Bindinger støder imod - Besvar indlæg

Udfyld felterne i formularen nedenfor for at besvare indlægget på Skisport forummet.

Navn:
Email:
Gentag email:

Du modtager en e-mail fra os, i den findes et link du skal klikke på før dit indlæg kan ses.

jeg ønsker ikke at modtage mails når der skrives i denne tråd
send en mail når der svares på mit indlæg (du modtager mail ved det første svar)
send en mail når der skrives i denne tråd (du modtager mail ved alle svar)
Henrik skrev:
Er der nogle der kender til at den bøjle - som skal stoppe skien i tilfælde af at skien ryger af - skraber mod sneen i svingene når man carver.

Jeg har et par Salomon x-max ski med slalom dimensioner. Det kører utrolig godt, og er forholdsvis lette at kører. I modsætning til mange andre slalom ski sidder bindingerne direkte på skien, altså uden en forhøjning som ofte findes på forholdsvis stive slalom ski (det er dog ikke en decideret slalom ski). Når terrænet er til det carver jeg, dvs. en meget stejl rød piste har jeg ikke helt modet til det :-), men på lidt lettere røde kan jeg holde kanten forholdsvis godt. Selv om man tror man ligger meget ned i svingene så kan man dog godt se at der er en verden til forskel når de rigtig gode kommer. Det undrede mig faktisk da jeg købte skiene at der ikke var den forhøjning, og jeg talte med Salomon om det. Men man har måske lide bedre kontakt når den ikke er der, og da skien er forholdsvis smal er der let at lægge på kant, hvilket en forhøjning jo hjælper til.

Men er der nogle der har erfaringer med at modifiserer bøjlerne, jeg har i al fald tænkt lige at tage den plastictap af som peger ned mod sneen af, det må da kunne give lidt.

Når man ser de rigtige skiløbere, så kan det vel ikke undgås at de skraber mod, så langt som de er nede, selv med støre forhøjninger. Men de skærer dem måske helt af, er der nogle der ved noget om det.
Emne:
Tekst:

Når du trykker "Opret indlæg" bliver der sendt en e-mail til dig. I denne skal du klikke linket, så kan dit indlæg ses på siden. Dit indlæg er altså først online, når du har aktiveret det.

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen