Bedre forbindelse af skiområderne i Gasteinertal

Bedre forbindelse af skiområderne i Gasteinertal

Til sæsonen 2008-2009 bliver den store nye ting i Bad Gastein en ny kabine fra Angertal til toppen af Stubnerkogel. I de senere år har Gasteiner Bergbahnen AG primært investeret i udvidelse af kuns

Online: 11/08 2008

Til sæsonen 2008-2009 bliver den store nye ting i Bad Gaatein en ny kabine fra Angertal til toppen af Stubnerkogel. I de senere år har Gasteiner Bergbahnen AG primært investeret i udvidelse af kunstsne-anlægget. Sommeren 2008 kommer - udover fortsat udvidelse af kunstneanlægget - til at gå med bygning af helt nye pister og ny topmoderne 8-personers kabine.

Den vil i 2 sektioner kommer til at gå fra bunden af Skizentrum Angertal op til toppen af Stubnerkogel.

Gasteins centrale skiområde Schlossalm - Angertal - Stubnerkogel, forbinder byerne Bad Hofgastein and Bad Gastein. Det nuværende link mellem Angertal og Stubnerkogel går via hurtige stolelifte og en enkelt slæbelift. Dette bliver med den ny gondol langt mere bekvemt og effektivt. Ikke alene vil det skabe en bedre forbindelse det vil også give nemmere adgang til den suveræne piste "Sender". Over 1.000 højdemeter perfekt rød piste med det ene perfekte hang efter det andet.

Dalstationen bliver bygget mellem den eksisterende Angertalbahn lift og Kaserebenbahn liften. Mellemstationen bliver bygget i området omkring den såkaldte Möserangerweg, lige ved siden af Bürgerwald pisten.

Topstationen bliver bygget på Stubnerkogel, ca 40 meter fra det eksisterende radiotårn. Det betyder at man ender helt på toppen af Stubnerkogel og får mulighed for at køre i alle retninger - både mod Bad Gastein eller Angertal.

Højdeforskellen mellem dalstationen (1,179 m) og topstationen (2,244 m) bliver således 1.065 meter. Liften får en kapacitet på 2.400 personer i timen og koster 12,7 millioner euro.

Kilde: www.alpeferie.dk


Bedre forbindelse af skiområderne i Gasteinertal - Billede 170
Bedre forbindelse af skiområderne i Gasteinertal - Billede 171

Udgivet af:

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen