Fem ‘bagsæde-lege’ der gør køreturen lidt sjovere

Fem ‘bagsæde-lege’ der gør køreturen lidt sjovere

Uge 7 nærmer sig, og det betyder, at tusindevis af danskere pakker bilen og kører mod Alperne. Hvis du er en af de heldige, er du sikkert allerede begyndt at spekulere over, hvad ungerne skal få tiden til at gå med på bagsædet. Men bare rolig! Læs med her og få tips til bil-lege på køreturen.


Vi har listet nogle tidsrøvere, der forhåbentlig gør køreturen lidt sjovere for alle mand:  

1. Spot bilen, går ud på, at alle i bilen skal vælge en farve og tælle hvor mange biler, I kan se i den pågældende farve. Legen har utallige variationer, f.eks. kan I også tælle campingvogne, hestetrailere og motorcykler. Er børnene ældre kan de tælle biler med udenlandske landekoder.

2. 20 spørgsmål til professoren, gælder om at tænke på et dyr eller en person. På skift skal de andre i bilen stille spørgsmål om den eller det, du tænker på. Men husk på, at du kun må svare ja eller nej til deres spørgsmål.

3. Ordtagfat, går i alt sin enkelthed ud på, at du siger et ord – f.eks. “skole”. Den næste skal finde på et ord, der passer til “skole”, f.eks. “taske” (skoletaske). Det tredje ord skal passe til “taske” osv. Det gælder om at lave en lang ordkæde, og I kan jo skrive ned, hvor lang den bliver hver gang.

4. ?

5. ?

Læs de sidste to "bagsæde-lege" og få tips og tricks fra en rutineret skiferie-billist her. 

Rigtig god tur on the road!

Udgivet af:

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen