Ny lift giver forbedringer i Berchtesgaden

Ny lift giver forbedringer i Berchtesgaden

Området er blevet markedsført af bureauet Onlineski.dk som fortsat har stor succes med at sende gæster til Tyskland.

Online: 26/08 2014

Når man spørger, hvorfor vi skal tage på skiferie i Berchtesgaden, så har svaret de seneste år været ret enslydende fra direktør Jakob Birk fra Onlineski.dk, ”Det er hammerbilligt, og der er en ret stor gruppe af danske skifamilier for hvem 60 km pister er rigeligt til en skiferie på 5-7 dage”.

Siden december 2013 har man dog ydermere kunnet glæde sig over, at området Jenner – Königssee har erstattet en ca. 50 år gammel slæbelift med en ny moderne fire-stolslift. Liften har kostet 50 mio. euro og har en længde på 990 meter og en højdeforskel på 350 meter. Området byder dermed nu på både gondollift, 3 stolelifter og et par slæbe-/øvelifte, og en højdeforskel der er på 1.200 meter.

6 områder - 60 km pister


Med til historien om Berchtesgaden og de lave priser, hører lidt yderligere forklaring. Områderne er opdelt i 6 mindre områder, Jenner er det største, Götschen, Rossfeld og Zinken mindre områder med lidt færre lifter med hver deres specialiteter, eksempelvis aftenskiløb på lyspiste eller snowboardpark med halfpipe, musik mm.

Populært I weekenderne – giver plads I hverdagene


Med kort afstand til både München og Salzburg er områderne populære for endagsgæster der kigger forbi en dag i weekenden, og nyder sneen. Det betyder så omvendt at der i hverdagene er mere plads i områderne, og det betyder at hoteller og liftselskaber er ”sultne” efter gæster.

Det afspejler sig i priserne på eksempelvis liftkort. Et liftkort til 6 dage, som også giver adgang til Watzmann Therme en dag i 4 timer koster 150 €. Til sammenligning koster et 6 dages liftkort til Dachstein West 188 € - for en familie giver det en pæn besparelse hvis man kan nøjes med lidt færre pister, for rettelig skal siges at Berchtesgadener land byder på lidt færre pister end Dachstein.

Foto kilde: http://www.berchtesgadener-land.com/




Ny lift giver forbedringer i Berchtesgaden - Billede 1763
Ny lift giver forbedringer i Berchtesgaden - Billede 1764
Ny lift giver forbedringer i Berchtesgaden - Billede 1765

Udgivet af: Rasmus Skov

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen