Søg efter skirejser


Parkhotel Sölden

Parkhotel Sölden, Sölden

På Parkhotel Sölden er I tæt på alt, så det går hurtigt at komme på ski om morgenen og det går hurtigt hvis I hellere vil I spa og fitness - alt i gåafstand.

Lejligheder Wiesengrund

Lejligheder Wiesengrund, Mayrhofen

De nyrenoverede Lejligheder Wiesengrund ligger på en rolig beliggenhed lige uden for Mayrhofens centrum. I umiddelbar nærhed finder du flere gode restauranter og en række butikker, og skibusstoppestedet ligger blot 150 meter væk. Alle studiolejlighederne og lejlighederne er moderne og meget smagfuldt indrettede og har alle et dejligt tekøkken.

Heart Hotel Nordstern

Heart Hotel Nordstern, Mayrhofen

Lige midt på hovedgaden i Mayrhofen, få minutter fra hovedliften, finder du denne charmerende perle, som byder dig varmt velkommen til årets skiferie.

Heart Hotel Widmoos

Heart Hotel Widmoos, Wagrain

Heart Hotel Widmoos byder familier, venner og par velkommen til fantastiske og snesikre Wagrain.

Apartment Reiterhaus

Apartment Reiterhaus, Wagrain

Vi er stolte over at kunne præsentere Thinggaards Apartment Reiterhaus i Wagrain. Vi råder over hele huset og vores danske værtspar vil være behjælpelige under hele jeres ophold. De har stort kendskab til området og er altid klar med gode råd, hvad end det handler om skiområdet, afterskisteder eller hyggelige restauranter. Huset ligger midt i det hyggelige centrum, lige overfor den ikoniske snemand og ud til det lille torv. Der findes både, indkøbsmuligheder, barer, caféer og restauranter tæt på. Der Læs mere

Ann Suites

Ann Suites , Filzmoos

Ann Suites er et luksuriøst hotel i Filzmoos, Østrig, som ligger i hjertet af Salzburg-alperne. Værelserne og suiterne er rummelige , og møblerne er moderne og elegante. Alle lejligheder har stue/spisestue, åbent køkken, to soveværelser og to badeværelser. Derudover har lejlighederne en balkon eller terrasse med en privat sauna. Her kan du slappe af efter en dag på pisterne.

Heart Hotel Sylvia

Heart Hotel Sylvia, Ischgl

Vores eget glade personale pusler om dig og serverer lækker mad, mens du nyder skiferien tæt på skiområdet - velkommen indenfor på det hyggelige Heart Hotel Sylvia i Ischgl.

Berg & Spa Hotel Urslauerhof

Berg & Spa Hotel Urslauerhof , Maria Alm

I et roligt område men direkte ved liften og pisten finder du det luksuriøse Berg & Spahotel Urslauerhof. Værelserne er simple indrettet, har alle en balkon med udsigt udover de omkringliggende bjerge og nogle kan rumme op til 5 personer. Dit ophold er med halvpension, så morgenmad, aftensmad og opvasken skal du ikke tænke på. Med et omfattende wellness område med indendørs og udendørs swimmingpool og sauna, er dette en ideel base efter en lang dag på pisterne. Vi anbefaler Læs mere

Lejligheder Ferienalm Schladming

Lejligheder Ferienalm Schladming, Schladming

Lejligheder Ferienalm Schladming er en del af Hotel Ferienalm Schladming, som ligger i smukke omgivelser hævet over centrum af Schladming, hvilket betyder at du har en vidunderlig udsigt Planais pister. Centrum af Schladming ligger ca. 800 meter væk, og den korte tur til liften tilbagelægges nemt med den lokale skibus, som holder lige uden for Ferienalm Schladming. Lejlighederne på Ferienalm Schladming er nyrenoverede, kan rumme mellem 2 og 6 personer og er derfor velegnet til både par og familier. Efter Læs mere

Grå Byn

Grå Byn, Tandådalen

Grå Byn er et område med et stort antal lejligheder i varierende størrelser med plads til 4-8 personer. Lejlighederne ligger utrolig tæt på både pist, lift og anden service. I en glideafstand på kun 200 meter fra jeres lejlighed finder I en lift, så I kan suse ned ad pisterne uden at skulle ud på en lang gå- eller køretur forinden.

Tandådalens Stugby

Tandådalens Stugby, Tandådalen

Tandådalens Stugby er lyse og indbydende dobbelthus-lejligheder af god standard. Tandådalens Stugby er et populært hytteområde med flotte hytter direkte ud til skiområdet og med Familjebacken som nærmeste nabo. Der er her tale om en helt central beliggenhed i Tandådalen og samtidig helt op til pisten. Lift findes i glideafstand og det er muligt at gå til skiudlejligning, indkøb og restauranter.

Hundfjällscenter

Hundfjällscenter, Tandådalen

Lejlighederne i Hundfjällscenteret har en af de bedste beliggenheder. Der er kort til pisten, liften, indkøb, skileje og restauranter m.m. Hundfjällscenteret er det perfekte valg for dig som gerne vil have alting tæt på. Lejlighederne er alle af god standard, og mange af dem har en flot udsigt mod bakken. Liften og restauranter ligger blot et sneboldskast fra lejlighederne. Hundfjället har et stort familieområde med grill og bænke. Her er sjove aktiviteter for børn og helt ny stole lift Læs mere

Hundfjällets Stugby

Hundfjällets Stugby, Tandådalen

Lejlighederne i Hundfjällets Stugby emmer af idyllisk fjeldstemning. Med sin centrale placering i Hundfjället er lejlighederne et hyggeligt område at begå sig i. I vil bo kun 300-500 meter fra lift og pist afhængig af den respektive bolig. Lejlighederne har plads til 6-10 personer passende til en større familie eller to familier, der rejser sammen.

Skistar Lodge Vemdalen

Skistar Lodge Vemdalen, Vemdalen

Lejlighederne på Skistar Lodge Vemdalen (tidligere Ski Lodge Skalspasset) ligger så tæt på pisten, som I overhovedet kan komme. Her er flotte, moderne lejligheder, og det er muligt at bestille pension, når I bor i dette kompleks. Her findes et fælles afslapningsområde, så her er noget for alle, der vil have en fantastisk skiferie på og udenfor pisten. Boligerne ligger tæt på Skalspasset, så vi anbefaler, at I har bil med, hvis I ønsker at bo her.

Storhogna hytter og lejligheder

Storhogna hytter og lejligheder, Vemdalen

Storhogna hytter og lejligheder er boliger i varierende størrelse og stil, men er gennemgående rummelige. De ligger i forskellig afstand fra pist og lift med alt fra 300 meter til 2,5 kilometer, og derfor kan det i nogen tilfælde være nemmest at nå via bil. Med en kort køretur finder I også Storhogna Högfjällshotell, hvor der er restaurant, bar og underholdning/aktiviteter.

Bergsidan

Bergsidan, Vemdalen

Bergsidan ligger oppe på fjeldet mellem pisterne og liften. Her bor I med god placering til skiområdet i Björnrike. Supermarkedet ligger lidt længere oppe her er ca. 1,4 km dertil i bil. Skiskolen i Björnrike ligger ikke så langt herfra ved Björnvalsliften. Kommer I med toget, bliver I sat af nede ved receptionen, og skal selv sørge for at komme de ca- 1,5 km op til boligerne. Boligerne er spredt i området mellem løjperne, og derfor kan afstanden Læs mere

Klövsjö hytter og lejligheder

Klövsjö hytter og lejligheder, Vemdalen

Bestiller I skiferie til Vemdalen i Sverige kan I bestille et ophold i Klövsjö hytter og lejligheder. Her tilbydes der et stort udvalg af skiboliger i forskellige størrelser afhængigt af, hvor mange I rejser af sted. Mange af boligerne ligger i enten gå- eller glideafstand til pisten i skiområdet. Der er desuden kort afstand til bar og restaurant på et hotel i nærheden.

Utsikten - Storhogna

Utsikten - Storhogna, Vemdalen

En Utsikten lejlighed er lys og pæn, samt moderne indrettet med en høj standard. Lejlighederne ligger i glideafstand til pisten med kun 100 meter, og er desuden placeret i nærheden áf Storhogna M aktivitetshus som har bowling, fitness, restaurant, bar og skishop. 5-10 minutter gåtur fra boligen ligger også Storghogna Högfjällshotell som har restaurant, bar og underholdning.

Bergsidan

Bergsidan, Vemdalen

Bergsidan ligger oppe på fjeldet mellem pisterne og liften. Her bor I med god placering til skiområdet i Björnrike. Supermarkedet ligger lidt længere oppe, hvortil der er ca. 1,4 km i bil. Skiskolen i Björnrike ligger ikke så langt herfra ved Björnvalsliften. Kommer I med toget, bliver I sat af nede ved receptionen, og skal selv sørger for at komme op til boligerne. Boligerne er spredt i området mellem løjperne, og derfor kan afstanden til pisten, liften og skiskole Læs mere

Sjungarbacken 44m2 - 6 personer

Sjungarbacken 44m2 - 6 personer, Kläppen

Rækkehuse med god beliggenhed og nem adgang til skiløb. Sjungarbacken findes i forskellige standarder og priser - enkel standard, normal og renoveret. Sjungarbacken Plus: Her får du adgang til udendørs jacuzzi samt familierum med sauna og boblebad. Desuden til børnene legerum med bl.a. lille klatrevæg og spillerum. Booking af tider til ovenstående foregår i receptionen.  Type: Rækkehus Personer: 6 Størrelse: 44m2 Til lift: 50-300 m.  Indretning:  Stue: Kabel-TV og brændeovn  Soverum: 1 rum med 2 køjer. Hems med Læs mere

Sjungarbacken

Sjungarbacken, Kläppen

Sjungabacken er et familiehit. Lejlighederne passer godt til en familie og fra boligerne kommer i nemt på ski. Der er gode transport løjper igennem området, som gør det nemt at komme til liften på ski. Boligerne ligger tæt på Tranantorget hvor der er skiskole, restaurant, varmestue og lifter. Sjungabacken er et godt valg, hvis I vil til og fra pisten på ski.

HC Ski Lodge (Sälen)

HC Ski Lodge (Sälen), Lindvallen

HC Ski Lodge er en skøn indkvarteringsmulighed for familien, da HC Ski Lodge ligger centralt i Högfjället i Sälen. HC Ski Lodge består af flere lyse lejligheder med god indretning, der ligger omkring 500 meter fra lift og pisterne. Det bliver derfor supernemt at komme ud på ski med hele familien. Der er desuden kun en meget kort gåtur til både butikker, restauranter, supermarked og underholdning.

Olarsängen

Olarsängen, Lindvallen

Olarsängen er indkvartering i et flot område med hyggelige hytter i kort afstand til Sälfjällstorget. På Sälfjällstorget findes muligheder og services som restauranter, underholdning og butikker. Sälfjällstorget ligger desuden også en lille køretur fra Experium, hvor I finder både svømmehal, bowling, restauranter og mere. Lindvallen er et meget familievenligt område både på ski, og når der skal underholdes resten af dagen.

Kopparbyn

Kopparbyn, Lindvallen

Populære lejligheder beliggende ud til det centrale skitorv i Lindvallen. Når du bor i Kopparbyn, bor du tæt på alt og finder inden for mindre end 200 meter både liften, pistene, skiskole, skiudleje, lilftkortsalg og indkøb. På Snötorget ligger blandt andet også Experium med det store vandland og masser af sjove aktiviteter for børn og voksne, samt restauranter, butikker og frisør.

Vasabyn

Vasabyn, Lindvallen

Vasabyn byder jer velkommen i flotte og rummelige lejligheder, som er perfekt for store familier eller to familier, der rejser sammen. I Vasabyn bor I utrolig tæt på både lift med ca. 300 meter, service og et væld af underholdningsmuligheder ved Experium. Lejlighederne er for 8-10 personer. Her bor I med kort afstand fra både Experiumtorget, men også tæt på Gustavtorget.

Joängets Fjällgård

Joängets Fjällgård, Hundfjället

Superflotte lejligheder beliggende tæt på torvet og lifterne i Hundfjället. Hytteområdet ligger ved Trollbäcken, så der er let adgang til skiområdet og alle faciliteterne. Inden for gåafstand findes supermarked, skiskole, skiudleje og meget mere. Lejlighederne er forskelligt indrettet og kan rumme en til to familier, men har alle samme høje standard. Alle lejligheder er udstyret med bl.a. brændeovn og sauna.

Ski Lodge Soltorget 6-10 personer

Ski Lodge Soltorget 6-10 personer, Stöten

Ski Lodge Soltorget er helt nye (fra dec. 2023) og flotte lejligheder i bygning med 4 etager - super beliggenhed på Soltorget lige ved Stolliften. Det er også her skiskolen starter, og her maskotten Vargy opholder sig en del. I bygningen findes lille legerum, skirum og fælles saunaområde samt Bertils Bistro & Bar med udeservering og den flotte Torstens Restaurant. Desuden skishop og skiudlejning. Udendørs parkering med plads til én bil pr. lejlighed samt yderligere pladser med gåafstand. TIP: Besøg Læs mere

Ranch Parstugor

Ranch Parstugor, Stöten

Ranch Parstugor er både flot og komfortabelt indrettet i svensk hyttestil, og vil absolut være med til at danne rammen om en dejlig skiferie, som I sent vil glemme. Hytterne er med sit rødmalede ydre meget charmerende, og her kan I bo op til 5 personer.

Nordklint

Nordklint, Stöten

Nordklint ligger helt ud til den grønne pist Alven og blot et kort stykke ned til liften. Tag liften op og stå helt ned til stoleliften, skitorvet, restauranter og skiskole. Her kommer I nemt ud i hele området og hjem igen. Vi kan varmt anbefale Stöten til børnefamilier med god skiskole, børnevenlig pister, gode spisesteder med gode priser og stort gameroom. Kort sagt - alt hvad I har brug for!

Örnen, Branäs

Örnen, Branäs, Branäs

Örnen er et nyt område i Branäs, på Branäs Berget. Alle boliger er til 10 personer med 4 soveværelse og brændeovn. Hyggelige boliger med god placering og en rumfordeling der gør det muligt for 2 familier at bo sammen.

Vasabyn

Vasabyn, Högfjället

I Vasabyns lejligheder bor I tæt på både pister og lifte, samt i kort gåafstand til Experiumtorget. Her finder spisemuligheder, et væld af aktiviteter i Experium oplevelsescenter, samt et kæmpestort børneområde med nemme pister og lifter til familiens små. Der er også skiskolestart samt legeplads her.

Gröna Byn

Gröna Byn, Högfjället

Det hyggelige hytteområde Gröna Byn ligger tæt på Experium med blandt andet det store badeland i Lindvallen og i gåafstand til lifterne på Snötorget. De hyggelige dobbelthuse er det perfekte valg til den lille familie. Gröna Byn ligger i rolige omgivelser med god mulighed for, at børnene kan lege i sneen uden for hytterne. Bekvem og central placering i gåafstand til alt, hvad der kræves for at få en god skiferie.

Inga-Lills Väg

Inga-Lills Väg, Idre Fjäll

I området Fjällbyn på Idre Fjälls sydside ligger den rolige Inga-Lills Väg. Det er oplagt for familier at booke skibolig her, da det er tæt på pister og lift, men alligevel lidt afsides og hyggeligt. Tilmed ligger Inga-Lills Väg lige ved Skicenter Syd og i en gåafstand på 800 m til centrum af Idre Fjäll. Inde i centrum finder I butikker, restauranter og et aktivitetscenter. Her kan store som små legebørn slås sig løs efter en lang dag på ski Læs mere

Åre Fjällby

Åre Fjällby, Åre

Åre Fjällby er det oplagte valg, når hele familien skal afsted på skiferie, eller hvis I rejser flere venner sammen. Her kan I nemlig bo I hyggelige og velindrettede lejligheder med plads til 4-10 personer, og I har blot en kort gåtur til bytorvet. Herfra kan I nemt nå til liften, så I hurtigt kommer afsted på ski, og I nærheden af lejlighederne venter et væld af restauranter, barer, natklubber, en bager og en skishop. Skibussen kører regelmæssigt til både Læs mere

Sälsätern

Sälsätern, Sälen

I Sälsätern finder I gode hytter til familiens skiferie i Lindvallen. Hytterne har stor variation blandt andet på størrelsen og beliggenheden, men alle har den samme høje standard. På det nærliggende Sälfjällstorget vil det være muligt at benytte sig af både skiskole, skiudlejning og mulighed for at købe liftkort. I finder desuden restaurant og indkøbsmuligheder i nærheden.

Casa Col de Pin

Casa Col de Pin, Canazei

Autentiske lejligheder i skønne omgivelser Casa Col de Pin ligger i idylliske og smukke omgivelser, kun 250 meter fra lifterne og tæt på langrendsløjperne. Veludstyrede og smukt indrettede lejligheder Lejlighederne er veludstyrede og indbyder til et behageligt og afslappende ophold. Hver lejlighed er fuldt møbleret og har egen balkon, så du kan nyde den smukke udsigt og den friske bjergluft. For din underholdning og bekvemmelighed er der farve-SAT-tv og Wi-Fi i hver lejlighed. Centralvarme vil holde dig varm og komfortabel Læs mere

Hotel Bellevue

Hotel Bellevue, Canazei

Det hyggelige Hotel Bellevue i hjertet af Canazei byder velkommen til din skiferie tæt på skiløbet.

Hotel Olimpionico

Hotel Olimpionico, Cavalese

Det familiært drevne 4-stjernede Hotel Olimpionico ligger i bydelen Castello di Fiemme et stykke udenfor Cavalese (ca. 2 km). Der er et skibusstoppested ca. 400 m fra indkvarteringen og skiområdet ligger ca. 4 km fra indkvarteringen. Faciliteter Til indkvarteringen hører faciliteter som reception, elevator, Wi-Fi, opholdsrum, restaurant, bar, legerum til børnene og skirum. Der er gratis parkeringspladser (hvis ledig). Desuden kan wellnessområdet med sauna, dampbad, spabad, Kneipp-bad, hvilerum og fitnessrum benyttes gratis. Der er mulighed for massager mod betaling. Forplejning Læs mere

Skurdalen

Skurdalen, Geilo

Tag på skiferie til Skurdalen i Geilo. Eivindplassvegen 201 ligger perfekt for dem der elsker stå på Langrend ski og nyde det smukke snedækket landskab. Alpinpisterne ligger ca. 7 km. fra hytten.

Trysil Høyfjellsgrend

Trysil Høyfjellsgrend, Trysil

Alle lejligheder er af høj standard og i moderne stil. Her er lejligheder fra 4-9 senge. Transportløjpen går lige forbi, så her har I ski-in/ski-out. I bor nedenfor Trysil Høyfjellssenter, hvor I finder indkøbmuligheder, reception, skiudlejning og skiskole. I kort afstand herfra ligger Mountain Resort, hvor der er pool (mod betaling), spa, butik, afterski og meget mere.

Bjørnebye Corner

Bjørnebye Corner, Trysil

Bjørneby Corner er lejligheder med 6 eller 12 senge. Lejlighederne til 6 personer er i stueetagen, og de store til 12 personer er øverst placeret og i 2 plan. Lejlighederne ligger godt - lige til transportløjpen, som tager jer ud på Liabakken. Alle lejlighederne er indrettet i hyttestil og har sauna og pejs. Fra Bjørneby Corner kan I stå på ski til skiskolen. For nybegynder, der skal på skiskole, anbefaler vi, at I tager bilen til Turistcenteret, hvor I kan Læs mere

Nordlia Hytter

Nordlia Hytter, Hafjell

Nordlia Hytter har en høj standard, og alle hytterne er indrettet i hyggelig norsk hyttestil. Hytterne ligger ca. 200-400 meter fra Hafjell Alpincenter med faciliteter til familiens skiferie. Den nærmeste piste findes inden for ca. 100-200 meter. Der er ca. 1,5 km til Hafjell centrum, hvor der blandt andet ligger et supermarked hvor I kan handle ind.

Sørlia Hytter

Sørlia Hytter, Hafjell

Sørlia Hytter varierer i størrelse og stil, men har alle det tilfælles, at de rummer en fantastisk stemning, som sikrer, at hyggen fortsætter efter en lang dag på ski. Her kan I bo op til 11 personer og blot 100-400 meter fra liften, så I hurtigt kan komme afsted på ski. I har desuden kun 1 km til butikker, en bager og en bank.

Nordlia Lejligheder

Nordlia Lejligheder, Hafjell

Nordlia lejlighederne er af høj standard. De er indrettet i hyggelig norsk hyttestil og ligger meget centralt, ca. 200 meter fra Hafjell Alpincenter. Den nærmeste løjpe findes inden for ca. 100 meter. Der er ca. 700 meter til Hafjell centrum, hvor der findes supermarked, bageri og meget andet.

Mosetertoppen Backyard

Mosetertoppen Backyard, Hafjell

Tag familien med på skiferie til Hafjell i Norge og bo i disse dejlige skilejligheder, hvor der er plads til op til 8 gæster. I får mulighed for ski-in-ski-out, så I kan nemt komme af og på pisterne, når I vil. I kan også gå til den nærmeste restaurant på kun 200 m og få et lækkert måltid.

Gaiastova

Gaiastova, Hafjell

Gaiastova lejligheder er højt beliggende i 950 meters højde, hvilket betyder, I har pist og lift inden for rækkevidde. I bor kun 100 meter fra en lift og med delvis ski-in/ski-out, så I hurtig og let kan komme ud ad døren på ski. De hyggelige lejligheder har en smuk udsigt over fjeldene, hvor I kan bo op til 6 personer. I servicecenteret ved Gaiastova kun 50 meter væk er der både restaurant, en lille butik, café og afterski.

Vidsyn

Vidsyn, Rauland

Vidsyn har en fantastisk placering, hvis I gerne vil det hele. Langrendsspor går ikke langt fra boligen. Vidsyn ligger lige i smørhullet på Vierli skicenter. Boligerne er hyggelige i norsk hyttestil, og herfra er der flot udsigt over Raulandsfjellet. Der ligger et hyggeligt cafeteria lige ved parkeringspladsen. Vil I på alpin ski i et af de andre skiområder Holtardalen eller Tiur, så kan I komme gratis rundt med skibussen på jeres liftkort. Bussen har flere afgange i løbet af dagen Læs mere

Rådyrlia

Rådyrlia, Hemsedal

De hyggelige hytter er moderne indrettet, og er helt ideelle til den store familie eller venner, der rejser sammen, idet I kan bo 9-20 personer sammen i dejlige omgivelser. I bor desuden blot 350-400 meter fra receptionen, skiudlejning, restauranter og god underholdning. Disse lyse og fine hytter og dobbelthytter byder som noget helt nyt på ski-in/ski-out. På denne måde har I mulighed for at suse afsted på ski fra hytten til børneområdet og skibakkerne i Hemsedal Skisenter samt langrendsløjperne. Afstanden Læs mere

Residence Les Arolles - Les Arcs 2000

Residence Les Arolles - Les Arcs 2000, Les Arcs

Résidence Les Arolles ligger i hjertet af de franske Alper og byder de gæster velkommen, der ønsker at opleve noget af Europas bedste skiløb.

Residence Le Belmont - Les Arcs 1800

Residence Le Belmont - Les Arcs 1800, Les Arcs

Er ski-in/ski-out et must - uden at komme langt væk fra centrum? Så er du kommet til det rigtige sted!

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen