Trysil

Skiområdet i Trysil ligger omkring Trysilfjellet tæt ved den norsk-svenske grænse. Der løbes på ski på tre sider af fjeldet, og pisterne er af meget stor variation. Således er en skiferie i Trysil altid spækket med udfordringer. I dalområdet er der tre steder, man kommer til, når man kører ned. Det er henholdsvis Turistcentret, Fageråsen og Høgegga. Sidstnævnte er den primære endestation for de skiløbere, der gerne vil udfordre sig selv på de sorte pister.

Stå på ski direkte fra hytten/ lejligheden i Trysil

Skal man på skiferie i Trysil vil man opleve, at Ski in & Ski out er vægtet meget højt – dette betyder, at du til langt de fleste hytter og lejligheder kan stå på ski direkte til hoveddøren. Bor man i en af de få boliger, hvor man ikke kan køre på ski helt til døren, kører der skibusser i området – bilen er med andre ord ikke nødvendig under en skiferie i Trysil, når man først er kommet frem.

Trysilfjellet er for alle aldre og niveauer

Skiområdet er dækket af mere en 30 snekanoner, der dækker i alt 23 kilometer pister (inkl. transportløjper) og fra d. 15. november er der garanteret sne på minimum 8 kilometer nedfarter. Området har en meget varierende sværhedsgrad, og man kan derfor også have personer med på skiferie i Trysil selvom de aldrig har udfordret sig selv på et par ski før. Man finder blandt andet tre børneområder med egen ”Smotteklubben”, som står for aktiviteter af forskellig art. I disse børneområder finder man 9 børnelifte – heraf flere børnevenlige transportbånd. De sorte bakker er primært placeret med nedfart mod Høgegga. Her er der også lyspiste og mulighed for udfordringer for de erfarne skiløbere. Højdeforskellen er 685 meter. Der findes desuden "park" med hop og rails mm. til snowboardere og freeridere.

Skiferie forslag i Trysil

Ugla Hyttegrend Ugla Hyttegrend Bil fra 649,-/pers.
PER ANDERS, SKURUFJELL... PER ANDERS, SKURUFJELL... Bil fra 488,-/pers.
Fagertoppen type W, X,... Fagertoppen type W, X,... Bil fra 447,-/pers.
FAGERTOPPEN TFA09A FAGERTOPPEN TFA09A Bil fra 686,-/pers.
Nulstil   Udvidet søgning

Fotos og video

Pist 13 set oppefra...
Pist 13 set nedefra...
Her er vi samlet på toppen af bjerget i 1100 meters højde!
Så er vi på vej mod Fageråsen...
Billeder fra Skisport.dk's brugere og instagram
Følg skisport.dk på Instagram.

Brugerne om Trysil

Her kan du se brugernes karakterer for Trysil.

Skiterræn:
4,35
Liftsystem:
4,03
Afterski:
3,08
Byen:
3,41
Børnevenlighed:
4,75
Begyndervenlighed:
4,75
Prisniveau:
2,88
Off-piste:
3,13
Samlet score er 3,80 / 5 ud fra 255 anmeldelser.

støjende afterski | Skrevet den 31/03 2016

Oprettet af Kasper Jørgensen

Skiterrænnet er fint og afvekslende, men hvis i er en børnefamilie, så lad være med at booke jer ind på Trysilfjell Apartment Hotel. Det ligger godt i forhold til skilifter og lejlighederne er fine, m...
en desværre ligger det også midt i et heftigt afterskiområde. I Påsken 2016 oplevede vi ca. 500-1.000 tiltagende berusede personer, der festede fra ca. kl 15 til langt over midnat - hvert døgn. Der var høj musik non-stop fra udendørs musikanlæg i Roskildefestival-størrelse. Bass-boostere fik nærmest gardinerne til at blafre og da støjen var lavfrekvent, hjalp det ikke at forsøge at sove med ørepropper. Vi var også ude for en fuld mand, der forsøgte at trænge ind i lejligheden, idet han var overbevist om, at han boede der. Vagtpersonale og politi var massivt til stede i området, så det var ikke specielt utrygt. Men altså lige festligt nok.
Læs mere

Er denne kommentar til nogen hjælp?
Ja Nej

Trysil lever ikke op til sit ry | Skrevet den 11/01 2016

Oprettet af Jesper Bitsch-lavridsen

Trysil er absolut et af de bedste steder i Norden, men madkultur, skiområdets størrelse og prisniveauet gør at det får en karakter der ligger under middel. Begynder og børnevenlighed er i topklasse, s...
pecielt hvis man bor på Radisson Blu. Trysilguidene leverer skiundervisning i topklasse, men det kan ikke løfte en ferie alene. Vælg det hvis i er nye på ski eller har fokus på børnene.
Læs mere

Er denne kommentar til nogen hjælp?
Ja Nej

Se alle Opret kommentar