DM i indendørsskiløb

DM i indendørsskiløb

Lande som Holland, Canada og USA har i længere tid haft nationale mesterskaber i indendørs skiløb, og nu kommer helårs disciplinen også til Danmark!

Online: 28/08 2015

Den 14. november afholdes der DM i Indoorskiing i Rødovre, i Indoor Ski, Golf og Konferencecenter. En konkurrence med fokus på glæden ved skiløbet, hvor alle uanset niveau er velkomne til at deltage. Selve arrangementet starter kl. 09 og løber helt ind til kl. 24.

Ideen med DM i Indoorskiing, er at skabe en hyggelig dag, hvor de bedste får mulighed for, at udforske og vise hvor højt niveauet er på et bånd. Du kan derfor godt sætte forventningerne op efter nye og overraskende bevægelser, du garanteret ikke har set før. Da indoorskiing er forholdsvist nyt for mange, vil flere nok blive overrasket over, hvad der kan lade sig gøre på en skibakke der ikke er større end 5 x 9,5 meter.

Til gratis arrangementet vil der på det våde nylontæppe blive konkurreret i disciplinerne:

• Formation
• Freestyle
• Demo

Ønsker du ikke at deltage, så kan du sagtens komme som tilskuer og blive inspireret, samt deltage i afterski middagen, hvor præmieoverrækkelsen vil foregå.

Så hvad du venter du på? Få tilmeldt dig, så du kan blive Danmarksmester i Indoorskiing, eller måske du bare vil være tilskuer og fortælle røverhisorier, som dengang du vandt 20 jägerbombs på Hinterhag, fra en naiv hollænder, der ikke troede på, du kunne bunde en fadøl mens du stod på hovedet.

DM i Indoorskiing bliver afholdt i samarbejde med Danmarks Skiforbund, samt de to førende indendørs skibakker i Danmark. Indoor Ski, Golf og Konferencecenter i Rødovre og SkiArena i Aarhus.



Læs meget mere om Indoorskiing, disciplinerne, samt selve arrangementet her

Udgivet af: Claus Loft Madsen

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen