Rulleski: Anden afdeling af Vestcuppen, Aarhus.

Rulleski: Anden afdeling af Vestcuppen, Aarhus.

Vejrguderne har ikke været med arrangørerne indtil videre, i afviklingen af årets Vestcup. 7 grader, hård vind og kolde byger, gjorde heller ikke anden afdeling i Mårslet ved Aarhus, til det tilløb

Konkurrencen blev afviklet på en rundstrækning på ca. 5 km. og seniorherrerne kørte 5 (skate) og 3 (klassisk) omgange, juniorerne 2 omgange og resten 3 omgange. De hurtigste seniorløbere på skateski løber en runde på ca. 12 minutter! Det er ret imponerende, at se på tæt hold, også selvom man ikke selv er rulleskiløber. Der var også en enkelt løber på inline-rulleskøjter. Det må man gerne både med og uden stave.

Inden start fortalte dagens hurtigste mand på rulleskiene, Mikael Jakobsen fra Rold Skov Skiklub, at han var blevet blitzet på køreturen til Mårslet. Godt politiet ikke havde sat en fotovogn op på rundstrækningen… Med den hastighed Mikael kørte med, kunne han have fået yderligere 5 fartbøder.

På onsdag den 20. maj, køres næste afdeling af Vestcuppen. Det foregår i smukke omgivelser omkring Vejle. Alle medlemmer af en skiklub under Danmarks Skiforbund er velkomne til at stille op. Det koster 25 kr. pr. løber, børn og unge under 16 er gratis.



Rulleski: Anden afdeling af Vestcuppen, Aarhus. - Billede 2154
Rulleski: Anden afdeling af Vestcuppen, Aarhus. - Billede 2155
Rulleski: Anden afdeling af Vestcuppen, Aarhus. - Billede 2156
Rulleski: Anden afdeling af Vestcuppen, Aarhus. - Billede 2157

Udgivet af: Rasmus Skov

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen