Skirejse for 1

Michelle Saaby 28/11 2015 21:00

Hej alle skientutiaster

Jeg kunne godt tænke mig at komme på ski og da jeg ikke har nogle venner eller familie der er så meget til ski eller skal arbejde vil jeg tage afsted alene. (19 år)
Tidspunktet skal være fra nu af og til senest 9. Januar.
Destination er ligegyldigt.

Nogle der har ideer til hvad jeg kan gøre for at finde en skirejse til en rimelig pris?

Hilsen Michelle

Kommentarer:
Der er i alt 2 svar i denne forumtråd.

Katrine Munkholm 16/12 2015 10:52

Sv: Skirejse for 1

Hej Michelle

Jeg står i den samme situation som dig. Har du i mellemtiden fundet en løsning? Kan vi eventuelt rejse sammen? Skriv gerne en mail til Katrinehansen97@live.dk eller ring på 28 76 26 61

Mvh. Katrine Munkholm

Andreas 30/11 2015 10:03

Sv: Skirejse for 1

Hej Michelle

Der er flere muligheder for at rejse alene, selvom prisen ofte er en smule højere, end med en ledsager. Den billigste løsning er nok, at finde en ligesindet, som du kan dele lejlighed med, og dermed rejsens udgifter. Dermed ikke sagt, at i behøver tilbringe hele ferien sammen, men blot deler værelse, hvis altså du kan klare det. Ellers kører mange bureauer med enkeltrejser, hvor man så betaler lidt ekstra, for den seng, som dermed er ledig på værelset - UCPA arrangerer også ture, hvor man rejser med en gruppe, og derfor sagtens kan rejse, uden bekendte at dele udgifterne med fra start. Dette er dog også dyrt, sammenlignet med, en rejse på mindst to personer, der kan dele udgifterne.

Jeg har selv flere gange delt værelse med en, og så selvtrænet på pisterne dagen lang, dette var langt billigere, end singlerejse alternativerne :) - jeg tager selv afsted i uge 2 i år, og ved endnu ikke med hvem.

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen