Trysil - Bo i Højfjeldscentret eller Turistcentret? - Besvar indlæg

Udfyld felterne i formularen nedenfor for at besvare indlægget på Skisport forummet.

Navn:
Email:
Gentag email:

Du modtager en e-mail fra os, i den findes et link du skal klikke på før dit indlæg kan ses.

jeg ønsker ikke at modtage mails når der skrives i denne tråd
send en mail når der svares på mit indlæg (du modtager mail ved det første svar)
send en mail når der skrives i denne tråd (du modtager mail ved alle svar)
Iben skrev:
Hej

Vi er to familier med børn i alderen 5, 6, 11 og 13 år, som planlægger skiferie til Trysil i uge 5.
De to små har stået lidt på ski, men skal nok betegnes nybegyndere. De to store børn har været på skiferie to gange, synes fun rides er sjove og kører habilt på grønne og blå pister og ok på røde alt efter sneforholdene.

Vi har ikke været i Trysil før, og jeg er i tvivl om, hvor det er bedst at bo. Vi vil bo tæt på skiskole af hensyn til logistik med de små børn. Når jeg kigger på pistekortet, er mit indtryk, at Højfjeldscentret bedst kan tilgodese både de store og små børn, fordi der er børneområde, fun ride og grønne og blå pister gennem skoven. Derudover ser det ud til, at der er flest pister med lys til aftenkørsel ved Højfjeldscentret.
Men jeg kan også læse, at det kan være virkelig koldt deroppe, og at Turistcentret derfor er at foretrække. Dog synes jeg, at området ved Turistcentret ser lidt kedeligt ud for de store børn ud over de to snow parks.

Hvad er jeres erfaringer?

Vi har også en lille en på 1,5 år med, så vi vil gerne bo centralt, så den forælder, der passer hende, kan være lidt med alligevel.

Mange hilsner
Iben
Emne:
Tekst:

Når du trykker "Opret indlæg" bliver der sendt en e-mail til dig. I denne skal du klikke linket, så kan dit indlæg ses på siden. Dit indlæg er altså først online, når du har aktiveret det.

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen