En perfekt fredag med sæsondebut i Bad Gastein

En perfekt fredag med sæsondebut i Bad Gastein

Sæsonens første skitur for Skisport.dk´s udsendte skulle starte den 5/12… samme tid som stormen Bodil havde meldt sin ankomst til Danmark og store dele af resten af Europa. Efter 18½ time i storm,

Online: 07/12 2013

Fotografen var sendt i forvejen en uge tidligere, men bilen var fyldt med 3 gode venner og turen ned gennem tyskland var den værste i årtier. Drømmen om flyrejser og busrejser levede flere gange undervejs, for hvem der bare kunne have lænet sig tilbage og ladet andre klare transporten. Vi nåede frem og efter nogle timers søvn var vi klar til sæsonpræmieren på Stubnerkogel området som åbnede 6. december, Gastein åbnede officielt den 30. november, men ikke med alle lifter.

Perfekte forhold
Debutten var ikke bare perfekt, skidagen bød på de bedste skiforhold i flere år, faktisk blev konklusionen at ikke siden 2010 har jeres udsendte oplevet så gode forhold som i dag. Masser af sne, næsten ingen vind og så godt som ingen mennesker i terrænet. Disse ting kan blot understreges som fordelene ved denne tidlige sæsonpræmiere – vi havde det hele mere eller mindre for os selv. Så kan du slippe ud af familliejulefrokosten den kommende weekend, så kan vi kun anbefale dig at tage et smut på ski. I skrivende stund lørdag morgen er der ca. 10 graders frost og sneen daler ned, og det lover til at blive endnu en spændende skidag.

Billeder siger mere end 1.000 ord
Så det lader vi videoen nedenfor og et lille billedgalleri fra gårsdagens skiløb gøre.

- Billedgalleri på Facebook





En perfekt fredag med sæsondebut i Bad Gastein - Billede 1594
En perfekt fredag med sæsondebut i Bad Gastein - Billede 1595

Udgivet af: Rasmus Skov

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen