Guidernes bedste fif til skiferie i Alpe d’Huez

Guidernes bedste fif til skiferie i Alpe d’Huez

Annie og Kimmie tilbragte sidste sæson i Alpe d’Huez, og de har givet os deres bedste fif og små hemmelige steder, du bør kende til, inden du rejser dertil.

DET SKAL DU VIDE OM ALPE D’HUEZ FØR AFREJSE…

Hvilke pister er vores favoritter?

Alpe d´Huez er et bredt skiområde, der består af 134 dejlige solrige pister. Dog er der altid et par pister som adskiller sig fra resten’Pisten La Fare’ er en dejlig, lang, sort piste som løber ned mod Vaujany i smukke omgivelser, hvor der sjældent er mange mennesker. Eftersom pisten strækker sig ud på flere kilometer, ændrer landskabet sig og i dårligt vejr er der rigtig god sigtbarhed, når man kommer længere ned mod bunden.

Hvor finder man de tre bedste børnepister?

Alpe d´Huez er kendt for opbygningen af området. Det vil sige, at de mest børnevenlige pister omringer byen, hvorefter, jo længere man kommer op, jo sværere bliver pisterne, da bjergene bliver stejlere.

Der er et stort børneområdet ved bunden af ‘Marmotte 1’ liften, hvor der er meget børnevenlige bakker, med diverse aktiviteter for børnene (børnesnowpark). I øvrigt er der et meget godt grønt område mellem de to hovedlifter ‘Marmotte 1’ og 1. Stop med DMC(troncon-liften)

Er der en hemmelig skijuvel/piste? 

På pisterne bag Signalet ned mod Villard Reculas, kan man få nogle rigtig gode ture, der er sjældent mange mennesker, og der er en fantastisk udsigt.

Området er også rigtig godt om eftermiddagen, da det ligger i skygge om formiddagen og solen derfor kommer senere på pisten.

Turen kan desuden sluttes af med en kop kakao eller frokost på det hyggelige spisested i bunden af pisterne.

Læs hele deres guide og flere ting du bare SKAL vide, inden du rejser til Alpe d'Huez her. 

Udgivet af:

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen