Østrig tur - Besvar indlæg

Udfyld felterne i formularen nedenfor for at besvare indlægget på Skisport forummet.

Navn:
Email:
Gentag email:

Du modtager en e-mail fra os, i den findes et link du skal klikke på før dit indlæg kan ses.

jeg ønsker ikke at modtage mails når der skrives i denne tråd
send en mail når der svares på mit indlæg (du modtager mail ved det første svar)
send en mail når der skrives i denne tråd (du modtager mail ved alle svar)
René Hansen skrev:
Pænt goddag, vi er en gruppe på 6 personer gennemsnit 26 år der gerne vil afsted på skiferie i uge 2 eller 3 Januar 2016.

Vi er en blandet flok hvad angår erfaringer på pisten, fra begynder til øvede. Dem der er begyndere har været afsted en uge før så helt begynder er vi ikke, men der skal være rig mulighed for blandet pister af blå røde og sorte. ligeledes er halvdelen af gruppen til snowboard og resten ski.

Vi tænker at området skal kunne underholde os i en uge, da vi har bil behøver vi holde os til et bestemt sted vi kan godt køre fks. 20-30 km for at prøve et andet bjerg, så længe det er inkluderet i pistekortet. Højden på området samt pisterne vil også være at fortrække, ikke et must.

Som sagt det behøver ikke være stort og fancy da vi mener prisen også spiller ind der? halvdelen af os er på SU så det skal helst være value for the money.

Afterski er ikke nødvendigt men en bar eller kro er ok. Da vi regner med at leje en apartment vil vi hellere nyde et spil kort og drikke et godt glas rødvin.

følgende krav til turen.
-Blandet området for begynder/øvede snowboard/ski
-God højde og gode pister
-Gode priser i området
-Helst Østrig

Lad mig høre hvad i vil anbefale, og tusind tak på forhånd.
Mvh. René Hansen
Emne:
Tekst:

Når du trykker "Opret indlæg" bliver der sendt en e-mail til dig. I denne skal du klikke linket, så kan dit indlæg ses på siden. Dit indlæg er altså først online, når du har aktiveret det.

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen