Trysil

Skiområdet i Trysil ligger omkring Trysilfjellet tæt ved den norsk-svenske grænse. Der løbes på ski på tre sider af fjeldet, og pisterne er af meget stor variation. Således er en skiferie i Trysil altid spækket med udfordringer. I dalområdet er der tre steder, man kommer til, når man kører ned. Det er henholdsvis Turistcentret, Fageråsen og Høgegga. Sidstnævnte er den primære endestation for de skiløbere, der gerne vil udfordre sig selv på de sorte pister.

Stå på ski direkte fra hytten/ lejligheden i Trysil

Skal man på skiferie i Trysil vil man opleve, at Ski in & Ski out er vægtet meget højt – dette betyder, at du til langt de fleste hytter og lejligheder kan stå på ski direkte til hoveddøren. Bor man i en af de få boliger, hvor man ikke kan køre på ski helt til døren, kører der skibusser i området – bilen er med andre ord ikke nødvendig under en skiferie i Trysil, når man først er kommet frem.

Trysilfjellet er for alle aldre og niveauer

Skiområdet er dækket af mere en 30 snekanoner, der dækker i alt 23 kilometer pister (inkl. transportløjper) og fra d. 15. november er der garanteret sne på minimum 8 kilometer nedfarter. Området har en meget varierende sværhedsgrad, og man kan derfor også have personer med på skiferie i Trysil selvom de aldrig har udfordret sig selv på et par ski før. Man finder blandt andet tre børneområder med egen ”Smotteklubben”, som står for aktiviteter af forskellig art. I disse børneområder finder man 9 børnelifte – heraf flere børnevenlige transportbånd. De sorte bakker er primært placeret med nedfart mod Høgegga. Her er der også lyspiste og mulighed for udfordringer for de erfarne skiløbere. Højdeforskellen er 685 meter. Der findes desuden "park" med hop og rails mm. til snowboardere og freeridere.

Skiferie forslag i Trysil

Ugla Hyttegrend 991 - ... Ugla Hyttegrend 991 - ... Bil fra 441,-/pers.
TRYSILTUNET TTT0F6 TRYSILTUNET TTT0F6 Bil fra 292,-/pers.
FAGERÅSEN HØYFJELLSG... FAGERÅSEN HØYFJELLSG... Bil fra 982,-/pers.
BAKKEBYGRENDA TBB06D BAKKEBYGRENDA TBB06D Bil fra 407,-/pers.
Nulstil   Udvidet søgning

Fotos og video

Pist 13 set oppefra...
Pist 13 set nedefra...
Her er vi samlet på toppen af bjerget i 1100 meters højde!
Så er vi på vej mod Fageråsen...
Billeder fra Skisport.dk's brugere og instagram
Følg skisport.dk på Instagram.

Brugerne om Trysil

Her kan du se brugernes karakterer for Trysil.

Skiterræn:
4,35
Liftsystem:
4,03
Afterski:
3,08
Byen:
3,41
Børnevenlighed:
4,75
Begyndervenlighed:
4,75
Prisniveau:
2,88
Off-piste:
3,13
Samlet score er 3,80 / 5 ud fra 255 anmeldelser.

Trysil lever ikke op til sit ry | Skrevet den 11/01 2016

Oprettet af Jesper Bitsch-lavridsen

Trysil er absolut et af de bedste steder i Norden, men madkultur, skiområdets størrelse og prisniveauet gør at det får en karakter der ligger under middel. Begynder og børnevenlighed er i topklasse, s...
pecielt hvis man bor på Radisson Blu. Trysilguidene leverer skiundervisning i topklasse, men det kan ikke løfte en ferie alene. Vælg det hvis i er nye på ski eller har fokus på børnene.
Læs mere

Er denne kommentar til nogen hjælp?
Ja Nej

Trysil om sommeren | Skrevet den 25/07 2011

Oprettet af Cedric

hej

Jeg skal til Trysil næste uge (uge 31) med min kæreste og vores 6 børn ... (den glade moderne familie). Hvad kan man gøre i Trysil om sommer? Hvis det er godt vejr? Hvis det er mindre g...
odt vejr? Hvis det sner?
Jeg glæder mig til jeres kommentarer.

Cedric
Læs mere

Er denne kommentar til nogen hjælp?
Ja Nej

Se alle Opret kommentar