Wagrain

Beliggende i den midterste af de tre dale som Salzburger Sportwelt Amadé dækker, har byen en god central beliggenhed. Til skisæsonen 2013/14 stod skiliften ”G-link” klar som en kæmpe nyhed. G-link er en stor gondollift der går tværs over Wagrain, som kan fragte 1300 passagerer i timen. Med en transporttid på kun 6 min. er det let at færdes mellem skiområderne St. Johann in Pongau og Flachau med forbindelsen i en højde på 235 meter over Wagrain by. I Wagrain ligger der et stort badeland, der er særdeles lækkert.

Wagrain er danskernes skiferie paradis

Wagrain er velkendt af tusindvis af danskere, og ønsker man en skiferie uden for meget dansk, er en skiferie i Wagrain det forkerte valg. Der er flere hundrede danskere i byen hver uge, og tilstrømningen fra nabobyen St. Johann er også stor. Det har også sine fordele - masser af danskere arbejder i såvel skiskoler, skibutikker, hoteller og restauranter. Med liftkortet har du adgang til hele Skiverbund Amadé som bl.a. også dækker Gasteinertal og Hochkoenigs Winterreich.

Skipisterne i Salzburger Sportwelt Amadé

Området har masser af godt skiløb at byde på - og masser af pistekilometer du kan få din skiferie til at gå med at udforske. Blandt andet kan du prøve kræfter med World Cup-pisten. Når du har udforsket pisterne en hel dag kan du køle kroppen ned på Wagrains mange after-ski stedet - af bemærkelsesværdige steder findes blandt andet Kuhstahl. Skimæssigt er Wagrain en fantastisk destination for din skiferie - og du kan finde udfordringer for både børn, unge og ældre uanset niveau. Derudover har byen en hyggelig stemning.

Skiområdet hænger sammen med byerne: Flachau og St. Johann in Pongau

Skiferie forslag i Wagrain

Neuweg Lejligheder Neuweg Lejligheder Bil fra 11.116,-/pers.
Uspecificerede pension... Uspecificerede pension... Bil fra 4.100,-/pers.
Nulstil   Udvidet søgning

Fotos og video

Billeder fra Skisport.dk's brugere og instagram
Følg skisport.dk på Instagram.

Brugerne om Wagrain

Her kan du se brugernes karakterer for Wagrain.

Skiterræn:
4,33
Liftsystem:
4,32
Afterski:
3,69
Byen:
3,84
Børnevenlighed:
4,00
Begyndervenlighed:
4,33
Prisniveau:
3,00
Off-piste:
1,33
Samlet score er 3,61 / 5 ud fra 262 anmeldelser.

Meget børnevenlig | Skrevet den 20/12 2016

Oprettet af Steff-B

Hvis man tager Graffenberg liften til toppen, er der en begynder børnebakke og en fin blå lige hvor du står af liften....

Er denne kommentar til nogen hjælp?
Ja Nej

Uge 11 | Skrevet den 20/12 2016

Oprettet af Tina

Er der nogen der kommer til Wagrain på Sportshotel i uge 11 - gerne med børn/drenge ca 10/12 år

Er denne kommentar til nogen hjælp?
Ja Nej

Se alle Opret kommentar