Trysil
Bureauer
Kataloger
Skirejser
Anmeldelse
Vis på kort
Video
Billeder
Vejr og webcams

Trysil i Norge
Brugerne om Trysil:

Trysil


Skiområdet i Trysil ligger omkring Trysilfjellet tæt ved den norsk-svenske grænse. Der løbes på ski på tre sider af fjeldet, og pisterne er af meget stor variation. Således er en skiferie i Trysil altid spækket med udfordringer. I dalområdet er der tre steder, man kommer til, når man kører ned. Det er henholdsvis Turistcentret, Fageråsen og Høgegga. Sidstnævnte er den primære endestation for de skiløbere, der gerne vil udfordre sig selv på de sorte pister.

Stå på ski direkte fra hytten/ lejligheden i Trysil

Skal man på skiferie i Trysil vil man opleve, at Ski in & Ski out er vægtet meget højt – dette betyder, at du til langt de fleste hytter og lejligheder kan stå på ski direkte til hoveddøren. Bor man i en af de få boliger, hvor man ikke kan køre på ski helt til døren, kører der skibusser i området – bilen er med andre ord ikke nødvendig under en skiferie i Trysil, når man først er kommet frem.

Trysilfjellet er for alle aldre og niveauer

Skiområdet er dækket af mere en 30 snekanoner, der dækker i alt 23 kilometer pister (inkl. transportløjper) og fra d. 15. november er der garanteret sne på minimum 8 kilometer nedfarter. Området har en meget varierende sværhedsgrad, og man kan derfor også have personer med på skiferie i Trysil selvom de aldrig har udfordret sig selv på et par ski før. Man finder blandt andet tre børneområder med egen ”Smotteklubben”, som står for aktiviteter af forskellig art. I disse børneområder finder man 9 børnelifte – heraf flere børnevenlige transportbånd. De sorte bakker er primært placeret med nedfart mod Høgegga. Her er der også lyspiste og mulighed for udfordringer for de erfarne skiløbere. Højdeforskellen er 685 meter. Der findes desuden "park" med hop og rails mm. til snowboardere og freeridere.

Af Rasmus Skov

Artikler om Trysil
Kite Ski - brug vinden som fremdrift
Oplevelser fra Trysil Skiskole
Trysil - Mere end 50.000 danskere tager vel ikke fejl
Trysil anno 2012
Trysil oplagt til familieskiferie

Skiferie forslag i Trysil

KRISTIANS VEG TTF611
Bil fra DKK 7.192,-

KRISTIANS VEG TTF599
Bil fra DKK 7.049,-

Sollia Lejligheder - 8...
Bil fra DKK 3.366,-

VELKOMSTGAARDEN TTV202
Bil fra DKK 3.134,-


Nulstil   Udvidet søgning
  Et ugenummer indeholder skirejser med afrejse torsdag i ugen før til onsdag i den valgte uge. Eksempel: Leder du efter skirejser til uge 7 i 2014, så er det korrekt at den uge starter med den 6/2 (torsdag).


Fakta om skiferie i Trysil

Beliggenhed:
Byen: 360 m.o.h.
Afstand fra Oslo: 223 km
Skiområdet: 350-1100 m.o.h.
Pister:
Antal grønne pister (let)  20 stk.Antal blå pister (middel)  17 stk.Antal røde pister (svær)  17 stk.Antal sorte pister (meget svær)  11 stk.
Pister i alt: 65 stk.

Liftkapacitet: 35.200 pers/time
Lift i alt: 32
Slæbelifter: 17
Stolelifter: 6
Kabinelifter: -
Tog/baner: -
Børnelifter: 9


Snestatistik Pistekort
Streetview

Langrend
Der findes 100 km. præparerede langrendsløjper i Trysil, heraf 4 km belyste.
Turist info:
Trysilfjellet AS
Turistsenteret
NO-2420 Trysil
Tlf: 6245 3000
E-mail Link

Sammenlign med

Til toppen
Bogmærk!
Tip en ven
Nyhedsbrev