Hytte sydpå med plads til hele familien

Christina Torp 23/10 2016 12:45

Kære Forum

I år skal vi på skiferie 2 bedsteforældre, 5 børn/svigerbørn, 1 tumling og 1 nyfødt. Vi plejer at tage til Norge/Sverige, men der er i år stemning for at prøve en tur til varmere himmelstrøg. Vi var uheldige med en ferie henover julen sidste år uden sne, og var året inden afsted i uge 7 med bidende frost og vind. Begge ture til Norge. Så nu kaldes der altså på lidt snegaranti, sol & varme, særligt fra dem der har børnepassertjansen!

Men hvor søren finder man en hytte i Februar måned, med 4 soveværelser, gode fællesrum og ski-in/ski-out til under 30.000 danske kroner sydpå? Det virker dårligt nok som om de rigtigt eksisterer. Er det virkelig kun hoteller og bed&breakfast muligheder? Vi fik anbefalet et lille sted ved navn Zauchensee, men ak, finder kun hoteller.

Vi har brug for ski-in/ski-out, så at spædbørnsforældrene og den søde bedstemor der hjælper med at passe, kan nå et par kortere ture og komme hurtigt afsted og hjem igen. Gruppen er blandet alpin, snowboard og langrend.

Alle gode tips om destinationer, søgesider eller måske enda konkrete hytter modtages med kyshånd!

På forhånd tak :-)

Kommentarer:
Der er i alt 11 svar i denne forumtråd.

Jens Rasmussen 23/10 2016 14:46

Sv: Hytte sydpå med plads til hele familien

Det kan godt være at du søger noget som er svært at få til den pris...
Prøv
http://dk.bergfex.com/reiteralm/hotel-almwelt-austria/
I området ved Schladming er der flere muligheder for hytter med ski in/out - også ved Rohrmoos som er meget børnevenligt.
God tur

Martin 23/10 2016 15:53

Sv: Hytte sydpå med plads til hele familien

Hvis i ikke kan finde noget sydpå så burde i overveje at rejse til norge i fx uge 11-12 stykker.. der er god sne og meget bedre vejr end i uge 7.. vi har de sidste par år valgt dette med stor succes :-) masser af sol og sne

Dorte 23/10 2016 17:28

Sv: Hytte sydpå med plads til hele familien

Hej jeg har god erfaring med at skrive til turistbureauet det pågældende sted man ønsker at besøge , vi skal selv (15 personer) til flauchau i uge 7 , 100 m. Fra liften i byen , der har vi 2 lejligheder + 1 dobbeltværelse ( det tager de gamle) til en samlet pris på 26.775kr , kan gøres billiger hvis man er villig til at bo uden for byen , hilsen Dorte

Dan Knudsen 23/10 2016 17:33

Sv: Hytte sydpå med plads til hele familien

Hejsa Martin
Prøv og kik på dette http://www.skihuette-oesterreich.com/5/skihuette-silberleiten
Har selv været der og er virkelig nogle lækker Hytter

Dan Knudsen

Frank 23/10 2016 19:13

Sv: Hytte sydpå med plads til hele familien

Har selv fejret jul i en dejlig hytte med plads til 24 personer. http://dk.bergfex.com/schladming-planai/huettendorf-schladming/

Lene 23/10 2016 21:29

Sv: Hytte sydpå med plads til hele familien

Ellers findes også almdorf reiteralm og almwelt austria, begge lige udenfor Schladming. Sol, snegaranti og børnevenligt til billigere penge kunne også være Livigno, dog svært st finde så store lejligheder, sidst fandt vi en med tre soveværelser + en ved siden af i samme bygning med 1 værelse.

Michael Larsen 24/10 2016 10:03

Sv: Hytte sydpå med plads til hele familien

Jeg har bemærket at der i strengen kun skrives om Østrig, men prøv Frankrig.

Såfremt boligbudgettet er 30.000, så findes der også i februar den 4. den 11. og den 19. lejligheder/chaleter i de 3 dale, blandt andet

http://da.ski-france.com/skiomrade-3-vallees/les-menuires/cristaux-b/?sr=1

og

http://da.ski-france.com/skiomrade-3-vallees/saint-martin-de-belleville/chalet-renouveau/?sr=1

og

http://da.ski-france.com/skiomrade-3-vallees/la-tania/grand-bois/?sr=1 samt

http://da.ski-france.com/skiomrade-3-vallees/les-menuires/cotes-d-or-courmayeur/?sr=1

på hjemmesiden www.ski-france.com findes der sikkert flere. Bemærk, at der også tilbydes rabat ved køb af liftkort gennem bureauet. Siden er meget nem at navigere rundt i og det hele (næsten) er på dansk.

mvh
Michael

Brian Lund 25/10 2016 01:17

Sv: Hytte sydpå med plads til hele familien

Du skriver intet om det skal være med eller uden liftkort?

Hvis det er med liftkort bliver det straks sværere, men kan måske lade sig gøre med et par minutters gå-afstand til pisten (ikke direkte ski-in/out) men hvis det bare er for overnatningen, altså uden liftkort så kan det sagtens lade sig gøre! Spørgsmålet er bare om der så allerede er udsolgt..?

Vi tager til Itter i Skiwelt Wilder Kaiser i uge 3 og skal bo på "Jausenstation Grünholz", direkte ski-in/out (dog med forbehold for vejret da hytten ligger i 700m), men generelt har pisten åben fra Januar til midt i marts siger de! Nå men vi har fået 2 lejligheder med 3 soveværelser i hver og lige nu er vi 8 voksne der skal af sted og overnatningen koster 1240€ i alt, altså cirka 9300 kr! De to lejligheder ligger på samme etage (de eneste på den etage) og lige overfor hinanden, så gør det vel ingen forskel om det er en eller to lejligheder? ;)

Mikkel 26/10 2016 21:52

Sv: Hytte sydpå med plads til hele familien

Hej, boede her http://www.bellavistalivigno.it/strutture/3/Chalet-San-Rocco i uge 9 2016. Der flere lejligheder i huset. Betalte 1900 EUR for en uge. Vi havde den øverste lejlighed. 3 soveværelse. Fint og pænt sted. Perfekt ski in/ ski out. 20 meter fra nærmeste lift.

Karin Vang 09/11 2016 13:32

Sv: Hytte sydpå med plads til hele familien

Hej Christina
I har jo nok fundet jeres hytte, men jeg faldt lige over nedenstående:
www.fjeldferie.dk - vælge SKIFERIE - yderst t.v. vælg ØSTRIG og den første linie hedder: CHALETS OP TIL 30 PERSONER. Der er 3 muligheder i Flachau-Wagrain området, og den førstnævnte Chalet Filzmoos matcher næsten dit prisniveau for hytten. (Tag evt. et par vennepar med). Flachau-Wagrain er et rigtig godt "dansker-område". Der er også rigtig mange af dem, men det er der en god grund til: Brede pister, veludbygget liftsystem, næsten ingen slæbelifter, varme i sæderne i flere af de overdækkede stolelifter, mange kabinelifter, veludviklet gratis skibus,dansktalende personale i skiudlejning o.a., prisniveau som i DK, let at komme til fra motorvejen, men lyt ikke til GPS'en, hvis den siger andet end afkørsel 66. Husk at købe motorvejsvignette ca. 75 kr. inden I kører ind i Østrig. Der er skilte ved motorvejen i Tyskland, hvor de kan købes, så snart I kommer syd for München. Det eneste minus er, at der ikke er SENIOR RABAT på liftkort.
hilsen Karin

Karin Vang 09/11 2016 13:53

Sv: Hytte sydpå med plads til hele familien

Hej igen Christina
Jeg glemte lige: Zauchensee er absolut ikke for børn - og det er ikke en by, kun en samling hoteller og liftstationer. Men det er et fantastisk område, som let kan nås med skibus fra Flachau eller via Kleinarl, som kan nås med skibus fra Wagrain.
Liftkortet, som man køber til Wagrain og Flachau gælder også dertil, og busserne er gratis.
hilsen Karin

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen