Hvilken uge anbefaler i at tage afsted i fra uge 1 til uge 12? (økonomi)

Mads Berthelsen 20/09 2016 18:24

Hej.

min kæreste og jeg vil gerne på skiferie en uge i mellemrummet uge 1 til uge 4. Hvilken af disse uger vil i anbefale rent prismæssigt?

Vi har spørgsmål som feks: Er uge 1 mere dyr end uge 2?

Vi vil gerne flyve derned og har eget udstyr så pakkeløsninger er ikke så attraktive medmindre der kan være afslag i prisen for overstående årsager.

Er der nogen som har forslag angående valg af uge mht. pris?

Vores tanker går på det må være billigere i uge 1-4 fordi det off-season (ude for skolers samt universiteters ferie) det kan sagtens være vi har overanalyseret det og det samme priser som uge 5-6-7 osv. Så må i gerne sætte mig på plads :)


Håber nogle har nogle gode tips og råd omkring valg af uger off-season set på med økonomiske øjne.

Tak på forhånd,
- Mads

Kommentarer:
Der er i alt 6 svar i denne forumtråd.

Danni Jacobsen - Skientusiast 16/12 2016 12:22

Sv: Hvilken uge anbefaler i at tage afsted i fra uge 1 til uge 12? (økonomi)

Jeg har selv gode erfaringer med uge 3, på prisen, og synes når man søger rundt så er det også her omkring at de bedste priser er.

Brian Lund 20/09 2016 20:10

Sv: Hvilken uge anbefaler i at tage afsted i fra uge 1 til uge 12? (økonomi)

Udstyr er næsten aldrig med i pakkeløsningerne, det koster ekstra! Så slå du dig endelig løs! ;)
Tag f.eks. et kig under "Skirejser" her i toppen af siden, der kan du sortere efter uge, transportform (fly) og destination.

Du kan selvfølgelig sagtens arrangere noget selv, men skal du flyve kan det sagtens være nemmere og måske endda billigere at vælge en pakkeløsning. For skal du selv ud og finde flybilletten, betale tillæg for ski og transfer til destinationen så løber det altså hurtigt op.

Jeg har tit arrangeret noget selv og det kan gøres rigtigt billigt, men på vores fællesture har vi også altid været i bil og det gør det hele lidt nemmere! Men et par gange er jeg fløjet på kortere ture til "eksotiske steder", men der har jeg lejet udstyr på destinationen fordi det prismæssigt gik mere end op med den merudgift det kostede at have udstyret med selv.

Destinationen spiller meget mere ind end tidspunktet! Men jo selvfølgelig er der nogle uger der er billigere end andre, i den billigere ende er: fra sæsonstart og indtil jul, efter nytår og inden vinterferien (Uge 3-4-5 er generelt billige) og efter påsken.

Insisterer du på at arrangere det hele selv og vil du spare mange penge jamen så gå efter en billig flybillet (husk at tage højde for evt. tillæg for bagage) og et område tæt på lufthavnen for at få billigst mulige transfer og måske et af de mindre skisportsområder hvor du nogen gange kan spare over 500 kr kr på et uges liftkort i forhold til de store områder!

Kan du finde nogen billige billetter til f.eks. Salzburg, Innsbruck eller måske Zürich eller München er det i hvert fald et godt udgangspunkt.

Lasse 20/09 2016 20:59

Sv: Hvilken uge anbefaler i at tage afsted i fra uge 1 til uge 12? (økonomi)

Min erfaring er at man i uge 2-4 får man meget for pengene, og som side gevinst er der ofte også færre mennesker på pister og ikke mindst i lifterne.

Har flere år været afsted i dolomiterne(Val gardena og corvara) i uge 3, og der plejer at være perfekte vejrforhold - høj sol og 5-10 minus grader.

Jeg som regel selv, uanset om det er med fly eller i bil, det kræver lidt arbejde hjemmefra - men det er min klare oplevelse at man får betydeligt mere for pengene, langt bedre bolig, tætter på pisterne og højre kvalitet end du oftest får hos de danske rejseudbyder, ligesom du slipper for transfer i bus, hvor der ret sikkert skal ventes på opsamling fra andre fly etc.

Så du lige har en fornemmelse af hvad budget jeg ca. arbejder udfra.... fly=2000, transfer=700, bolig=3000, liftkort=1800
Så små 7.500

Håber det var en hjælp.

Brian Lund 20/09 2016 23:11

Sv: Hvilken uge anbefaler i at tage afsted i fra uge 1 til uge 12? (økonomi)

Du kan få en pakkerejse på samme tidspunkt til 4500-5500 uden de helt store problemer, men synes også 3000 til bolig lyder lidt højt sat, det kan du i hvert fald få noget lækkert for! Måske endda med halvpension.

Michael Larsen 21/09 2016 08:18

Sv: Hvilken uge anbefaler i at tage afsted i fra uge 1 til uge 12? (økonomi)

Hej
Har været i Madonna/Folgarida/Marilleva - i La Rosiere og i Val T(les Menuires) og altid i uge 4.
8 mand i 2 biler, fra Kbh og med færge. Alle har eget udstyr.
I Italien blev den samlede pris pr mand 3800 kr
- for transport (færge, brændstof, vejafgifter)
- bolig (lejlighed) ved siden af gondolen i Folgarida
- liftkort
- mad og drikke (indkøb og produceret hjemme og drikkevarer hos Fleggaard)
I Italien var boligen forholdsvis billig, (800 euro)trang og ikke så godt udstyret, liftkort billigt, ca. 1600 kr

I La Rosiere havde vi en stor lejllighed, (1050 euro) veludstyret og ski-in/out og betalte 4200 kr pr mand, her kostede liftkortet ca 1700 kr - og igen samme præmis med 8 mand, medbragt mad og indkøb i Tyskland.

I Les Menuires blev prisen 4600 kr, noget dyrere liftkort (hele Val T - 2150 kr), bolig var et chalet (1100 euro) i bydelen Lavassaix med 100 m til pisten og ellers samme udgifter til øvrigt.

Jeg arrangerer turen selv og bruger en tysk hjemmeside www.ski-france.com - de administrerer skilejligheder og chaleter over hele skiFrankrig. hj.siden er på dansk.
Og en italiensk udbyder www.immobiliarefolgarida.it hj.side på engelsk.

Vi kører henunder aften - færge ved 20-tiden - pauser og morgenmad undervejs - og ankomst først på formiddagen - på ski ca ½ dag lørdag uden stress, bare for at komme igang.

mvh
Michael

Jeppe Seifert 15/12 2016 20:51

Sv: Hvilken uge anbefaler i at tage afsted i fra uge 1 til uge 12? (økonomi)

Hej mads har i bestilt?

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen