Hvor erfaring skal man være som skiguide? - Besvar indlæg

Udfyld felterne i formularen nedenfor for at besvare indlægget på Skisport forummet.

Navn:
Email:
Gentag email:

Du modtager en e-mail fra os, i den findes et link du skal klikke på før dit indlæg kan ses.

jeg ønsker ikke at modtage mails når der skrives i denne tråd
send en mail når der svares på mit indlæg (du modtager mail ved det første svar)
send en mail når der skrives i denne tråd (du modtager mail ved alle svar)
Morten Lillelund skrev:
Når tiden kommer til at jeg skal være skibums, har jeg nok stået på snowboard omkring 6-7 uger. Jeg har stået på ski 1 år, og kan ikke rigtig finde ud af det. Jeg har været særdeles lærenem (har kun været afsted i 9 dage på snowboard), og jeg er ikke i tvivl om at jeg vil være skibums i MINDST 1 år. Jeg kører snildt sort og laver nogle tricks og har allerede taget en del hop. 180, Ollie og sådan nogle lette tricks er heller ikke noget problem... Jeg har altid været aktiv, og skater også en del hvilket har gjort det lettere. Og ja, jeg er sikker på at jeg vil afsted, trods min korte tid i sneen, fordi her sidder jeg om sommeren, og bruger ofte timevis af de mest solskinsrige dage på at stene snowboard videoer og læser om det...

Men, jeg har nogle primære spørgsmål:
Er det nok kun at kunne snowboarde som skiguide? Læg mærke til at jeg siger guide, ikke instruktør.
Er det rigtigt når jeg mener man får mest tid til at snowboarde som guide, fordi man står med ens gæster, og ikke lærer nybegyndere det?
Emne:
Tekst:

Når du trykker "Opret indlæg" bliver der sendt en e-mail til dig. I denne skal du klikke linket, så kan dit indlæg ses på siden. Dit indlæg er altså først online, når du har aktiveret det.

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen