Obertauern

Martin Andersen 01/03 2015 09:45

Hejsa ski folk.

Jeg er igang med, at undersøge hvor vi skal hen på vores familie skitur næste år, (Jep man er tidligt ude;0), og er faldet over Obertaurn. Egendtligt kiggede jeg på Livigno(der har jeg været 2 gange) men faldt over Obertauern, og syntes måske at det mere er os(familietur), da der er en masse blå pister og hænger bedre sammen.
Mit sprøgsmål er så hvor er det bedst og bo(lejlighed således, at man er tæt på posten?
Ellers vi jeg gerne have alle de fif I kan komme med.. Vi skal afsted i uge 8! Er der mange folk på det tidspunkt?
Vi er lige kommet hjem fra Wagrain(uge 8), og der var der en del mennesker især i Flachau.

Håber I kan hjælpe.

Vh
Martin

Kommentarer:
Der er i alt 8 svar i denne forumtråd.

Bente Kjerulff 01/03 2015 11:45

Sv: Obertauern

Hej Martin.
Vi har været i Obertauern 3 gange og har kun godt at sige om det. Det er et fantastisk område og ikke særligt overrendt og da slet ikke af danskere. Det er næsten lidt ligemeget hvor man bor, da de fleste har ski inn/out eller i hvert fald ligger meget tæt på liften. Prøv det - det kan kun anbefales.

Vi påtænker måske også at tage til Obertauern i 2016 efter at have været i Schladming de seneste 2 år

Vh
Bente Kjerulff

Asbjørn Nissen 02/03 2015 03:40

Sv: Obertauern

Rejser man i februar måned må man forvente fyldte pister. Det er her flest tager afsted på skiferie. Ønsker man pistene for sig selv er januar og marts de bedste måneder. Her er det typisk også billigere end i feb.
Ps. Juledagene er også fyldte.

Thomas Jensen 02/03 2015 08:19

Sv: Obertauern

Hej

Var i Obertauern i uge 7 i år. Og oplevede faktisk ikke nævneværdig liftkø eller andet som indikerede at det var absolut højsæson. Naturligvis var der mange mennesker - men ikke nær det menneskehav som kan opleves i nærliggende Flachau/Wagrain.

Det er korrekt at næsten al indkvartering er ski-in/out. De fleste af hotellerne er dog i den dyrere end, så rent økonomisk kan det godt svare sig at se sig lidt for.

vh
thomas jensen,
med en billig lejlighed i Bad Gastein - indtil påske, http://alpeferie.dk/

Karl Erik 02/03 2015 15:05

Sv: Obertauern

Hej
Vi har været i Obertauern.
Selv om man ikke nødvendigvis bør reklamere for enkelte hoteller mv. vil jeg nævne, at Obertauern har ry for at være ret dyrt - det kan man til gengæld undgå ved f.eks. at bo i Tweng, som er en lille landsby syd for Obertauern. Her er der rigtig gode muligheder inkl. spa osv. på hotel Postgut til ganske andre priser. Der ca. 5 km at køre - og der er absolut intet andet i byen :)

Zeus 03/03 2015 17:16

Sv: Obertauern

Hej Martin

Hvis priserne er for høje for hotel kan jeg anbefale en 6 personers lejlighed, har prøvet det før :-) Ski in ski out er attraktivt, er der nogle der kan anbefale en lejlighed der kan rumme op til 9 personer?

Thomas Jensen 03/03 2015 19:46

Sv: Obertauern

Hej

Hotel Wismeyerhaus fra http://www.skisport.dk/artikler/obertauern/ er ikke hverken vanvittig luxus eller vanvittigt dyrt.

Der er masser af dyrtkøbt extravagance i den by hvis ikke man kigger sig for - vores bil blev da eksempelvis enormt ked af at holde parkeret v. siden af en Audi R8, V12, 4wd i hotellets p-kælder i år.

vh
thomas jensen

Martin Andersen 03/03 2015 20:06

Sv: Obertauern

Hej allesammen.
Tak for alle de fine svar, og jeg suger til mig. Har efterhånden kigget alle lejlighederne igennem i hele Obertauern, og må konstatere at det er en dyr by og bo i. Vi skal bo 9 sammen og den billigste koster 15000 kr og så går det ellers hurtigt op ad, men hvis området er rigtigt godt til børn og begyndere er det en pris vi gerne vil betale. Andet alternativ er Lech am arlberg, men det koster kassen, medmindre at kronprinsen gider og lade os bo😀

Hvis I har flere fif er det bare at komme med dem. Jeg takker mange gange.

Vh
Martin

Martin Andersen 18/03 2015 14:32

Sv: Obertauern

Hej igen.

Jeg vil høre om der er nogen der erfaringer med appartment linhart http://www.linhart-obertauern.at/start_en.html.
Tænker på om den ligger tæt liften og om man kan stå på ski ind til den?

Vh
Martin

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen