på ski nu, hvor

Birger 17/09 2014 13:35

hi alle
jeg har fået nogle fridag sidst i denne måned og jeg tænkte de kunne bruges på at køre lidt pister men hvor ???
mvh birger

Kommentarer:
Der er i alt 3 svar i denne forumtråd.

Thomas Jensen 17/09 2014 13:37

Sv: på ski nu, hvor

Hej

de østrigske gletschere - hintertux, soelden, kaunertal, etc.

Tjek evt. webcams forinden.

vh
thomas jensen, http://alpeferie.dk/

Brian Lund 17/09 2014 18:27

Sv: på ski nu, hvor

Hintertux
Mölltal
Sölden
Stubai
Pitztal (fra 20/9)
Kaunertal (fra 20/9)
Kitzsteinhorn (fra 27/9)

Lige nu er det vist Hintertux der har mest at byde på, men forvent stadigvæk ikke det helt vilde. Altså du kan sagtens få en masse fantastisk skiløb (på pisten)! Men forvent at du kommer til at køre på de samme pister mange gange hver dag!
Så man skal være virkeligt tosset med at stå på ski for at kunne få mere end én dag til at gå der (jeg kunne nok sagtens ;))

På Hintertux er der lige nu 6 åbne pister, det er normalt for sommeren og forventeligt ændrer det sig ikke før November hvor de åbner op for resten af området. I de andre områder er der endnu færre pister åbne.

Jeg har før kørt på Hintertux om sommeren og vinteren og Mölltaler her i sommers.

På Mölltaler (Juli, hverdag) var der én lift åben som betjente 3 pister, som var mere eller mindre en variant af den samme ene piste - til gengæld var jeg HELT ALENE på pisten i 3 ud af 5 timer jeg var der!

På Hintertux (August, hverdag) var der nogle flere folk, men langt fra crowded, der var bla. nogle world cup hold der trænede som beslaglagde lidt af den ene piste.

Jool 18/09 2014 10:42

Sv: på ski nu, hvor

Hej
husk at tjekke at de steder som Brian lister op, har åben der er en del steder de laver service tjek her slut sep begyndelsen okt, som Brian skriver så er der en del skiteam fra forskellige lande som kommer de steder hvor der er muligt at træne, de ligger selvfølgelig beslag på en del af de åbne pister, det kan man tage som en ekstra oplevelse eller blive s.... irriteret over jeg personligt vælger det første, rent bomæssigt vil det være en god ide at overnatte et sted hvor du inden for en rimelig køretid kan komme lidt omkring efter dagens bedste fund

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen