Gode råd ;0)

Sacha 13/09 2014 21:57

Hej ,

Vi er en familie på 4, to voksne og to børn ( 2 og 6 år) Vi vil gerne afsted (sydpå) hen over nytåret, vi søger evt. et lille hyggeligt sted med godt ski løb for nybegyndere/ let øvede og meget børnevenligt. Der skal gerne være en børnehave til den mindste og helst i gå-afstand til børnehave og lift ,Kender kun til de større destinationer, men tænker der må være nogle mindre lige så hyggelige og måske knap så dyre steder, er der nogle der kan hjælpe ???

/Sacha

Kommentarer:
Der er i alt 6 svar i denne forumtråd.

Michael Larsen 14/09 2014 11:44

Sv: Gode råd ;0)

La Rosiere i Isere-dalen, 150 km pister i både Frankrig og Italien, gode lifter og kort til lifter og beliggende i bymæssig bebyggelse, lejlighedskomplekset Balcons la Rosiere i bydelen Les Euchert har ski-in og out. Pisterne er ikke alt for svære og der er masser af blå af slagsen. Der findes alt i restauranter, barer, bowling, skøjteløb, svømmehal, supermarkeder. Snesikkert i 1850 højde. Byen er holdt i Savoiestil bygget af kampesten og træ og mægtig hyggeligt.
Der findes børnehave under skiskolen, www.esflarosiere.com - men der tales formentlig kun fransk og/eller engelsk. Se i øvrigt også www.larosiere.com og www.ski-france.com.

god tur
Michael

Thomas Jensen 14/09 2014 13:09

Sv: Gode råd ;0)

Hej

M. små børn ville jeg prioritere ski-in/out som det vigtigste. Hvis det samtidig gerne må være lidt lille og "ukendt" og samtidig også lidt billigere vil jeg pege på Kühtai kun 30 km. fra Insbruck.

Næsten al indkvatering ligger direkte på pisterne, det er meget børnevenligt og samtidig ekstremt snesikkert.

vh
thomas jensen, http://alpeferie.dk/

Ditte 15/09 2014 11:13

Sv: Gode råd ;0)

Serfaus i Østrig!
Det er i god køreafstand fra DK, og ellers er det nemt med anden transport at komme frem. Byen er overskuelig og meget hyggelig, der er børnehave til den lille og skiskole til den store (der er masser af danske skilærere) området har en fantastisk infrastruktur, lifterne er gode og kører stabilt, der er ofte ikke ret lang liftkø.
Pisterne er for alle niveauer, og der er skidepot under den store lift fra byen og op. I byen er der en gratis metro som gør at der ike kører ret mange biler i byen. Området er tre byer der hænger sammen så man også kan komme lidt længere væk, men stadig så alle kan følge med!

Thomas Jensen 15/09 2014 11:21

Sv: Gode råd ;0)

Hej

Helt enig i at Serfaus er super til børn... jeg læste blot som om der blev spurgt efter et lidt mindre og måske endda "ukendt" område.

Serfaus er bygget til børn :)

vh
thomas, http://alpeferie.dk/

Harald Franck 23/12 2014 08:50

Sv: Gode råd ;0)

Det er godt nok ikke sydpå, men både Hemsedal og Trysil er gode steder til børn.

Jool 24/12 2014 09:56

Sv: Gode råd ;0)

hej
Må give Thomas ret Kühtai er et perfect område til børn, men der findes også 2-3 pister som er for voksne erfarne løbere, fordelen ved Kühtai er ; lidt mennesker om hverdagen, man kan køre med skibussen til Øtz ca 10 minutter et område som også er særdeles børnevenlig, og et godt sted hvis der er lidt koldt og blæsende da området ligger i læ af skov, skal det gå lidt vildt for sig så er der en halv time til sølden, her gælder liftkortet ikke medmindre man har købt et kort med en løbedag i sølden. Hvis i kontakter informationen i Kühtai så vil i kunne få en liste over deres familie tilbud, som ofte er med gode rabatter

Ps snupper selv et par timer når jeg kører hjem fra sølden

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen