Begynder på ski.

Brian Christensen 26/01 2015 14:08

Min Kone var med i Wagrain sidste år, og blev skræmt pga. den blå piste modsat side af "Danskerbakken", som var for stort et spring i forhold til børnebakken.
Nu fik jeg lokket hende med på Kläppen i Sverige, og hun fik modet tilbage til at køre grøn piste deroppe.
Hvilket sted i Østrig er mest begyndervenligt ???

Eller er det bedst at tage tilbage på Kläppen for at få hende videre

Kommentarer:
Der er i alt 6 svar i denne forumtråd.

Pernille Hansen 26/01 2015 15:20

Sv: Begynder på ski.

Alternativ:
Jeg vil foreslå jer at tage til Montgenevre i Frankrig og booke undervisning hos Charlotte Markus ved ESF / Skischoolonline.
Hun er fantastisk til at lære selv de mest bange danskere at stå på ski, og området har gode begynderbakker.

Jeg kender ikke ret meget til Østrig, men der er sikkert mange andre, der har gode forslag til dette.

Jool 26/01 2015 15:36

Sv: Begynder på ski.

hej

når man skal lære at løbe på ski handler det ikke om mod men om selvtillid, den bedste måde at få selvtillid på er ved at gentage det som man har haft succes med, så tilbage til de grønne pister i Sverige, lad konen køre grønne pister så hendes selvtillid kan blive en del af hende når hun skal på skiferie sydpå.

Kan for øvrigt anbefale Passo tonale der har de flere pister som er blå på pistekortet, men som er meget meget lange grønne pister hvor farten bliver berænset af pisternes hældning, det gælder pgså de andre som løber på pisten, er der noget der kan gøre at en usikker løber stivner, så er det andre løber der suser rundt omkring en

Brian Lund 26/01 2015 18:36

Sv: Begynder på ski.

Jeg synes at de blå pister varierer rigtigt meget i Østrig! De fleste steder er de med flade stykker som så bliver afløst af blå og semi-røde stykker hvor det veksler... Så det tror jeg hurtigt hun vil blive træt af?

Men dog kan jeg komme i tanken om ét enkelt sted i Østrug (en enkelt piste) som jeg faktisk tror ville egne sig rigtigt godt! I Zillertal arena er piste nr 32 RIGTIG fin, den er ret lang, meget bred, nok over 200m det bredeste sted, har en konstant jævn hældning der stort set slet ikke varierer, nok til at kunne holde en ok hastighed og øve sig og ikke så flad at man behøver gå/stave sig frem!

Hvis man bor i Gerlos skal man med en lift op og så står man allerede på denne pist! Læg dog mærke til at hun nok ikke kommer til at stå udenfor denne piste med mindre hun bliver bedre, for alle de omkringliggende pister er røde eller sorte.

Alternativt må i jo bare nord på igen, det er jo ikke kun Kläppen der har grønne pister! ;)

Ellers synes jeg også idéen om mere skiskole er god, måske en privatinstruktør? Ja jeg ved det koster ekstra, men hvis hun virkeligt gerne vil lære det synes jeg da det måske er det værd at tage med!

Martin 27/01 2015 08:54

Sv: Begynder på ski.

Hej Brian.

Gad vide om din kone var på det hold som min kammerats kone var på i Wagrain. Der var ihvertfald en del voksne der sprang fra.
Nu har jeg været i Hemsedal, Norrefjel, Trysil og Sâlen oppe nordpå og været nogle steder i Østrig og jeg vil foreslå at I tager til Trysil eller et andet sted oppe nordpå. Pisterne er bare generelt ikke så stejle oppe nordpå, og de er nemme og oversku for en begynder. Det eneste minus er vejret hvis I tager afsted i februar, da man jo har en del flere pauser som begynder.
Ellers kan Lofer eller Maria Alm i Østrig også være et bud. Har ikke selv været der men har hørt, at det skulle være rigtigt godt for begyndere.

God skiferie.

Vh
Martin

Jimmy 27/01 2015 15:47

Sv: Begynder på ski.

Rohrmoos i Schladming.

Brian Christensen 29/01 2015 06:28

Sv: Begynder på ski.

Tusind tak for hjælpen, vi har valgt at prøve Klâppen igen.

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen