Søg efter skirejser


Fjällgläntan

Fjällgläntan, Hundfjället

Fjällgläntan ligger over hytteområdet Trollbäcken i Hundfjället. Store og flotte hytter i smukke og rolige omgivelser med ægte fjeldstemning og masser af sne, hvor børnene trygt kan lege. Boligerne findes til henholdsvis 4 og 10 personer. Hytterne ligger midt mellem pister og lift. På den ene side har I Lavenliften og på den anden side Vintrasliften samt pisterne Myrstigen og Långbacken.

Hundfjällets Stugby

Hundfjällets Stugby, Hundfjället

Hundfjällets Stugby er et hyggeligt område med central beliggenhed i Hundfjället. Både lift, pist, indkøb og restauranter findes alt sammen i gåafstand. Lejlighederne har god standard og skøn hytteatmosfære, så I får skønne rammer på jeres skiferie til Sverige. Her er rigeligt plads til en større familie, men lejligheden kan også huse flere familier under samme tag.

Askebyn

Askebyn, Idre Fjäll

Askebyn består af rummelige lejligheder helt op til 17 personer på en af Idre fjälls bedste beliggenheder. På den ene side af Askebyn ligger Idre Fjälls snowpark, mens I på den anden side kan benytte ski-in/ski-out lige ud til pisten Västbacken. Denne piste er blå og fin for begyndere, og går tilmed ned til stoleliften. Askebyn er meget børnevenligt og ligger tæt på skiskolen. Det er nemt at gå over pisten til centrum, hvor I blandt andet finder svømmehal og Læs mere

Ingemars Väg

Ingemars Väg, Idre Fjäll

Ingemars Väg er en del af Fjällbyn som er omringet af de tre pister: Stugbacken, Dalarnas Längsta og Sydbacken i skiområdet Idre Fjäll. Skiboligerne ligger på den sydlige skråning med udsigt over fjeldet. Skiløb er lige i nærheden ligesom servicecenteret Skicenter Syd er nært. I gåafstand fra jeres bolig på Ingemars Väg kan I komme til centrum af Idre Fjäll med butikker, restauranter og et stort aktivitetscenter, hvor hele familien kan slå sig løs. Her er der både bowling, legerum Læs mere

Hyllan

Hyllan, Idre Fjäll

Lejlighederne på Hyllan ligger i området Centrumbyn, som er Idre Fjälls midte med butikker, restauranter og afterski. Hyllan ligger lige ud til den blå piste Sydbacken, så det er nemt at hoppe i skiene og komme ud i terrænet. I bor altså meget behageligt med fin udsigt over fjeldene og kan glæde jer over den korte afstand til centrum med stort aktivitetscenter med bowling, legerum, spilhal, træning og inden- og udendørs vandland.

Västvägen Hytter

Västvägen Hytter, Idre Fjäll

Hyggelige og fritliggende hytter med plads til højst 6 personer. Hytterne ligger i Västbyn med kort afstand til skitorvet og er omringet af pister på alle sider, som giver nem og hurtig adgang til lifterne og løjperne. Hytterne er ganske stilfuldt indrettede og særdeles velegnede til en mindre familie. Her er bl.a. mulighed for at køre tilbage til hytten midt på dagen for at spise frokost eller drikke en kop varm kakao foran brændeovnen. De fritliggende hytter giver ligeledes Læs mere

Varglyans Våninger 8-10 personer

Varglyans Våninger 8-10 personer, Stöten

Varglyans Våninger er hyttelejligheder med 4 lejligheder i hvert hus. Renoveret i 2018 Type: Hyttelejligheder  Personer: 10  Størrelse: 80m2 Til lift: 300-500 m.  Indretning:  Stue: Kabel-TV  Soverum: 1 rum med dobbeltseng. 2 rum hver med 2 køjer. 1 rum med dobbeltseng og 2 køjer  Køkkenkrog: Køl/frys, elkomfur, mikroovn og opvaskemaskine  Badefaciliteter: Wc/douche og ekstra wc  Andet: Tørreskab. Sauna. Gratis wifi  Ekstra: Prisen for tillæg på bl.a. linned/håndklæder, barnestol og barneseng, fremkommer under bestilling af bolig. Der er tale om valutaafhængige dagspriser Læs mere

Lingonkullen Lejligheder

Lingonkullen Lejligheder, Vemdalen

Beliggende midt i Björnrikes skiområde finder I Lingonkullen skilejligheder. Her kan I bo op til 8 personer på 88 kvm med blot 240 meter til nærmeste lift. Skilejlighederne er lyse og flotte af høj standard. Dejlige lejligheder er perfekte til en skøn skiferie.

Storhogna hytter og lejligheder

Storhogna hytter og lejligheder, Vemdalen

Storhogna hytter og lejligheder er boliger i varierende størrelse og stil, men er gennemgående rummelige. De ligger i forskellig afstand fra pist og lift med alt fra 300 meter til 2,5 kilometer, og derfor kan det i nogen tilfælde være nemmest at nå via bil. Med en kort køretur finder I også Storhogna Högfjällshotell, hvor der er restaurant, bar og underholdning/aktiviteter.

Utsikten - Storhogna

Utsikten - Storhogna, Vemdalen

En Utsikten lejlighed er lys og pæn, samt moderne indrettet med en høj standard. Lejlighederne ligger i glideafstand til pisten med kun 100 meter, og er desuden placeret i nærheden áf Storhogna M aktivitetshus som har bowling, fitness, restaurant, bar og skishop. 5-10 minutter gåtur fra boligen ligger også Storghogna Högfjällshotell som har restaurant, bar og underholdning.

Skalshöjden

Skalshöjden, Vemdalen

Skalshöjden består af boliger, der ligger i et roligt og bekvemt område direkte op til pisten med adgang til hele pistområdet. Lyse, pæne og moderne indrettede lejligheder i Skalspasset et par kilometer fra Skalets Torv, hvor der er restauranter og skiudlejning.

Hovdebyn

Hovdebyn, Vemdalen

Hovdebyn er beliggende tæt på skiløb, spisemuligheder og underholdning. Skilejlighederne ligger blot 50 meter fra liften, så I let og hurtigt kan komme afsted på ski. I kan bo op til 6 personer og med Skalets torvs placering tæt på boligerne, finder I både mad, afterski og butikker i nærheden.

Mattestorp Apartment

Mattestorp Apartment, Branäs

Mattestorp Apartments er 2 huse med lejligheder i Mattesdalen. Lyse og nye lejligheder med god plads til hele familien. Alle lejligheder har 2 soveværelser, sauna og wifi. Super godt valg til en skiferie i Branäs

Aspen

Aspen, Branäs

Aspen er nye og meget flotte boliger på toppen af Branäsberget. Her skal I ikke bekymre jer om afstande, da pisten er næsten lige uden for døren. Book de store boliger, hvis I gerne vil bo flot og lækkert. Boligerne varierer i størrelse, så se hver enkelt hyttes beskrivelse for nærmere detaljer. Aspen ligger mellem Nordsjöbacken og Björnbacken og tæt på børneområdet "Nordpolen".

Fjällhem

Fjällhem, Högfjället

Boligerne i Fjällhem ligger tæt på pisten og service. Der er flot udsigt fra boligerne og afstand til nærmeste pist er ca. 100-300 meter i gåafstand. I er tæt på restauranter og Skistar shop. Nærmeste skitorv er Gustavtorget. Fjällhem er centralt placeret i Lindvallen og den lille bager tæt på torvet kan varmt anbefales. Bemærk, at boligerne er fordelt på flere veje, og afstande kan derfor varierer lidt i forhold til skiløb og indkøb.

Gusjösätern

Gusjösätern, Tandådalen

Gusjösätern er et hyggeligt og flot naturområde med mange forskellige hytter. Bo i dejligt område ca 0,7-3 km fra skiområdet i Tandådalen. Billederne er typebilleder, se derfor beskrivelserne under hver enkelt bolig, for at finde den perfekte bolig til jeres familie. Tandådalen kan varmt anbefales til familier. Det er nemt at parkere ved skiområdet, vær derfor ikke bekymret over afstanden.

Gula byn

Gula byn, Lindvallen

Gula Byn er hyggelige lejligheder til 6 personer mellem Snötorget og Gustavtorget. På begge sider af hytteområdet finder I både lifte og piste, og kan således stå på ski næsten til døren. Liftene og pistene er begyndervenlige og Gulabyn er derfor ideel for begyndere og børnefamilier. Gulabyn ligger i rolige og trygge omgivelser. Lejlighederne er af god standard og i gåafstand til Experium med det store badeland og supermarked.

Heart Hotel Grischuna

Heart Hotel Grischuna, St. Anton

Drømmer du om at bo i rolige omgivelser, med lækre wellnessfaciliteter, god mad, og med en fantastisk udsigt? - Velkommen til vores Heart Hotel Grischuna i St. Anton.

Heart Hotel Alpenheim

Heart Hotel Alpenheim, St. Anton

Få minutter fra centrum, men stadig i rolige omgivelser tæt på pisten, finder du denne lille perle i St. Anton som byder dig varmt velkommen på årets skiferie!

Knappenhaus

Knappenhaus, Schladming

Det traditionsrige Knappenhaus imponerer med sin rolige, men alligevel centrale beliggenhed. Centrum af Schladming nås efter ca. 300 m. Til Planai dalstationen er der ca. 700 m. Til indkvarteringen hører faciliteter som Wi-Fi, støvletørrer, opbevaringsrum til skiene og parkeringsplads (hvis ledig). Indretning og forplejning De hyggeligt indrettede lejligheder har stue/soverum med spisekrog, tv, Wi-Fi og et veludstyret køkken med bageovn, komfur, opvaskemaskine, elkedel, kaffemaskine og mikrobølgeovn, separat soveværelse samt bad med separat wc.

Breilerhof | Naturhotel & Biobauernhof

Breilerhof | Naturhotel & Biobauernhof, Schladming

Det familiært drevne 3-stjernede Hotel Breilerhof | Naturhotel & Biobauernhof ligger midt i skiområdet Planai ved skipisten (ski-in & ski-out!) i ca. 1.100 m højde med et herligt panoramablik. Til stoleliftens dalstation er der på ski ca. 200 m. Der er et skibusstoppested ca. 300 m fra indkvarteringen, Centrum af Schladming nås efter ca. 5 km. Faciliteter Indkvarteringen har reception, Wi-Fi, morgenmadsrum, restaurant, bar og skikælder. Der er ligeledes gratis overdækkede parkeringspladser (hvis ledig). Mod betaling kan en Læs mere

Hotel Kielhuberhof

Hotel Kielhuberhof, Schladming

Det 4-stjernede Hotel Kielhuberhof, som er bygget i den typiske stil for regionen, ligger ca. 3 km fra centrum i 1.000 m. En skibus holder ca. 50 m fra indkvarteringen og bringer gæsterne til Planai-banen, som ligger ca. 3 km fra indkvarteringen og som er indstigningen til skiområdet Planai/Schladming (se køreplan på stedet). Indstigning til langrendsløjpen ligger direkte ved hotellet. Til indkvarteringen hører faciliteter som reception med pengeskab og stor foyer, elevator, Wi-Fi, hyggelig pejsestue, morgenmadsrum, restaurant, bar samt Læs mere

Lejligheder Gustav

Lejligheder Gustav, Schladming

De luksuriøse lejligheder Gustav ligger ca. 50 m fra centrum af Schladming. Indstigningen til skiområdet nås via Planaibahn efter ca. 700 m. Der er indkøbsmuligheder ca. 300 m fra indkvarteringen. Faciliteter Indkvarteringen har elevator, Wi-Fi og skirum med støvletørrer. Pr. lejlighed er der en parkeringsplads i parkeringsgaragen. "Schladming-Appartements Bonuscard", der er inkluderet i prisen, giver hele året rundt mange rabatter (se info på destinationen, der tages forbehold for ændringer). Forplejning Uden forplejning. Der kan efter ønske bookes morgenbrødsservice til (mod Læs mere

Heart Hotel Aurora

Heart Hotel Aurora, Obertauern

Bo på det tre-stjernet Heart Hotel Aurora, beliggende på hovedgaden og med skiløb lige uden for døren. Her bydes familier, par og venner velkommen til en skiferie i det snesikre Obertauern.

Hotel Landgasthof Wasserfall

Hotel Landgasthof Wasserfall, Zell am See

Det hyggelige 3-stjernede Hotel Landgasthof Wasserfall ligger ca. 500 m fra centrum og fra den næste indstigning til langrendsløjpen i Fusch. Areitbanen nås efter ca. 10 km, skibusstoppestedet ligger ca. 250 m fra huset. Til nybegyndere er der en øvelseslift (ca. 500 m fra indkvarteringen). Indkvarteringen består af en hovedbygning og en sidebygning (ligger ca. 300 m fra hovedbygningen) og har faciliteter som foyer med reception, elevator, Wi-Fi, restaurant, à-la-carte-restaurant, hotelbar, "stüberl" og skikælder med støvletørrer samt saunaområde (se opslag Læs mere

Dahoam by Sarina - Village Appartments

Dahoam by Sarina - Village Appartments , Zell am See

I centrum af Schüttdorf-distriktet i Zell am See finder du de nyrenoverede lejligheder Dahoam by Sarina Village. Skiliften og pister ligger kun 450 meter væk, mens skibussen kører kun 50 meter fra lejlighederne. Butikker, barer og restauranter ligger i kort gå afstand til lejlighederne, så de nås nemt på gåben. I samme bygning som lejlighederne ligger der et pizzaria, som laver nogle udsøgte pizzaer og pastaretter som passende kan medbringe op i lejlighederne. Lejlighederne har også et veludstyret køkken så Læs mere

Hotel Lukashansl

Hotel Lukashansl, Zell am See

Det traditionelle 3-stjernede Hotel Lukashansl ligger i centrum af Bruck, ca. 3,5 km fra Areit-banen i Schüttdorf. Skibussen holder fra jul direkte ved hotellet (køreplan, se opslag på stedet). Huset ligger ikke langt fra talrige butikker, restauranter, barer og cafeer. Til centrum af Zell am See, hvor man f.eks. finder en svømmehal og en isstation, er der ca. 6 km. Til indkvarteringen hører faciliteter som hotelhal med reception, siddehjørne og pejs, kiosk og Wi-Fi (mod betaling), elevator, morgenmadsrum Læs mere

Lejligheder carpe solem KAPOOM (Tidligere Lejligheder Toni)

Lejligheder carpe solem KAPOOM (Tidligere Lejligheder Toni) , Kaprun / Kitzsteinhorn

Carpe solem KAPOOM er omgivet af Kapruns spektakulære bjerglandskab og ligger ved siden af det gratis skibusstoppested. Kapruns centrum og skiliften ligger 400 meter væk. Indvendigt er hotellet hyggeligt og hjemligt. Både lobbyen, restauranterne og værelserne er indrettet i denne atmosfæriske stil. Dette kompleks henvender sig især til et yngre publikum på grund af den hyggelige bar og den livlige atmosfære i komplekset.

Berg & Spa Hotel Urslauerhof

Berg & Spa Hotel Urslauerhof , Maria Alm

I et roligt område men direkte ved liften og pisten finder du det luksuriøse Berg & Spahotel Urslauerhof. Værelserne er simple indrettet, har alle en balkon med udsigt udover de omkringliggende bjerge og nogle kan rumme op til 5 personer. Dit ophold er med halvpension, så morgenmad, aftensmad og opvasken skal du ikke tænke på. Med et omfattende wellness område med indendørs og udendørs swimmingpool og sauna, er dette en ideel base efter en lang dag på pisterne. Vi anbefaler Læs mere

Sportpension Therese

Sportpension Therese, Westendorf

Velkommen til Sportpension Therese Thinggaards dejlige morgenmadspension er beliggende i atmosfærefyldte Westendorf, kun 250 meter fra centrum og skilifte. Med sin centrale placering kommer i let rundt i byen hvad end i søger supermarkeder, skiudlejning eller andre butikker. Er humøret til lidt at spise eller en forfriskning findes der massevis af lokale cafér, barer og restauranter i den hyggelige by. Og hvis benene er trætte holder den gratis skibus heldigvis lige ude foran pensionen. Men hvis dagens skiløb ikke har Læs mere

Apart Fliana

Apart Fliana, Ischgl

Det hyggelige hus Apart Fliana ligger centralt og i solrige omgivelser på sydsiden af Mathon, ca. 4 km fra Ischgl og ca. 100 m fra skibusstoppestedet. Bjergbanen (Silvretta) ligger ca. 5 km fra indkvarteringen. Til indkvarteringen hører faciliteter som skikælder med støvletørrer og Wi-Fi. Der er ligeledes gratis parkeringspladser. Indretning og forplejning De stilfuldt indrettede studios har kombineret stue/soverum samt tekøkken med komfur, mikrobølgeovn, køleskab, kaffemaskine, douche/wc, hårtørrer og tv. Lejlighederne har derudover 1 til 3 separate soveværelser med dobb Læs mere

Apartement Laver

Apartement Laver, Ischgl

Apartement Laver i Ischgl ligger tæt på både afterski og pisterne.

Lejligheder Lilly Rose

Lejligheder Lilly Rose, Zell am Ziller

De moderne Lejligheder Lilly Rose har en god beliggenhed, kun ca. 850 m fra centrum af Zell am Ziller. Indstigningen til Zillertal Arena nås efter ca. 1,8 km, de nærmeste restauranter og supermarkeder ca. 5 minutter til fods. Der holder en bus direkte ved indkvarteringen. Faciliteter Indkvarteringen har Wi-Fi, ski- og støvlerum og parkeringspladser. Forplejning Uden forplejning.

Hotel Milano

Hotel Milano, Passo Tonale

Det traditionelle 3-stjernede Hotel Milano ligger i den idylliske landsby Vermiglio, ca. 9 km fra centrum af Mezzana og ca. 10,5 km fra skilifterne i skiområdet Folgarida-Marilleva. Skibusstoppestedet nås efter ca. 30 m. Indkvarteringen har reception, Wi-Fi, elevator, restaurant, bar, tv-rum, skirum samt parkeringspladser (hvis ledig). Desuden kan wellnessområdet med finsk sauna, dampbad, oplevelsesbruserer, hvilerum og tehjørne benyttes til afslapning efter dagen på pisten. 1/2 pensionen, der allerede er inkluderet i prisen, består af righoldig morgenmadsbuffet og en 3-retters Læs mere

Chalet Gaste

Chalet Gaste, Livigno

Fantastiske lejligheder lige ved liften. Perfekt for både familier og vennegrupper Chalet Gaste er to lejligheder med næsten direkte adgang til pisten. Der er omtrent 120 meter til liften, men på hjemvejen kan der stås på ski næsten direkte ned til huset - her vil en gåtur på blot 30-50 meter være tilstrækkeligt for at være indendøre igen. Begge lejligheder har to badeværelser og separerede køkkener og opholdsstuer. Familielejligheden har plads til op til 11 personer og venner, lejligheden har Læs mere

Residence Les Arolles - Les Arcs 2000

Residence Les Arolles - Les Arcs 2000, Les Arcs

Residence Les Arolles - Les Arcs 2000

Residence Les Arolles - Les Arcs 2000, Les Arcs

Résidence Les Arolles ligger i hjertet af de franske Alper og byder de gæster velkommen, der ønsker at opleve noget af Europas bedste skiløb.

Résidence Les Chalets du Verdon

Résidence Les Chalets du Verdon, Val d'Allos

Den komfortable Résidence Les Chalets du Verdon ligger i Val d'Allos-La Foux direkte ved pisten, i nærheden af skilifterne og forskellige butikker og restauranter. Der holder en skibus ca. 300 m fra indkvarteringen. Til indkvarteringen, der består af to bygninger, hører faciliteter receptionsområde, Wi-Fi, elevatorer og wellnessområde med svømmehal med børnebassin (dagligt fra kl. 11 - 19.30) samt tyrkisk bad (dagligt fra kl. 15 - 19, undtaget lørdag). Skidepot (1 skiboks pr. lejl.) og der er ligeledes gratis Læs mere

Apartment La Ferme du Val Claret

Apartment La Ferme du Val Claret , Tignes

Lige midt i Tignes ligger lejlighederne La Ferme du Val Claret, der blandt andet har indendørspool og et fitnessrum.

Résidence Le Tikal

Résidence Le Tikal, Val Thorens

Den komfortable Résidence Le Tikal ligger i St. Martin de Belleville direkte ved pisterne og ca. 950 m fra centrum af Val Thorens med talrige indkøbsmuligheder og restauranter. Et lille supermarked nås efter få meter direkte ved indkvarteringen. Til indkvarteringen hører faciliteter som reception og skibokse med støvletørrer. Derudover kan man i nabobygningen Résidence Les Temples du Soleil benytte restauranten samt saunaområdet (for åbningstider, se opslag på indkvarteringen) med sauna, to spabade og tyrkisk bad (eventuelt mod betaling). Der er Læs mere

Premium Résidence Les Terrasses d'Eos

Premium Résidence Les Terrasses d'Eos, Flaine

De komfortable Premium Résidence Les Terrasses d'Eos ligger direkte i nærheden af skipisten. Centrum af Flaine nås efter ca. 15 minutter til fods, der kører også en gratis bus til centrum . Et lille supermarked nås allerede efter ca. 500 m ved Résidence Les Terrasses d'Hélios. Den moderne og samtidigt traditionelle indkvartering består af 2 bygninger, lejlighederne blev nyrenoveret til vintersæsonen 2022. Til indkvarteringen hører faciliteter som foyer, reception med Wi-Fi (begrænset overførselshastighed), restaurant, bagageopbevaring, legerum til børnene og skibokse. Der Læs mere

Geilolia Lejligheder

Geilolia Lejligheder, Geilo

Hyggelige og flotte lejligheder beliggende i kort afstand fra centrum og kun ca. 15 min. gang fra skiområdet. Skibussen nærmeste stop er bare ca. 200 meter fra lejlighederne. Centralt beliggende og moderne indrettede lejligheder til max. 4 personer. Komfortabelt lejlighedskompleks med i alt 25 lejligheder og en venlig og fredelig atmosfære.

Bardøla Hytter

Bardøla Hytter, Geilo

Bardøla hytterne ligger bag ved Bardøla Høyfjellshotell. Hytterne er i 2 plan og er bygget i hyggelig norsk hyttestil. De charmerende hytter har brændeovn og hyggeligt køkkenalrum, hvor hele familien kan hygge sig sammen. Skibussen stopper foran hotellet, I kan derfor nemt komme til liften. Gæster i hytterne får 50% rabat på entre til poolen på hotellet.

Trysilfjellet Arena

Trysilfjellet Arena, Trysil

Trysilfjellet Arena ligger ca. 1 km fra skiområdet. Tager I bilen fra boligen til skiområdet, er der stor parkeringsplads tæt på skitovet eller i bunden af familieområdet. Hytterne er privatejet og varierer en del i deres indretning. Derfor skal I se nærmere på den enkelte hytte for indretning og størrelse, for at finde den perfekte hytte til jeres familie. Skiskolen ligger ligeså omkring 1 km fra skiboligerne for enden af skitorvet på Trysil Turistcenter.

Skistar Lodge Trysil

Skistar Lodge Trysil, Trysil

Skistar Lodge Trysil er det tidligere Mountain Resort, som nu har skiftet navn. Her er alt, hvad familien behøver til en dejlig skiferie. De veludstyrede lejligheder med plads til 4-6 pers. er beliggende lige ved pisterne og byder på lækre faciliteter tæt på med bl.a. indkøb, legerum, bar, skiudlejning og restaurant. På Skistar Lodge Trysil findes også fitnessrum og spa med pool mod betaling. Der er skiskole på Trysil Høyfjellcenter.

Storsten

Storsten, Trysil

Storsten Hyttegrend ligger på sydsiden af Trysil fjeldet med en rigtig god placering kun 200 meter fra transportløjpen ved Trysil Turistsenter. Området og lejlighederne er ideelle for familier med kort afstand til bakkerne og med ski-in/ski-out. På ski er der ca. 800 meter til nærmeste lift. Lejlighederne er til mellem 7 og 9 personer og har 3 til 4 soverum. Indretningen af lejlighederne variere.

Trysil Alpin

Trysil Alpin, Trysil

Trysil Alpin er uden sammenligning Trysils mest populære hytter, og du skal derfor være tidligt ude, hvis du skal nå at reservere en af de lækre lejligheder til årets skiferie. Trysil Alpin ligger centralt placeret midt på siden ved Trysil Turistcenter med kort afstand til både pisten og liften, samt alle faciliteter på Turistcentersiden. Nem adgang til skitorvet, skiudlejning, løjper, liften og med mulighed for at gå til skiskolen.

Skistar Lodge Trysil

Skistar Lodge Trysil, Trysil

Skistar Lodge Trysil byder på lejligheder i flere størrelser med plads til 4-6 personer. Alle lejlighederne har balkon og en fantastisk udsigt til fjeldene. Lejlighederne er beliggende i rolige omgivelser i Fageråsen Panorama, hvorfra I nemt kan komme til pisterne med ski-in-ski-out. Skistar Lodge Trysil hed før Mountain Resort, og byder på de samme gode faciliteter - spa, restauranter, ski-in-ski-out, mm.

Hedderstun

Hedderstun, Gaustablikk

Hedderstunet er flotte nye hytter beliggende flot på fjeldet. Hytterne ligger med ski-in/ski-out til de alpine pister. Her får I høj standard og flotte boliger med god plads. Alle hytter er fritstående med 10 senge og har brændeovn. Gausta skicenter danner rammerne for en fantastisk skiferie. Vi anbefaler jer at tage en tur på Gaustatoppen, herfra er det muligt, at stå off-pist ned for de øvede skiløbere. Hedderstunet ligger i gåafstand fra børnebakken 30 som er en lille træklift. Super Læs mere

Golf & Alpin Wellness Resort Hotel Ludwig Royal

Golf & Alpin Wellness Resort Hotel Ludwig Royal, Oberstaufen

Det komfortable 4-stjernede superior Golf & Alpin Wellness Resort Hotel Ludwig er roligt beliggende i bydelen Steibis, ca. 5 km fra centrum af Oberstaufen og oplevelsesbadet Aquaria. Indstigningen til Skiarena Imberg (ligger ca. 1 km fra indkvarteringen) og nås via to transportlifter, der nås efter ca. 50 m. Til indkvarteringen hører faciliteter som reception, Wi-Fi, elevator, restaurant, morgenmadsrum, bar, ski- og støvlerum, terrasse, gratis parkeringspladser og en parkeringsgarage mod betaling (hvis ledig). Det komfortable og store wellnessområde på ca. 1 Læs mere

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen