Farve på snowboard

Bob 24/11 2015 13:55

Hejsa
Er der nogle derude som har erfaring med snowboard der har en gennemgående hvis farve på overfladen?
Har det nogen betydning for selve kørslen om boardet er hvidt ligesom sneen?

Kommentarer:
Der er i alt 5 svar i denne forumtråd.

Bob 24/11 2015 13:57

Sv: Farve på snowboard

hvis = hvid

Brian Lund 24/11 2015 16:59

Sv: Farve på snowboard

Farven har ingenting at sige...

Men til gengæld er der mange andre ting der har noget at sige i forhold til hvordan boardet kører! Rocker, camber, udformning, flex, længde og bredde!

Lad være med at købe et board bare fordi det er hvidt, det svarer lidt til at købe en bil bare fordi den er hvid. Hvis du har valget mellem en hvid Skoda eller en neongrøn Porsche, hvilken ville du så helst have? Køb et board fordi det passer til dig og din kørestil. Så hellere købe det rigtige board og hvis farven er så vigtig så få det hvidlakeret!

Jeg har i øvrigt ikke set nogen helt hvide boards, de fleste har et eller andet mønster, tekst eller andet på sig som bryder farven.

Bob 24/11 2015 18:33

Sv: Farve på snowboard

Hej Brian.
Det er faktisk til min kæreste. Hun er en udemærket boarder og jeg selv er skieer så ved ikke så meget om boards. Det skal være en julegave og har fundet etæn god deal på nettet på et board som jeg mener vil passe til hendes kørestil osv. Men det er ret hvidt. Dog med lidt mønster som du skriver. Og jeg blev pludselig i tvivl om det ville få negativ indflydelse på hendes kørsel. Men det mener du ikke?

Brian Lund 24/11 2015 19:30

Sv: Farve på snowboard

Jeg kan ikke se hvorfor farven skulle påvirke noget som helst. Det er jo heller ikke fordi snowboardet pludseligt er helt usynligt. Og man kigger jo alligevel ikke på snowboardet når man kører? Jeg kigger i hvert fald ikke på mine ski!

Der er en del dame-snowbaords (og ski) der kører med hvide farver.

Kvl 25/11 2015 10:53

Sv: Farve på snowboard

Hvis hun er en god boarder, som du skriver, burde hun ikke kigge på boardet mens hun kører. Hun skal kigge fremad.. Hvorfor vil hun kigge på boardet mens hun kører?

K

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen