Privatskiinstruktør for mine børn - Besvar indlæg

Udfyld felterne i formularen nedenfor for at besvare indlægget på Skisport forummet.

Navn:
Email:
Gentag email:

Du modtager en e-mail fra os, i den findes et link du skal klikke på før dit indlæg kan ses.

jeg ønsker ikke at modtage mails når der skrives i denne tråd
send en mail når der svares på mit indlæg (du modtager mail ved det første svar)
send en mail når der skrives i denne tråd (du modtager mail ved alle svar)
Jaob1605 skrev:
Hej skifolk!

Jeg har et par spørgsmål,som jeg rigtig gerne vil høre jeres mening om. Vi har i mange år været på skiferie i st Anton, og har til vores til ældste dreng ( nu 8 år) brugt den lokale skiskole. Han her de sidste år været på hold med 5-6 andre børn.
Sidste år skulle vores anden søn på 5 år også have været startet på skiskole , men han gad ikk, så han legede med bedsteforældre. Efter et par dage have han dog lyst til at prøve, så vi legede en privat skilærer kun til ham. Han blev grebet af det , så han fik 2 formiddage af 2 timers undervisning hver dag.
Han blev hurtig meget god til det, og den udvikling der var på hans skiløb frem for vores den ældste var meget tydelig. Han lærte så meget på få timer. Vores den ældste har også givet udtryk for, at mAn ofte skal vente på andre.
Nu kommer mine spørgsmål så .

1. Er der nogen af jer der har erfaring med have privatskiinstruktør til deres børn ?
2. Og hvor meget vil I sige vil være passende?

Jeg har ikke brug for, at I fortæller mig at det er godt for børn at være sammen med andre og opleve det sociale ved det. Det ved jeg godt det er????.
Jeg ved også godt at det er pisse dyrt.
Og jeg ved også ,at jeg bare elsker at stå på ski med mine børn , så jeg glæder mig til , at hele familien kan køre på ski sammen hele dagen.

På forhånd mange tak , og god skisæson.

Mvh Jakob
Emne:
Tekst:

Når du trykker "Opret indlæg" bliver der sendt en e-mail til dig. I denne skal du klikke linket, så kan dit indlæg ses på siden. Dit indlæg er altså først online, når du har aktiveret det.

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen