010

Oprettet af CBC

Vi er en familie på 5 bestående af forældre på 35 og 45, pige på 7 år, dreng på 18 år, og mormor på 65 år, som de sidste 3 år har været i Sälen (Lindvallen) i juleferien og i vinterferien.
Det er...
simpelthen perfekt!
Områdets indretning gør at alle kan være sammen på trods af forskellige forudsætninger og niveauer.

Ja, der er koldt i Sverige i forhold til fx. Østrig: Giv børnene en skimaske på, og smør kinderne ind i fedt-creme inden afgang om morgenen, så går det fint.

For vores vedkommende er stedet helt klart Super!
Læs mere

Er denne kommentar til nogen hjælp?
Ja Nej

Se alle Opret kommentar