Privatskiinstruktør for mine børn

Jaob1605 23/10 2016 11:17

Hej skifolk!

Jeg har et par spørgsmål,som jeg rigtig gerne vil høre jeres mening om. Vi har i mange år været på skiferie i st Anton, og har til vores til ældste dreng ( nu 8 år) brugt den lokale skiskole. Han her de sidste år været på hold med 5-6 andre børn.
Sidste år skulle vores anden søn på 5 år også have været startet på skiskole , men han gad ikk, så han legede med bedsteforældre. Efter et par dage have han dog lyst til at prøve, så vi legede en privat skilærer kun til ham. Han blev grebet af det , så han fik 2 formiddage af 2 timers undervisning hver dag.
Han blev hurtig meget god til det, og den udvikling der var på hans skiløb frem for vores den ældste var meget tydelig. Han lærte så meget på få timer. Vores den ældste har også givet udtryk for, at mAn ofte skal vente på andre.
Nu kommer mine spørgsmål så .

1. Er der nogen af jer der har erfaring med have privatskiinstruktør til deres børn ?
2. Og hvor meget vil I sige vil være passende?

Jeg har ikke brug for, at I fortæller mig at det er godt for børn at være sammen med andre og opleve det sociale ved det. Det ved jeg godt det er????.
Jeg ved også godt at det er pisse dyrt.
Og jeg ved også ,at jeg bare elsker at stå på ski med mine børn , så jeg glæder mig til , at hele familien kan køre på ski sammen hele dagen.

På forhånd mange tak , og god skisæson.

Mvh Jakob

Kommentarer:
Der er i alt 7 svar i denne forumtråd.

Freeridegirl.com 21/11 2016 16:41

Sv: Privatskiinstruktør for mine børn

Hej Jakob,
Jeg kan også anbefale dig privat undervisning til dine børn. Folk er forskelligt skruet sammen - og forskellige perioder i ens liv fører til forskellige behov. Jeg underviser selv i st.anton hvert år, børn, voksne osv., og min erfaring siger mig, at 2,5 - 3 timers undervisning om formiddagen med en privatlærer er passende til børn i din alder. Evt. de første 3 dage af skiferien med privatlærer - fra 9-12 - (antager man er der en hel uge) - og så kan man se, om barnet så skal køre med forældrene eller have en pause dag en dag fra ski eller hvad der nu er planen- også måske en dag igen med privat instruktøren eller slet ikke - hvad lyst og økonomi og plan er. MEN 3 timer er ikke for meget eller for lidt, og familien kan mødes til frokost . Derefter glæder barnet sig til at vise forældrene, hvordan og hvad de har lært på ski... kh anne-louise

Jan Brauer 23/10 2016 12:00

Sv: Privatskiinstruktør for mine børn

Jeg kan desværre ikke komme noget konstruktivt. Men jeg kan da sagtens følge dig, jeg harcselv haft begge mine piger på skole alle de gange vi har været afsted. Og der er virkelig meget forskel på Div. Hold, og der er også en stigende tendens til, at holdene bliver størrere. Jeg har 2 gange, måtte be om at min store datter(11 år) blev flyttet, da hun ventede konstant, svaret var at de var niveau inddelt, og at hun ikke var "god nok" til det næste hold. De var 10 på holdet, og der var en af "eleverne" som absolut ikke var på niveau med de andre, så den stakkels skilærer skulle jo være ved den person konstant..
Jeg har selv overvejet, at hyre "privat" lærer, og så måske "nøjes" med 2x2 timer fremfor 2-3 dage hvor den ene time alligevel forsvinder i frokostpause.

Jaob1605 22/11 2016 12:03

Sv: Privatskiinstruktør for mine børn

Hej Anne Louise!

Tak for dit svar. Er der mulighed for at jeg kan kontakte dig pr mail, da jeg har et par spørgsmål ang St Anton?

Mvh Jakob

Freeridegirl.com 22/11 2016 13:22

Sv: Privatskiinstruktør for mine børn

Ja du kan skrive til info@freeridegirl.com så svarer jeg gerne på dit / dine spørgsmål . Mvh Anne Louise

Jens Rasmussen 23/10 2016 14:55

Sv: Privatskiinstruktør for mine børn

vi prøvede at have vores to jævnaldrende børn til "privat undervisning" i Schladming med en tysk talende lærer. De forstod ikke hinanden (børnene og læren), men vores børn havde nogle fantastiske timer sammen med den glade og dygtige fyr fra ski skolen. Resultatet efter 3 x 2 timer var helt utroligt; udover oplevelsen (de havde kørt udenfor løjperne og haft det sjovt), så havde de ski-mæssigt tage nogle kæmpe skridt fremad, kunne køre alle løjper med den flotteste stil.
Mit helt klare forslag til dig/Jer er; hvis I vil ofre pengene på det, så får I fuldt udbytte og jeg ville helt sikkert gøre det samme igen!
God fornøjelse

Thomasdk 23/11 2016 22:06

Sv: Privatskiinstruktør for mine børn

Privat lektioner er så meget bedre, men smager det så koster det.
Min nevø var med på ski, og det gik slet ikke på et begynder hold, de bare kørte og kørte, og han kunne slet ikke følge med, og holdet var slet ikke delt rigtigt op.
Skolen anbefalede selv, at vi konverterede til færre men private lektioner. Og sikke en forskel, han gik fra fustreret til lykkelig og rykkede sig enormt.

Havde også selv privatlektioner da jeg begyndte i højere alder (40), men det var fordi jeg både var magelig og meget vild for, at lære det hurtigt.
Der er forskel på at få en introduktion, køre i gåsegang, få en teknisk instruktion køre i gåsegang igen og få kollektivt feedback ... eller om instruktøren kører lige bag dig og kommenterer alt hvad du laver i realtid.
Har du først prøvet privatlektioner, så gider man ikke længere hold.

Jesper Thøstesen 26/10 2016 20:38

Sv: Privatskiinstruktør for mine børn

Hej med jer.
Jeg kan varmt anbefale privat undervisning. Begge mine børn (nu 9 og 12 år) har haft privat underviser. Ungerne lære rigtig meget og i min optik endnu mere vigtigt - Man kan planlægge sin ferie med ungerne og deres instruktør, således at man kører på samme bjergside/område, samt at man ikke er afhængig af aflevering/afhentning bestemte tidspunkter og steder.
Desuden har jeg brugt danske instruktører fra www.skischoolonline.com med stor succes.

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen