Gyldne pister til det grå guld - Besvar indlæg

Udfyld felterne i formularen nedenfor for at besvare indlægget på Skisport forummet.

Navn:
Email:
Gentag email:

Du modtager en e-mail fra os, i den findes et link du skal klikke på før dit indlæg kan ses.

jeg ønsker ikke at modtage mails når der skrives i denne tråd
send en mail når der svares på mit indlæg (du modtager mail ved det første svar)
send en mail når der skrives i denne tråd (du modtager mail ved alle svar)
Jool skrev:
Ovennævnte overskrift kunne man idag læse på en netavis som tog sit udgangspunkt i en artikel fundet i takeoff.dk. Artiklen er skrevet med udgangspunkt i en Schweiz`s undersøgelse af ældre alpinløberes stop med alpint skiløb. konklusionen er at ældre skiløbere stopper grundet, den fart og hensynsløshed som yngre skiløber praktiser på pisten, derfor forslår man at der skal være særlige pister til ældre skiløber så de udsætter deres stop nogle år frem i tiden.

Konklusionen vil jeg ikke forholde mig til, men vil for egen regning gerne påpege, at pistekulturen har trange kår. Der bliver kørt hensynsløst stærkt hvor der færdes børn og nybegyndere, der bliver holdt pauser i stører grupper på piste midten, snowboardene mener at alle pauser skal holdes på tværs af pisten hvis det er en transport piste. Er man med sine unge venner på ferie for første gang så springer man skiskolen over og lejer assjack hele ugen til fare for alle andre og sig selv, jeg tror vi alle sammen mindst en gang pr. ferie, har set en ung mand komme flagrende ned ad pisten med ski hvor der er mindst 1 meter mellem disse, super bagvægt arme og skistave flagrende langt ude for kroppen, har han kontrol over det han laver "næppe".

Skal man få ældre skiløbere til at forlænge deres karrier på ski, så skal der styr på overnævnte, derefter kan man se på de konkrete løsningsforslag omkring ældrepister.

jeg holder af multikulturelle samfund når det gælder alder,køn og hudfarve, kunne ikke tænke mig at leve i en pensionist ghetto som de findes i Florida
Emne:
Tekst:

Når du trykker "Opret indlæg" bliver der sendt en e-mail til dig. I denne skal du klikke linket, så kan dit indlæg ses på siden. Dit indlæg er altså først online, når du har aktiveret det.

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen