HASTER: Ski til skiinstruktør - Besvar indlæg

Udfyld felterne i formularen nedenfor for at besvare indlægget på Skisport forummet.

Navn:
Email:
Gentag email:

Du modtager en e-mail fra os, i den findes et link du skal klikke på før dit indlæg kan ses.

jeg ønsker ikke at modtage mails når der skrives i denne tråd
send en mail når der svares på mit indlæg (du modtager mail ved det første svar)
send en mail når der skrives i denne tråd (du modtager mail ved alle svar)
Oliver Blach skrev:
Hej.
Jeg er en dreng på 19 år. Jeg står i den heldige situation at jeg skal være skiinstruktør fra december til marts/april, og mit spørgsmål går ud på hvilke ski jeg skal købe:
Jeg har stået på ski siden jeg var en lille knægt og var gjort det lige siden, f.eks. i år var jeg bare af sted på skiferie 2 gange. Så jeg har en masse erfaring i forhold til min alder, men har stadigvæk meget at lære.

Det bureau jeg rejser har en webshop som lukker imorgen ( onsdag d. 30 sep). Jeg skal have et par pisteski som jeg kan udvikle mig meget på i løbet af de måneder jeg skal være i Østrig i denne sæson og jeg skal bruge dem i de kommende år, jeg tager på skiferie.

Mit valg er enten Atomic Redster SL (171 cm) eller Atomic Redster XT (176 cm). Jeg er cirka 187 cm høj og vejer 75 kilogram. Kan i vejlede mig eller give gode råd ? Andre foreslag modtages gerne.

Tak på forhånd!
mvh. Oliver :)
Emne:
Tekst:

Når du trykker "Opret indlæg" bliver der sendt en e-mail til dig. I denne skal du klikke linket, så kan dit indlæg ses på siden. Dit indlæg er altså først online, når du har aktiveret det.

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen