Serfaus-Fiss-Ladis Familieski m. mange børn

Maria Merrild Thuesen 28/04 2016 14:08

Vi påtænker næste sæson at samle 4-6 familier med små børn i alderen 1-8 år og tage til Sarfaus-Fiss-Ladis. Vi vil gerne kunne bo sammen helst i hytte/storlejlighed eller flere lejligheder samme sted. Hvilke anbefalinger har I til indkvartering? Hvilket område er bedst i forhold til at kunne ski-in/out, være tæt på børneområder og by?
Og andre gode fif til området modtages også med kys-hånd :)

Kommentarer:
Der er i alt 7 svar i denne forumtråd.

Rasmus Skov 29/04 2016 10:26

Sv: Serfaus-Fiss-Ladis Familieski m. mange børn

Hej Maria

Jeg vil vælge Serfaus som by, fordi i der har mulighed for at tage lift op til den "store" mellemstation, hvor det er super at mødes. Udover det kan i også tage en af de to andre lifter op, men har i små børn med, er den store mellemstation et fint mødested. I Serfaus by kan i gratis have de mindste på ski på børnebakken lige ved turistkontoret (U-bahn stoppet hedder Kirche). Ulempen ved at bo deromkring kunne være at barnevogne ikke nemt kommer ned i U-bahn, men skal bæres ad trapper, og over indgangsbomme. Man kan sagtens gå op til liften, men der er et stykke vej og i skistøvler er det ikke sjovt. Der er fint skidepot oppe ved liften.

Fif ellers, når I er så mange så overvej om nogle voksne skal have lov til at komme ud prøve eksempelvis morgenskiløb enten i form af turen "Hexen Sunrise" eller "Erste Spur". Derudover skal i naturligvis tage en aften med aftenskiløb og se deres opvisning (det er hver onsdag).

Rigtig god tur.

Mvh Rasmus

Dan Skisen 29/04 2016 15:51

Sv: Serfaus-Fiss-Ladis Familieski m. mange børn

Vi vælger http://www.danski.dk/skiferie/frankrig/alpe-d-huez/ Alpe d' Huze Alpe d' Huze i år fordi vi kan kombinere det med cykeltur ligesom i tour de France

Maria Merrild Thuesen 29/04 2016 17:21

Sv: Serfaus-Fiss-Ladis Familieski m. mange børn

Rasmus, har du nogle anbefalinger til indkvartering ?

Maria Merrild Thuesen 29/04 2016 17:34

Sv: Serfaus-Fiss-Ladis Familieski m. mange børn

Tak Dan. Vi vil dog gerne undgå at køre for langt, har gode erfaringer med at køre natkørsel Østrig. Jeg har ellers hørt godt om Danski rejser, også til Alpe d huez

Rasmus Skov 01/05 2016 19:43

Sv: Serfaus-Fiss-Ladis Familieski m. mange børn

Hej Maria

Indkvartering, jeg har ikke lige konkrete tips til steder, der hvor vi boede er godt til prisen, men ikke godt hvis i har barnevogne i skal have op til liften (vi valgte at bo i starten af byen for at finde noget forholdsvis billigt). Generelt er Serfaus i den dyre ende sammenlignet med mange andre skiområder. Det er snesikkert/højtliggende og det påvirker prisen. Men der findes masser af muligheder, lige nu kan du ikke finde nogen her på siden. Generelt er byen meget en "gør-det-selv-by", de undgår helt rejsebureauer, så et bud er at kontakte turistkontoret med jeres ønsker/antal, så er jeg ret sikker på de kan hjælpe.

Mvh Rasmus

Ps. @"Dan Skisen" er dit bud seriøst, eller er du bare et useriøst søgeoptimeringsfirma Danski er kommet i kløerne på, der forsøger at skabe reklame/link for Danski her på siden? Hvordan er dine erfaringer med at cykle op og ned om vinteren, er det ikke ret glat/farligt?

Maria Merrild Thuesen 02/05 2016 11:02

Sv: Serfaus-Fiss-Ladis Familieski m. mange børn

Hej Rasmus.
Ja, jeg synes godt at kunne fornemme, det er gør-det-selv", hvilket vi har det så fint med og også mest er den måde vi rejser på. Derfor er denne side også genial til at søge efter erfaringer :)
Jeg vil prøve at tage fat i turistkontoret. Tusinde tak :)
Kan være jeg skriver igen, når vi nærmer os og skal have on-site anbefalinger :)

Vh. Maria

Jens Rasmussen 23/07 2016 21:25

Sv: Serfaus-Fiss-Ladis Familieski m. mange børn

Hej Maria & Rasmus (og evt andre med kendskab til dette område)
Tillad mig at køre videre på denne tråd;
- er der andre der kender til hoteller som kan anbefales? (søger til 2 voksne med 1/2 pension og super beliggenhed)
- Marie; har du fået svar fra kontoret dernede?

Vi er lige kommet hjem fra sommerferie i området på MTB og det (o0mrådet) var vi enige om at vi ville prøve her til vinter - ugen inden jul (lavsæson) Det er godt nok hyggeligt og der er gang i sagerne - selv om sommeren.

Fortsat god sommer!

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen