Dilemma: Sölden eller Maria Alm - Besvar indlæg

Udfyld felterne i formularen nedenfor for at besvare indlægget på Skisport forummet.

Navn:
Email:
Gentag email:

Du modtager en e-mail fra os, i den findes et link du skal klikke på før dit indlæg kan ses.

jeg ønsker ikke at modtage mails når der skrives i denne tråd
send en mail når der svares på mit indlæg (du modtager mail ved det første svar)
send en mail når der skrives i denne tråd (du modtager mail ved alle svar)
Lars Nielsen skrev:
Vi er en gruppe på seks mand, som årligt tager på skitur til Østrig - typisk blot 3-4 dage. Vi har været steder som Maria Alm, Zell Am See, Zillertal, Saalbach, Bad Gastein og Wagrain. Vores interesser er nok ikke helt ens - nogle er måske mere til ‘byture' end skiture - og derfor betyder ‘Afterski’ og ‘anden underholdning’ også en del.

Da vi i år måske er lidt sent ude mht. booking af hotel/destination, står valget pt. mellem AlpenParks Resort i Maria Alm - et nyt hotel beliggende i byen i gåafstand til lift - og Gasthof Neue Parks i Sölden - et ældre hotel 4 km fra byen.

Spørgsmålet er nu, hvad bør vi vælge? Personligt mindes jeg ikke udvalget af ‘afterski/underholdning’ i Maria Alm, men er ganske sikker på, det ikke står mål med Sölden. Omvendt trækker et nyt hotel med gåafstand til lift nok mere…

Er der nogle, som har friske erindringer/erfaringer med Maria Alm? Er der god mulighed for ‘afterski’ - på pisten… og i byen? Og hvordan fungerer det med de to områder, som nu er slået sammen? Hvad med Sölden? Er det så meget bedre - pister, afterski m.m. - at en køretur på 4 km kan 'retfærdiggøres'?

Jeg hører rigtig gerne fra alle som har en mening... og/eller erfaring.

På forhånd tak.
Emne:
Tekst:

Når du trykker "Opret indlæg" bliver der sendt en e-mail til dig. I denne skal du klikke linket, så kan dit indlæg ses på siden. Dit indlæg er altså først online, når du har aktiveret det.

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen