Trysil

Skiområdet i Trysil ligger omkring Trysilfjellet tæt ved den norsk-svenske grænse. Der løbes på ski på tre sider af fjeldet, og pisterne er af meget stor variation. Således er en skiferie i Trysil altid spækket med udfordringer. I dalområdet er der tre steder, man kommer til, når man kører ned. Det er henholdsvis Turistcentret, Fageråsen og Høgegga. Sidstnævnte er den primære endestation for de skiløbere, der gerne vil udfordre sig selv på de sorte pister.

Stå på ski direkte fra hytten/ lejligheden i Trysil

Skal man på skiferie i Trysil vil man opleve, at Ski in & Ski out er vægtet meget højt – dette betyder, at du til langt de fleste hytter og lejligheder kan stå på ski direkte til hoveddøren. Bor man i en af de få boliger, hvor man ikke kan køre på ski helt til døren, kører der skibusser i området – bilen er med andre ord ikke nødvendig under en skiferie i Trysil, når man først er kommet frem.

Trysilfjellet er for alle aldre og niveauer

Skiområdet er dækket af mere en 30 snekanoner, der dækker i alt 23 kilometer pister (inkl. transportløjper) og fra d. 15. november er der garanteret sne på minimum 8 kilometer nedfarter. Området har en meget varierende sværhedsgrad, og man kan derfor også have personer med på skiferie i Trysil selvom de aldrig har udfordret sig selv på et par ski før. Man finder blandt andet tre børneområder med egen ”Smotteklubben”, som står for aktiviteter af forskellig art. I disse børneområder finder man 9 børnelifte – heraf flere børnevenlige transportbånd. De sorte bakker er primært placeret med nedfart mod Høgegga. Her er der også lyspiste og mulighed for udfordringer for de erfarne skiløbere. Højdeforskellen er 685 meter. Der findes desuden "park" med hop og rails mm. til snowboardere og freeridere.

Skiferie forslag i Trysil

Nulstil   Udvidet søgning

Fotos og video

Pist 13 set oppefra...
Pist 13 set nedefra...
Her er vi samlet på toppen af bjerget i 1100 meters højde!
Så er vi på vej mod Fageråsen...
Billeder fra Skisport.dk's brugere og instagram
Følg skisport.dk på Instagram.

Brugerne om Trysil

Her kan du se brugernes karakterer for Trysil.

Skiterræn:
4,35
Liftsystem:
4,03
Afterski:
3,08
Byen:
3,41
Børnevenlighed:
4,75
Begyndervenlighed:
4,75
Prisniveau:
2,88
Off-piste:
3,13
Samlet score er 3,80 / 5 ud fra 255 anmeldelser.

hvor er det bedst at bo i Trysil | Skrevet den 25/05 2016

Oprettet af Susanne Baun

kan jeg få et hint om hvor det er bedst at bo med børn i alderen 1 og 4 år?
hvad ligger tæt på børneområdet, som er godt at bo i?

Er denne kommentar til nogen hjælp?
Ja Nej

støjende afterski | Skrevet den 31/03 2016

Oprettet af Kasper Jørgensen

Skiterrænnet er fint og afvekslende, men hvis i er en børnefamilie, så lad være med at booke jer ind på Trysilfjell Apartment Hotel. Det ligger godt i forhold til skilifter og lejlighederne er fine, m...
en desværre ligger det også midt i et heftigt afterskiområde. I Påsken 2016 oplevede vi ca. 500-1.000 tiltagende berusede personer, der festede fra ca. kl 15 til langt over midnat - hvert døgn. Der var høj musik non-stop fra udendørs musikanlæg i Roskildefestival-størrelse. Bass-boostere fik nærmest gardinerne til at blafre og da støjen var lavfrekvent, hjalp det ikke at forsøge at sove med ørepropper. Vi var også ude for en fuld mand, der forsøgte at trænge ind i lejligheden, idet han var overbevist om, at han boede der. Vagtpersonale og politi var massivt til stede i området, så det var ikke specielt utrygt. Men altså lige festligt nok.
Læs mere

Er denne kommentar til nogen hjælp?
Ja Nej

Se alle Opret kommentar