Vemdalen

Vemdalen består af 3 skiområder, Björnrike, Vemdal og Klövsjö/storhogna.
Udover skiløbet er der mulighed for aktiviteter som snescootersafari, hundeslædekørsel, fjeldture, skisafari og for de mindre en kælkebakke.

Vemdalen er et snesikret område

Vemdalen er et af de mest snesikre områder i Sverige. De åbner ofte sæsonen allerede i oktober og lukker i maj. Der suppleres løbende med snekanoner, så sneen er perfekt. Når anlægget kører på fuld tryk laves en snemængde svarende til 180 lastbillæs pr. time.

Fotos og video

Klövsjö 2010
Klövsjö 2010
Klövsjö 2010
1
1
Billeder fra Skisport.dk's brugere og instagram
Følg skisport.dk på Instagram.

Brugerne om Vemdalen

Her kan du se brugernes karakterer for Vemdalen.

Skiterræn:
3,88
Liftsystem:
3,94
Afterski:
2,59
Byen:
2,76
Børnevenlighed:
4,50
Begyndervenlighed:
3,50
Prisniveau:
5,00
Off-piste:
3,50
Samlet score er 3,71 / 5 ud fra 17 anmeldelser.

Vemdalen er Super og snesikkert. | Skrevet den 28/10 2008

Oprettet af Michael Degn

vemdalen består af tre skiområder. Klovsjø, Bjørneriket og vemdalsskalet. Vi var der for første vinteren år 2008. Vi er tre par der har købt et stort hus i en nærliggende by. Vi blev straks vilde med ...
stedet på grund af det varierede skiløb og den lækre sne. I klovsjø åbner der en ny 6 stolslift 26 dec. 2008. Det betyder at man kan komme til alle pister fra denne lift.
Der er gode muligheder for offpist skiløb i Bjørneriket og på Vemdalsskalet. der er åbnet ny lift på vemdalsskalet siden de sidste kommentarer er her på siden er skrevet. Der er billeder af området og beskrivelse af aktiviteter på siden www.rojan435.dk.

Michael Degn
Læs mere

Er denne kommentar til nogen hjælp?
Ja Nej

OK sted | Skrevet den 20/02 2005

Oprettet af Casper

Vemdalen er et af de bedste svenske skisportsteder.. hvis man sammenligner med norge, østrig eller andre af de store skisportslande kommer der klart til kort..
men til en familietur er det helt per...
fekt.. MEGET børnevenligt...

inden man bestiller sin rejse skal man dog vide at det er kun et af de 3 områder der er værd at tage til og det hedder klovsjø.. der er kun en stolelift, men man skal ikke bruge mere... der er en masse gode pister man kan løbe på med den lift.. samtidig er der sjovt nok ingen mennesker i klovsjø derimod er der propfyldt i de 2 andre skiområder som ligger lidt over 20 km væk i de sneklædte veje...

jeg er meget rutineret på ski og alligevel fik jeg meget godt skiløb ud af turen sammen med familien.. specielt kan hytterne i klovsjø anbefales til familietue... skiløb til og fra hytterne...

Alt i alt vil jeg sige at klovsjø fortjener karakteren 10 hvorimod vemdalsskaftet kun når 5 pga dårlig faldhøjde og proppet med mange mennesker..

Bjørnrike som er det sidste tærran opnår et 6 tal.. ok pister men ingen stolelift hvilket betyder store kramper i benene i løbet af dagen..

tag til vemdalen, men det skal være klovsjø... der er alt billigst, bedst og der er ingen mennesker.. underligt nok....

GOD TUR... det havde jeg ihvertfald..
Læs mere

Er denne kommentar til nogen hjælp?
Ja Nej

Se alle Opret kommentar