Søger du lokale kontakter til skiferien? - Besvar indlæg

Udfyld felterne i formularen nedenfor for at besvare indlægget på Skisport forummet.

Navn:
Email:
Gentag email:

Du modtager en e-mail fra os, i den findes et link du skal klikke på før dit indlæg kan ses.

jeg ønsker ikke at modtage mails når der skrives i denne tråd
send en mail når der svares på mit indlæg (du modtager mail ved det første svar)
send en mail når der skrives i denne tråd (du modtager mail ved alle svar)
Julie skrev:
Hej!

Er du i øjeblikket på udkig efter inspiration til stedet for din kommende skiferie - eller evt. specifikt efter hjælp til lokale tips og kontakter til en skiferie i Livigno, Italien - så er du meget velkommen til at kontakte mig direkte på juliedyhr@gmail.com!

Jeg har gennem de seneste 5 år boet og arbejdet i Livigno og har derfor - udover mit arbejdsmæssige tilhørsforhold som skiinstruktør om vinteren og hotelansat om sommeren - adskillige lokale kontakter rundtom i byen til indkvartering (hoteller såvel som lejligheder), skiudlejninger, restaurant- & udeliv, skiskoleundervisning og meget mere (herunder selvfølgelig et generelt kendskab til beliggenheder, afstande, fordele/ulemper ved de forskellige steder, etc. etc.).

Kunne noget af dette derfor være en hjælp for dig i junglen af udbud, valgmuligheder, priser, navne, etc. etc. - venter jeg på at høre fra dig! :-)

Mange hilsner fra Julie.
Emne:
Tekst:

Når du trykker "Opret indlæg" bliver der sendt en e-mail til dig. I denne skal du klikke linket, så kan dit indlæg ses på siden. Dit indlæg er altså først online, når du har aktiveret det.

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen