Søg efter skirejser


Horrmundberget Hytteområde

Horrmundberget Hytteområde, Kläppen

Find lige den hytte der passer til jer. Ikke 2 boliger er ens i Horrmundberget Hytteområde. Alle boliger er privat ejet og er indrettet forskelligt. Der er boliger fra 4 til 10 senge alle med godt udstyret køkken. Der er 2,5 km til skicenteret i bil.

Solbacken Apartments

Solbacken Apartments, Tandådalen

Solbacken Apartments har fået en af de bedste og mest centrale placeringer i Tandådalen. Her bor I med kort afstand til restauranter, take-away, indkøb, skiudlejning, pisten og liften - bedre og mere centralt placering er svært at finde! En helt ny butik ligger i underetagen af den ene bygning med alt, hvad I har brug for af dagligvare. Tandådalen har forbindelseslift til Hundfjället, så I kan benytte begge skiområder uden at starte bilen. Husk at liftkortet også gælder Lindvallen og Læs mere

Trolldalen

Trolldalen, Tandådalen

Beliggende i Hundfjället blot 50-100 meter til lift og pist er Trolldalen en attraktiv bolig at vælge på skiferien. Lejlighederne rummer 4-8 personer og er af højeste standard med moderne og flot indretning. I kan fra lejligheden gå til hyggelige restauranter, hvor I kan nyde aftenens middag eller vælge selv at kreere middagen i lejligheden.

Sportvåning

Sportvåning, Tandådalen

I Sportvåning får du stilfulde og pæne lejligheder af høj standard, udstyret med alt det nødvendige til den perfekte skiferie for hele familien. Disse populære lejligheder er beliggende helt ud til pisten med ski-in/ski-out ved det centrale skitorv i Tandådalen. I Sportvåning finder du lejligheder i flere størrelser med plads til højst 8 personer.

Ski Apartments Tandådalen

Ski Apartments Tandådalen, Tandådalen

Ski Apartments Tandådalen ligger tæt på forbindelsesliften til Hundfjället. Hop på liften og bliv trukket lige op til skitorvet på Tandådalen. Herfra kommer I nemt til skiskole, stolelift og alt, hvad I behøver. Lejlighederne er bygget i 2 etager og kan rumme 8 personer. Vi kan varmt anbefale en aften med en dejlig pizza på Hotel Mezzo, som ligger derfra i gåafstand. Desuden ligger der skishop, skiudlejning, cafe og stort supermarked tæt på.

Hundfjällscenter

Hundfjällscenter, Tandådalen

Lejlighederne i Hundfjällscenteret har en af de bedste beliggenheder. Der er kort til pisten, liften, indkøb, skileje og restauranter m.m. Hundfjällscenteret er det perfekte valg for dig som gerne vil have alting tæt på. Lejlighederne er alle af god standard, og mange af dem har en flot udsigt mod bakken. Liften og restauranter ligger blot et sneboldskast fra lejlighederne. Hundfjället har et stort familieområde med grill og bænke. Her er sjove aktiviteter for børn og helt ny stole lift Læs mere

Nova

Nova, Tandådalen

De flotte og velindrettede lejligheder ligger ved populære Trollbäckstorget med masser af gode pister for begyndere og børn. I området finder I bl.a. Trollens Snölegland og længere oppe i terrænet Trollskogen med 450 trolde, der garanterer underholdning for de yngste. Fra Nova er alt inden for få minutters gang. Få meter væk er der supermarked, lifte, pister, skiudlejning, skiskole og meget mere.

Kopparbyn

Kopparbyn, Lindvallen

Kopparbyns skønne lejligheder er komfortabelt indrettede, og her er der lagt op til en masse hyggelige stunder for den store familie eller jer, der rejser flere venner sammen. I kan nemlig bo helt op til 10 personer i lejlighederne, der byder på gode faciliteter. Lejlighederne er placeret centralt med blot 120 meter til pister og lifte, 100 meter til skitorvet og 200 meter til indkøb.

Sälsätern

Sälsätern, Lindvallen

Sälsätern byder på et væld af hyggelige hytter, som har stor variation i både størrelse og stil. Her kan I bo 4, 6, 8 eller 16 personer i rummelige hytter, der er moderne og komfortabelt indrettede med gode faciliteter og høj kvalitet. Hytterne er placeret i området omkring Sälfjällstorget og i gåafstand til lifte, så I hurtigt kan komme ud på ski fra jeres hytte.

Hills Lindvallen

Hills Lindvallen, Lindvallen

Hills Lindvallen byder på flotte nye lejligheder i Sveriges skønne skiområde. Der er ca. 950 meter til nærmeste lift og løjpe. Lindvallen er et sandt mekka for børn, der er begyndere, da I her finder et kæmpestort børneområde. I Lindvallen finder I også Experium, der er skistedet paradis for børn med badeland, shows, bowling, bar, restauranter og meget mere.

Brandmossen

Brandmossen, Högfjället

Brandmossen lejligheder ligger i gåafstand til Sälfjällstorget og Gustavtorget i Lindvallen. På Sälfjällstorget finder I restauranter, underholdning, skiudlejning, skishop og meget mere. Ved Gustavtorget findes også restauranter og en rigtigt god bager. Brandmossen er flotte lejligheder i stueetagen eller på 1. sal. Lindvallen er et hele fantastisk skiområde for familier og for begyndere. Ved Experium i Lindvallen finder I endnu flere restauranter, underholdning, bowling og ikke mindst den store svømmehal.

Ski Lodge Village

Ski Lodge Village, Högfjället

Ski Lodge Village ligger tæt på det hele med ca. 150-200 meter til Experium for hele familien. I Experium er der badeland, bowling, Valleshows, cafe, restaurant, biograf, reception, frisør og meget mere. Skiskole, børneområde, lifter og pister ligger med samme korte afstand til lejlighederne. Her er I sikker på at få en god skiferie for hele familien. Lejlighederne er til 4-8 personer og ligger ligeledes godt, hvis I kommer med fly. Her kan I nemlig nå alt uden bil.

Åregårdarna

Åregårdarna, Åre

I hjertet af Åre by ligger disse hyggelige og flotte lejligheder, som har plads til 5-8 personer. Skilejlighederne er udstyret med balkon/altan og ligger tæt på supermarked, tøjbutikker, Stationshuset, restauranter og Åres vilde natteliv. I bor blot 200-270 meter fra lift og pist, som gør det til en overkommelig, let og hurtig affære at komme afsted om morgenen på skiene.

Bear Lodge

Bear Lodge, Åre

Bear Lodge ligger lige ved Björnen centrum i Åre. Dette er kun 70 meter fra transportliften, der tager jer direkte til skianlægget i Björnen. Lejlighederne ligger i gåafstand til indkøb og restauranter ved centrum i Björnen. hvilket gør det til en oplagt boligmulighed på skiferien med børn.

Renen Duved Lejlighed

Renen Duved Lejlighed, Åre

Renen Duved lejligheder ligger med en central placering med kort afstand til skilift, skitorvet, skiskolen, samt salg af liftkort og skiudlejning. Området Duved er perfekt til børnefamilien der ønsker lidt mere ro. Rene Duved lejligheder er et lejlighedshotel, hvor I har adgang til faciliteter såsom legerum, restaurant og bar, samt en fælles sauna. Skiområdet i Duved hænger sammen med Tegefjället og liftkortet gælder også i Åre, hvis I beslutter at tage bilen eller skibussen de 6 km dertil.

Ski Apartments Tandådalen

Ski Apartments Tandådalen, Hundfjället

Ski Apartments Tandådalen ligger tæt på forbindelsesliften til Hundfjället. Hop på liften og bliv trukket lige op til skitorvet på Tandådalen. Herfra kommer I nemt til skiskole, stolelift og alt, hvad I behøver. Lejlighederne er bygget i 2 etager og kan rumme 8 personer. Vi kan varmt anbefale en aften med en dejlig pizza på Hotel Mezzo, som ligger derfra i gåafstand. Desuden ligger der skishop, skiudlejning, cafe og stort supermarked tæt på.

Snövägen

Snövägen, Stöten

På Snövägen finder I charmerende træhytter af god standard, som er bygget i 2004. Hytterne varierer i størrelse og indretning, men alle fremstår pæne og velholdte med god indretning. Fra boligerne er der mellem 100-700 meter til liften med mulighed for at stå på ski direkte til og fra hytterne (afhængig af natursne). Fra hytterne er der ca. 3 km til centrum af Stöten, hvor I finder både restauranter, pool, indkøb m.m. Tæt på Snövägen finder I en transportlift Læs mere

Björnrike Centrat

Björnrike Centrat, Vemdalen

Björnrike Centrat har den bedste placering med både restaurant, bar, skishop og ICA butik under et og samme tag. Hvis det ikke var nok, så er pisten også lige om hjørnet. Björnrike Centrat består af mindre lejligheder med noget for enhver smag. Her bor I nemt og bekvemt til alt, hvis I har behov for det. Se beskrivelse af hver enkelt lejlighed, da de alle er forskellige.

Sörgårdarna

Sörgårdarna, Vemdalen

Sörgårdarna er et dejligt lejlighedskompleks, som ligger under 100 meter fra lift og børneområdet. I kan derfor glide på skiene eller gå den korte vej ned til liften. Desuden vil en lille gåtur tage jer til Skalets torv, hvor der her er mulighed for at handle, kigge i butikker og nyde festlig afterski.

Hovdebyn

Hovdebyn, Vemdalen

Hovdebyn er beliggende tæt på skiløb, spisemuligheder og underholdning. Skilejlighederne ligger blot 50 meter fra liften, så I let og hurtigt kan komme afsted på ski. I kan bo op til 6 personer og med Skalets torvs placering tæt på boligerne, finder I både mad, afterski og butikker i nærheden.

Strömfjällsdalen

Strömfjällsdalen, Vemdalen

Strömfjällsdalen ligger i et smukt område med fjeldudsigt. Her er der mulighed for at bo i hyggelige hytter og lejligheder med moderne flot standard. Strömfjällsdalen ligger lidt fra pisten, liften og al nødvendig service, men i et hyggeligt område.

Trolldalen

Trolldalen, Sälen

Flotte lejligheder beliggende i Trolldalen ved Lavenliften. Boligerne har ski-in/ski-out, så du kan stå på ski helt hen til boligen. Trolldalen ligger i smukke og rolige omgivelser med ægte fjeldstemning, så der er rig mulighed for, at børnene kan lege i sneen uden for boligerne. Alle lejlighederne er med opvaskemaskine, sauna, brændeovn m.m. Her er alt det nødvendige til den perfekte skiferie for hele familien!

Type 9B - 6-8 personer

Type 9B - 6-8 personer, Idre Fjäll

Type 9B er dobbelthytter - hver enhed på 60-65m2 og med plads til 6-8 personer. De er beliggende både i området Skogsbyn ved Friluftsvägen tæt ved pistene Västbacken og Tunnelbacken og ved Skogsslingan tæt ved Skicenter Syd samt i området Gammelbyn ved Gammelvägen tæt ved pisten Sydbacken og Skicenter Syd, og så findes de også i Västbyn ved Västvägen. Type: Dobbelthytte Personer: 6-8 Størrelse: 60-65m2 Til lift/pist: 10-250 m.  Indretning:  Stue: Kabel-TV og brændeovn i de fleste samt dobbelt Læs mere

Hafjell Front

Hafjell Front, Hafjell

En dejlig skioplevelse med jeres nærmeste venter jer på Hafjell Front. Her får I mulighed for at bo i hyggelige skilejligheder med ski-in-ski-out og plads til alle. I kan nyde de fantastiske alpine muligheder ved Hafjell Alpincenter, eller I kan opleve byens charme på en tur til Lillehammer, som blot ligger 20 min herfra.

Mosetervegen 6-14 personer

Mosetervegen 6-14 personer, Hafjell

Mosetervegen er beliggende midt i bakken ikke langt fra Mosetertoppen, og med nem mulighed for adgang til pistene.  Type: Hytte  Personer: 6 - 14  Størrelse: 77 - 200m2 Til pist: Ski in - Ski out (fra nogen hytter lidt via skivej)   Indretning 6-11 pers. på 77-120m2: Stue: Kabel-TV og brændeovn    Soverum nr. 111 til 8 pers.:  1 rum med dobbeltseng. 1 rum med 2 køjer. 1 rum med 4 køjer  Soverum nr. 141 til 8-9 pers.:  1 rum med dobbeltseng. 2 Læs mere

Nordlia Hytter

Nordlia Hytter, Hafjell

Disse flotte hytter emmer af hyggelig norsk fjeldstemning. Nordlia Hytter er beliggende blot 100-200 meter fra pisten, 200-400 meter fra en lift og Hafjell Alpincenter, som gør dette til den ideelle placering for jer. Der er ski ind/ud til og fra hytteområdet. Hytterne rummer alt fra 9-16 personer, hvilket er perfekt til flere familier eller vennepar, der rejser sammen.

Havsdalsgrenda

Havsdalsgrenda, Geilo

Havsdalsgrenda ligger ca. 1.000 m.o.h med en fantastisk udsigt over fjeldet og Geilo by. Når I bor på Havsdalsgrenda sætter I bilen i parkeringskælderen, hvorfra I nemt kan komme mellem lejlighederne, reception og pool uden at skulle udenfor. For alle gæster er der gratis adgang til pool, sauna og fitness. Alle lejlighederne er i 2 til 3 etager inden i.

Highland Lodge

Highland Lodge, Geilo

Highland Lodge ligger tæt på Geilo centrum, hvor I finder butikker, cafeer, langrendsspor, hyggelige spisesteder og indkøbsmuligheder. Lejlighederne på Highland er flotte og perfekte til par og mindre familier med plads til op til 6 personer. Alle lejligheder er indrettet forskelligt, men alle med samme stil og standard.

Gammelseteråsen

Gammelseteråsen, Kvitfjell

Gammelseteråsen har en supergod placering på østsiden af Kvitfjell. Perfekt beliggenhed med ski-in/ski-out og langrend tæt på. På Gammelseteråsen er der hytter og lejligheder, der skaber rammen og en skøn skiferie i Kvitfjell. Placeringen taler for sig selv. Ski-in/ski-out afhænger af natursne, hvor der er transportløjpe ud til skianlægget.

Fjellsyn

Fjellsyn, Rauland

Bo i familievenlige hytter med plads til 2 familier med flot udsigt over området. Skiskole, børnebakke og langrend findes stort set lige uden for døren. Vil I en tur på ski i Tiur og Holtardalen, så stopper skibussen 200 meter fra Fjellsyn ved bunden af Vierli. Hytterne har en høj standard og en rigtig god beliggenhed til skiferie med familien.

Bjørnebye Corner

Bjørnebye Corner, Trysil

Lejlighederne i Bjørnebye Corner har en rigtig god beliggenhed blot 25 meter fra transportløjpen og en central placering mellem Trysil Turistcenter og Trysilfjell Hytteområde. Der findes to typer lejligheder, hvoraf den ene type har plads til højst 6 personer og den anden højst 12 personer. Lejlighederne til 6 personer er placeret i underetagen og har pejseovn samt sauna, mens lejlighederne til 12 personer er fordelt over to plan og har to badeværelser, pejs og sauna.

Knappenhaus

Knappenhaus, Schladming

Det traditionsrige Knappenhaus imponerer med sin rolige, men alligevel centrale beliggenhed. Centrum af Schladming nås efter ca. 300 m. Til Planai dalstationen er der ca. 700 m. Til indkvarteringen hører faciliteter som Wi-Fi, støvletørrer, opbevaringsrum til skiene og parkeringsplads (hvis ledig). Indretning og forplejning De hyggeligt indrettede lejligheder har stue/soverum med spisekrog, tv, Wi-Fi og et veludstyret køkken med bageovn, komfur, opvaskemaskine, elkedel, kaffemaskine og mikrobølgeovn, separat soveværelse samt bad med separat wc.

Hotel Rössl

Hotel Rössl, Schladming

I centrum af Schladming har vi et dejligt mindre hotel, tæt på liften og VM pisten - perfekt til skiferien med vennerne.

Bergparadies Dorfgastein

Bergparadies Dorfgastein, Dorfgastein

Det moderne 4-stjernede lejlighedskompleks Bergparadies Dorfgastein består af flere bygninger og ligger i rolige omgivelser, direkte ved Fulseckbahn, som giver adgang til skiområdet Ski amadé. Centrum ligger ca. 200 m fra indkvarteringen. En langrendsløjpe og en vintervandresti nås efter ca. 100 m. Til indkvarteringen hører faciliteter som reception, Wi-Fi samt aflåst skikælder med skistøvletørrer og ladestation til e-biler. Der er gratis parkeringspladser (hvis ledig) ved indkvarteringen. I rejseprisen er desuden Gastein Card med over 200 ydelser og rabatter i hele Læs mere

Hotel Crystal

Hotel Crystal, Fügen

Selections Hotel Crystal i Fügen i den smukke Zillertal dal er et stilfuldt og komfortabelt 4-stjernet hotel med lækre wellness-faciliteter. Den gratis skibus kører blot få meter fra hotellet, og tager jer på få minutter til gonolen. Centrum af Fügen nås på få minutter til fods. Værelserne er pæne og flere er renoveret indenfor de sidste par år. Efter dagens skiløb kan eventuel overskydende energi brændes af i poolen eller svedes ud i saunaen. I kan også vælge at forkæle Læs mere

Gasthof Aigner

Gasthof Aigner, Fügen

Den traditionelle og bevaringsværdige Gasthof Aigner ligger i centrum af Fügen. Skibusstoppestedet ligger direkte ved indkvarteringen og til Spieljoch-banen er der ca. 1 km. Der er også en øvelseslift, der nås efter ca. 1,2 km. Bjergbanen Hochzillertal ligger ca. 7 km fra indkvarteringen. Erlebnistherme Zillertal (ca. 900 m) inviterer indenfor til badefornøjelse uanset vejret. Zillertal-banens banegård ligger ca. 300 m fra indkvarteringen. Indkvarteringen har reception, elevator, Wi-Fi, opholdsrum, morgenmadsrum, restaurant, à-la-carte restaurant, bar, "stüberl", legeområde til børnene samt skikælder Læs mere

Heart Hotel Aurora

Heart Hotel Aurora, Obertauern

Drømmer du om at bo tæt på pisten, central beliggenhed og østrigsk charme? - Så glæder vi os til at byde dig velkommen på Heart Hotel Aurora i Obertauern.

HOFGUT Apartment & Lifestyle Resort

HOFGUT Apartment & Lifestyle Resort, Wagrain

Vil du gerne bo i helt nye lejligheder med et mekka af aktiviteter for både store og små? Så er du kommet til det rette sted. Velkommen til HOFGUT Apartment & Lifestyle Resort i Wagrain.

Alpenland St. Johann im Pongau

Alpenland St. Johann im Pongau , St. Johann in Pongau

Roligt og alligevel lige i det hyggelige centrum af St Johann im Pongau ligger det populære Alpine Country St Johann im Pongau. Dette sportshotel har en omfattende spa, som indbyder til afslapning efter en lang dag i det fri. Der er også en opvarmet indendørs pool, hvor du kan svømme nogle afslappende baner. Samtlige værelser er indrettet i en traditionel atmosfære og har alle minibar, tv og moderne badeværelse. Desuden har alle værelser en dejlig balkon eller terrasse med udsigt Læs mere

Hotel Ever Grün

Hotel Ever Grün, Kaprun / Kitzsteinhorn

På en smuk, rolig beliggenhed i Kaprun finder du det vidunderlige Hotel Ever Grün. Det livlige centrum af Kaprun ligger kun 1 km væk. Samtlige værelser er charmerende og komfortabelt indrettede og har alle et moderne badeværelse. I den hyggelige restaurant venter en omfattende buffet på dig både om morgenen og om aftenen. Har du lyst til at komme helt ned i gear? I det luksuriøse wellnessområde finder du en opvarmet swimmingpool, en sauna og et afslapningsrum med udsigt over Læs mere

Beauty & Sporthotel Tirolerhof

Beauty & Sporthotel Tirolerhof, Nauders

Det komfortable 4-stjernede Beauty & Sporthotel Tirolerhof ligger i centrum af Nauders. Indstigningen til skiområdet Nauders am Reschenpass - Bergkastel via Bergkastel-banen nås efter ca. 2 km. Der ligger et skibusstoppested ca. 20 m fra indkvarteringen. Indstigningen til den nærmeste løjpe nås efter ca. 500 m. Faciliteter Indkvarteringen har reception, foyer, Wi-Fi, opholdsrum, restaurant, "stüberl" og skirum med støvletørrer. Det ca. 1.000 m² store wellnessområde med indendørs pool, finsk sauna, urtesauna, udendørs sauna, tekstil-sauna, dampbad og hvilerum giver afslapning Læs mere

SUN Matrei

SUN Matrei, Matrei / Kals

Nyd en skøn skiferie på SUN Matrei, hvor du bor i rummelige og enkeltindrettet lejligheder med balkon eller terrasse, og hvor lejlighederne har plads op til 6 personer. Her har du udsigt ud over de snedækkede bjerge, og lejlighederne er med fuldt udstyret køkken, så der er mulighed for selv at stå for dagens måltider. Dit ophold er uden pension, så brug af eget køkken er et godt alternativ på ferien. Hotellet og værelserne er derudover udstyret med gratis WiFi Læs mere

Résidence Les Ravines

Résidence Les Ravines, Meribel

Det hyggeligt indrettede Résidence Les Ravines ligger i centrum af Méribel og er opført i traditionel stil med træ og sten. De nærmeste pister ligger kun ca. 200 m fra indkvarteringen. De første indkøbsmuligheder ligger umiddelbart i nærheden af indkvarteringen. Til indkvarteringen hører faciliteter som reception med pengeskab (mod betaling), Wi-Fi, bagageopbevaring samt sauna (mod betaling). Offentlige overdækkede parkeringspladser mod betaling (hvis ledig) og flere gratis offentlige parkeringspladser (hvis ledig) ligger i nærheden. Indretning De hyggeligt indrettede studioer og lejligheder Læs mere

Hotel Ormelune

Hotel Ormelune, Val d´Isère

Tæt på pisterne i Val d´Isere finder du Hotel Ormelune, som både byder på farverig indretning, wellness og ski in/ski out.

Résidence Goléon - Val Écrins

Résidence Goléon - Val Écrins, Les Deux Alpes

Den luksuriøse Résidence Goléon - Val Écrins er bygget i den franske chaletstil og ligger roligt i udkanten af Les 2 Alpes. Stoleliften "Petite Aiguille" ligger umiddelbart i nærheden og byder på direkte adgang til skiområdet, så ski-in & ski-out ved godt snedække er ganske let! Et supermarked nås efter ca. 500, restauranter nås efter ca. 600 m. Til indkvarteringen hører faciliteter som elevator, Wi-Fi (mod betaling) samt skirum. Der er parkeringspladser i området (eventuelt mod betaling, hvis ledig). Forplejning Læs mere

Résidence Les Bergers

Résidence Les Bergers, Alpe d´Huez

Résidence Les Bergers ligger i bydelen Les Bergers. Skilifterne ligger ca. 100 m fra indkvarteringen og centrum af Alpe d'Huez med butikker, barer og restauranter nås efter ca. 800 m. De nærmeste indkøbsmuligheder ligger ca. 150 m. Til indkvarteringen hører faciliteter som reception med Wi-Fi, bagageopbevaring, restaurant og bar, salon med pejs og billardbord (evt. mod betaling), opvarmet udendørspool (dagligt kl. 16 - 19.30, der tages forbehold for åbningstider, yderligere info på stedet) )samt sauna (for åbningstider, se opslag Læs mere

Chalet Li Mina

Chalet Li Mina, Livigno

På Chalet Li Mina bor du kun et stenkast fra Carasello 3000-liften i Livigno.

Residence Anna

Residence Anna, Passo Tonale

Bo i de hyggelige lejligheder tæt på pisterne og med mulighed for at bruge et 4-stjernet hotels wellness-faciliteter.

La Montanara

La Montanara, Canazei

Attraktive fine lejligheder som er perfekte til både 2 par, den lille eller den store famillie Sabrina og Tiziano byder dig velkommen i deres hus, og glæder sig til at give jer en fantastisk skiferie med høj service og stor gæstfrihed. I midten af Canazeis pulserende hjerte, midt i den gamle bydel, finder du La Montanara. La Montanara har i alt 4 gode lejligheder med en central beliggenhed tæt på både liften og centrum. Lejlighederne er for 4 til 6 Læs mere

Hotel Lagorai

Hotel Lagorai, Cavalese

Det komfortable 4-stjernede Hotel Lagorai ligge i rolige omgivelser, ca. 800 m fra centrum af Cavalese og ca. 1,5 km fra skiområdet Alpe Cermis. Herfra nyder man en dejlig udsigt over Lagorai-gruppen og Pale di San Martino. Der er et skibusstoppested direkte ved huset. Det stilfuldt indrettede hotel har faciliteter som reception med opholdsrum og elevator, Wi-Fi, elevator, bar, pub, restaurant, tv-rum, legerum til børnene, miniklub (24-12 til 05-01, kl. 16 - 21, der tages forbehold for ændringer, se Læs mere

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen