Rejse med UCPA

Dittaaa 27/02 2015 07:20

Jeg overvejer kraftigt at rejse alene med UCPA (evt. Evolution+) her i uge 12 eller 13 f.eks. til Tignes. Det lyder umiddelbart ret fedt, men er der nogen, der har prøvet at rejse med dem før og kan anbefale det? Desuden ved I, hvordan man bliver sat sammen på værelserne?

VH Ditte

Kommentarer:
Der er i alt 6 svar i denne forumtråd.

Brian Lund 27/02 2015 14:22

Sv: Rejse med UCPA

Jeg lytter lige med, overvejer selv en tur med dem!

Martin 27/02 2015 23:11

Sv: Rejse med UCPA

Ja!

Jeg var i tignes med UCPA i uge 4, og det var yderst fremragende!

Huset man bor i er dog forholdvis gammelt og slidt, med små værelser og senge. Badeværelset var ~1m2, og skulle deles med 8- Det fungerede udmærket. (Der bliver bygget nyt hus til sommmer!)

Der var cirka 10 danskere afsted i samme uge. Vi blev alle placeret i samme del af huset. Tinggaard har en dansk guide på stedet som tager sig af jer, og har forskellige arrangementer planlagt.

Maden var generelt meget god- Mere and man kunne forvente til prisen. Og efter min mening, var den bedre end hvad Jeg har fået på 4 stjernet hoteller på de østriske skisteder jeg har været (Men det siger vel ikke så meget?;))

Jeg havde undervisning 4 halve dage. God og entusiastisk guide, som kendte bjerget ud og ind.

Alt i alt et super ophold- Kommer meget gerne igen.

Skriv hvis der er mere du vil vide;)

/Martin:)

Dittaaa 28/02 2015 14:44

Sv: Rejse med UCPA

Tak for svaret og det lyder godt, Martin. Vil nok prøve dem her sidst i marts så. Rejste du med bil, bus eller fly, og fungerede det fint? Jeg skal med enten bus eller fly, men gælder det for begge rejseformer, at man ikke har liftkort på ankomstlørdagen men halvdags liftkort på afgangslørdagen, og er liftkortet til hele området (inkl. Val d'Isere)? Desuden hvordan er skiene, man kan låne? Overvejer om jeg skal tage mine egne med nemlig.

Vh Ditte

Martin 28/02 2015 15:31

Sv: Rejse med UCPA

Jeg rejste med fly.

Hvor er du fra?

Hvis du bor i Sønderjylland, kan det sikkert betale sig at køre til hamborg. Der kan du flyve med german wings for 500-800 t/r til geneve. Herefter tager du bussen til tignes (Val Claret). Der er mange firmaer. Jeg brugte et engelsk firma som hedder bens bus (http://www.bensbus.co.uk/) Det koster cirka 700kr t/r., og det fungerede fremragende.
Du kan først tjekke ind på UCPA centeret kl.17. Det betyder så også at du først får dit liftkort der- Altså intet skiløb om lørdagen. Liftkortet dækker hele det store område- Helt over til val d´sere.

Jeg havde mine egne ski med. Udstyret UCPA har så dog fint ud.

/Martin

Dittaaa 28/02 2015 17:16

Sv: Rejse med UCPA

Ok. Må lige se om der er en afgang fra Kastrup (bor i København), som matcher med en bus fra Geneve. Hvor lang tid brugte du fra landing i Geneve til at nå ud til bussen? Det burde netop kunne gøres billigere end de 2800, der er opgivet på UCPAs hjemmeside (Norwegian + transfer).
Tak igen :)

Ditte

Martin 28/02 2015 17:21

Sv: Rejse med UCPA

De står i ankomsthallen- Gåturen tager kun 5 min. Så det kommer an på hvor hurtige lufthaven er til at levere din baggage;)

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen