Velkommen til det nye Skisport.dk

Velkommen til det nye Skisport.dk

Vores website har fået en gennemgribende motor-renovering og omlakering. Mandag gik det nye site i luften.

Du vil forhåbentlig se det ved øjekast. Skisport har fået sig et ordentligt facelift og er blevet meget mere moderne at kigge på og klikke rundt i.

Større og flottere billeder

Du kan for eksempel gå ind i artikelarkivet og se, at skriften står flottere, og at der er kommet større og flottere billeder til hver artikel. Du vil nok også opleve, at det er blevet langt hurtigere at klikke dig rundt i sitet.

Se eksempelvis vores artikel omkring vores besøg i Skeikampen her 

Også sket meget under motorhjelmen

Nogle af de største forbedringer er sket under motorhjelmen, hvilket kan være svært at se på en hurtig rundtur fra hjemmecomputeren. Men for eksempel har Skisport.dk fået responsivt design, hvilket betyder, at det tilpasser sig smartphones. Dermed bliver det langt lettere at gå på vore site, når du er på farten – eller bare væk fra hjemmecomputeren.

Se eksempelvis vores rejsesøger, som samler alle skirejsebureauernes rejser et sted her.

Endelig billeder på varer i brugtmarkedet

Herudover er køb- og salg sektionen fuldstændig gennemrenoveret. ”Den er blevet meget mere overskuelig, og så viser sitet nu endelig billeder af de ting, man kigger på. Det er en feature, vi virkelig har set frem til”, siger Skisport.dk´s ejer, Rasmus Skov.
Det nye site har også fået facebook login, så man lettere kan oprette annoncer, byde på auktioner og deltage i forum-debater.

Se det "nye" brugtmarked her

Tiden var for alvor inde

Om renoveringen af sitet siger Rasmus Skov:
”Selv om besøgstallet har sat rekorder hvert år de sidste mange år, var tiden for alvor inde til en kraftig opgradering. Særligt vigtigt har det været at få indholdet tilpasset mobiltelefoner, da flere og flere går på nettet fra deres mobiltelefoner”, siger Rasmus Skov.




"Skærmbillede af det nye køb og salg"

Udgivet af: Jesper Svennum

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen