Nytårs tur bestilt - søger nu efter transport

Anders Trøst 28/07 2016 13:39

Hej alle ski entusiaster

Min kæreste og jeg har nu bestilt skiferie fra 26/12-16 som går til Ramsau i Zillertal området (cirka 4km fra Zell am Ziller) - vi søger nu efter andre som skal til samme område og som evt har plads i bilen til et par hyggelige rejsefæller. Udgifterne til turen deler vi naturligvis. Ellers hører vi også meget gerne om erfaringer med tog eller bus derned.
Vi er begge midt i 30'rne, det er dog kun mig som har kørekort. Vi har begge et smittende humør og smører gerne en lækker gang sandwich og tager med.
Jeg tager selvfølgelig gerne en køre tjans, og har en rimelig erfaring med langturs kørsel og særligt den tyske autobahn.

Kommentarer:
Der er i alt 3 svar i denne forumtråd.

Brian Lund 28/07 2016 23:04

Sv: Nytårs tur bestilt - søger nu efter transport

Kan i finde en bil selv, eller nogen at køre med vil jeg nok anbefale det!

Ikke fordi det er svært at komme der ned eller at komme rundt, men på grund af tidspunktet i rejser på! Af flere grunde...

Jeg tror i får svært ved at finde en bus med ankomst d. 26/12 og hvornår rejser i igen? Den 2/1? De fleste ophold i Østrig er normalt lørdag-lørdag, men der kan være undtagelser omkring nytår og jul, jeg kan f.eks. se at i hvert fald ét rejsebureau har en tur der ned med bus med afgang d. 25/12 og hjemkomst d. 3/1 og at de i øvrigt bruger SneXpressen (prøv at ringe/maile til dem evt). - Men ellers er der nok ikke så mange busture lige der omkring.

I kan også tage toget, det kan faktisk normalt gøres til nogenlunde pris og også nogenlunde hurtigt 12-13 timer +/- (fra Padborg) hvis i rejser på det helt rigtige tidspunkt. Kommer i længere væk fra, f.eks. København eller Århus tager det jo bare endnu længere tid og i skal endnu tidligere op! Det kan måske give mening at stige på toget i Flensborg.
Jeg vil anbefale at søge billetter og priser via. http://www.bahn.de/ (den tyske udgave af DSB), du kan dog ikke se priserne før 3 måneder inden rejsen, det vil sige engang sidst i september/først i oktober. Jeg har set priser for under 1000 kr retur (udenfor højsæsonen) sidste år. Og så skal i nok forvente mindst en 4-5 omstigninger undervejs.

Men en rigtig god grund til at køre selv er tidspunktet i rejser på, rent snemæssigt kan i ikke rigtigt være sikre på noget som helst andet end at Hintertux altid har åbent! Der går godt nok en masse gratis busser rundt i Zillertal, men det er lidt besværligt fra Ramsau til Hintertux, det tager en 50 minutter inkl omstigning i Mayrhofen, hver vej, plus evt. gåafstand til busstop. Det løber alligevel op hvis man skal der op hver dag hele ugen! Men det tager kun en halv times tid i bil og der er gratis parkering ved både Zillertal arena (Zell) og ved Hintertux og sikkert også nogle af de andre.

Anders Trøst 29/07 2016 08:58

Sv: Nytårs tur bestilt - søger nu efter transport

Hej Brian

Mange tak for rigtig mange gode informationer. Vi kan bestemt bruge det hele.
Vi beslutter os nok endeligt i slutningen af september når vi kan få fuldt overblik over busser og toge til hvad vi satser på Indtil videre holder vi alle muligheder åbne.

Anders

Anders Trøst 29/07 2016 08:59

Sv: Nytårs tur bestilt - søger nu efter transport

Skal for ordens skyld lige nævne at vi bor i København ;)

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen