Søg efter skirejser


Hotel Renzi

Hotel Renzi, Folgarida

Det hyggelige 3-stjernede Hotel Renzi ligger i hjertet af Val di Sole, kun ca. 280 m fra skilifterne i skiområdet Folgarida-Marilleva. Der holder en gratis skibus ca. 100 m fra indkvarteringen, der bringer gæsterne let til skiområdet. Centrum af Folgarida nås efter ca. 2,7 km. Faciliteter Indkvarteringen har reception, Wi-Fi, elevatir, læse- og tv-rum, restaurant, bar, legerum til børnene og skirum. Den finske sauna kan benyttes gratis. Der er ligeledes gratis parkeringspladser (hvis ledig) og en parkeringsgarage på forespørgsel Læs mere

Hotel Ormelune

Hotel Ormelune, Val d´Isère

Tæt på pisterne i Val d´Isere finder du Hotel Ormelune, som både byder på farverig indretning, wellness og ski in/ski out.

Hotel Kandahar

Hotel Kandahar, Val d´Isère

Det traditionelle og hyggelige Hotel Kandahar i Val d'Isere byder blandt andet på central beliggenhed og wellness.

Résidence Les Néréïdes

Résidence Les Néréïdes, La Plagne

Den hyggelige Résidence Les Néréïdes, ligger direkte ved pisten og ligger umiddelbart i nærheden af centrum af Belle Plagne. De første indkøbsmuligheder, barer og restauranter ligger indenfor ca. 200 m. Til indkvarteringen hører faciliteter som foyer, reception med Wi-Fi, skibokse og et legeområde til børnene. Der findes offentlige parkeringspladser mod betaling (hvis ledig) og en kældergarage mod betaling (hvis ledig). Indretning og forplejning De hyggeligt indrettede lejligheder har bad eller douche/wc, stue/soverum med tv samt soveværelse hhv. sovenicher. Derudover er Læs mere

Hotel Le Sherpa

Hotel Le Sherpa, Val Thorens

Skøn beliggenhed, gastronomisk halvpension og en afslappende wellnessafdeling - dette er alt sammen noget, du får, hvis du vælger at bo på det hyggelige Hotel Le Sherpa i Val Thorens.

Residence L'Oxalys

Residence L'Oxalys, Val Thorens

Flotte og charmerende chaletlejligheder med en rolig beliggenhed i pulserende Val Thorens. Her er der både wellness-afdeling, loungebar, swimmingpool og ski in/ ski out.

Residence Les Alpages de Chantel - Les Arcs 1800

Residence Les Alpages de Chantel - Les Arcs 1800, Les Arcs

Værdsætter I ski-in/ski-out og masser af hygge, så er I kommet til det rigtige sted!

Residence Crêt Voland

Residence Crêt Voland, Les Menuires

Oplev en skiferie i simple rammer på Residence Crêt Voland - lejligheder med perfekt beliggenhed i skønne Les Menuires.

Hedderstun

Hedderstun, Gaustablikk

Hedderstunet er flotte nye hytter beliggende flot på fjeldet. Hytterne ligger med ski-in/ski-out til de alpine pister. Her får I høj standard og flotte boliger med god plads. Alle hytter er fritstående med 10 senge og har brændeovn. Gausta skicenter danner rammerne for en fantastisk skiferie. Vi anbefaler jer at tage en tur på Gaustatoppen, herfra er det muligt, at stå off-pist ned for de øvede skiløbere. Hedderstunet ligger i gåafstand fra børnebakken 30 som er en lille træklift. Super Læs mere

Storsten

Storsten, Trysil

Storsten lejligheder ligger tæt på transportløjpen, som tager jer ud til løjpe 13 (sværhedsgrad blå). Herfra kommer I nemt til stoleliften og på ski til skiskolen. Tager I stoleliften Fjellekspressen op, kommer I nemt videre rundt i skiområdet. Lejlighederne har forskellig indretning og komplekset er op til 2. etage, der vil derfor være udvendig trappe til nogle lejligheder.

Bakkebyvegen

Bakkebyvegen, Trysil

Store lækre lejligheder beliggende i Bakkebygrenda lige ovenfor Trysil Turistcenter. Her bor I centralt og har langrendsløjpen lige uden for døren ligesom I har både restauranter, butikker og forskellige aktiviteter tæt på. Pisterne og liften ligger mindre en 100 m fra lejligheden.

Skistar Lodge Trysil

Skistar Lodge Trysil, Trysil

Skistar Lodge Trysil byder på lejligheder i flere størrelser med plads til 4-6 personer. Alle lejlighederne har balkon og en fantastisk udsigt til fjeldene. Lejlighederne er beliggende i rolige omgivelser i Fageråsen Panorama, hvorfra I nemt kan komme til pisterne med ski-in-ski-out. Skistar Lodge Trysil hed før Mountain Resort, og byder på de samme gode faciliteter - spa, restauranter, ski-in-ski-out, mm.

Prestige Lejligheder Radisson Blu

Prestige Lejligheder Radisson Blu, Trysil

Prestige Lejlighederne ligger på Radisson Blu på Turistcenter-siden i Trysil. Fra skiopbevaringen er der direkte udgang til pisten. Til skiskolen er der 75 meter til et rullebånd, som tager jer direkte op til skiskolen. Alle lejlighederne er individuelt indrettede, men alle af høj standard. Konceptet er hotellejligheder så ikke alle lejligheder har fuldt udstyret køkken. Se under hver lejlighed hvad der findes i køkkenet.

Yttersvingen

Yttersvingen, Kvitfjell

Yttersvingen består af 38 nye lejligheder fra vinteren 2021. Her er lejligheder fra 4-9 personer med wi-fi. Super god placering lige ved pisten og med kort afstand til børneområdet på Vestsiden. Herfra kan I tage godolen til Varden, som har fem nye, familievenlige, blå løjper.

Krystallen A

Krystallen A, Kvitfjell

Krystallen Lejligheder er placeret oppe på fjeldet med en helt fantastisk udsigt over skiområdet og Gudbrandsdalen. Krystallen ligger modsat mellemstationen, og krydser I pisten på ski, kommer I nemt til restaurant, skishop og Gudbrandgaard Hotell og Hotel Kvitfjell. Krystallen A er den bygning, der er nærmest pisten, så booker du skiferie her, bor du helt perfekt. Lejlighederne ligger med helt fantastisk udsigt ud over fjeldet og dalen.

Trudvang / Trymsheim

Trudvang / Trymsheim, Kvitfjell

Trudvang/Trymsheim er to tømrerhuse, hvor der tilsammen er 6 lejligheder. Trudvang/Trymsheim er beliggende i et hyggeligt hytteområde i Kvitfjell, der hedder Gammelseteråsen. Der er en flot udsigt, og familien kan hurtigt komme til pisterne. Der er ski-in/ski-out ca. 250 meter til alpinanlægget og 750 meter til den nærmeste lift.

Favn Chalet

Favn Chalet, Hafjell

Disse flotte rummelige lejligheder er placeret midt i Hafjell området, hvor I kan glæde jer til at bo med en fantastisk udsigt til det hvide snefyldte skilandskab. Lejlighederne har 7-10 sovepladser, og alle gæsterne kan se frem til at bo i et godt område, hvor intet mangler. Der er ski-in-ski-out, hvorfor I nemt kan komme op på løjperne og påbegynde jeres skieventyr.

Norefjellstua

Norefjellstua, Norefjell

Norefjellstua er flotte nye lejligheder beliggende midt i skiområdet lige ud til den blå piste nr. 15. Norefjellstua er gode og rumlige lejligheder der egner sig godt for en til to familier der rejser sammen. 3 soveværelse og den største har en hems.

Skurdalen

Skurdalen, Geilo

Tag på skiferie til Skurdalen i Geilo. Eivindplassvegen 201 ligger perfekt for dem der elsker stå på Langrend ski og nyde det smukke snedækket landskab. Alpinpisterne ligger ca. 7 km. fra hytten.

Sjungarbacken

Sjungarbacken, Kläppen

Sjungabacken er et familiehit. Lejlighederne passer godt til en familie og fra boligerne kommer i nemt på ski. Der er gode transport løjper igennem området, som gør det nemt at komme til liften på ski. Boligerne ligger tæt på Tranantorget hvor der er skiskole, restaurant, varmestue og lifter. Sjungabacken er et godt valg, hvis I vil til og fra pisten på ski.

Mitt i Pisten

Mitt i Pisten, Kläppen

Mitt i Pisten er et stort hytteområdet. Området er et af de mest populære områder i Kläppen. Alle hytterne ligger i smukke og rolige omgivelser i eller i nærheden af en nåleskov. Her er der en hyggelig stemning og de bedste rammer for børnene, som kan boltre sig i sneen uden for lejligheden/hytten.

Brandmossen

Brandmossen, Sälen

Brandmossen lejligheder ligger i gåafstand til Sälfjällstorget og Gustavtorget i Lindvallen. På Sälfjällstorget finder I restauranter, underholdning, skiudlejning, skishop og meget mere. Ved Gustavtorget findes også restauranter og en rigtigt god bager. Brandmossen er flotte lejligheder i stueetagen eller på 1. sal. Lindvallen er et hele fantastisk skiområde for familier og for begyndere. Ved Experium i Lindvallen finder I endnu flere restauranter, underholdning, bowling og ikke mindst den store svømmehal.

Neptunus

Neptunus, Idre Himmelfjäll

Neptunus ligger i bedste sydvestvendt område med en fantastisk udsigt til den vidunderlige fjeldverden. Her er skønne store hytter midt i skiløb, sne og leg. Området ligger et stenkast fra skiudlejningen, restauranten og langrendssporets begyndelse. Himmelslående udsigt til de norske fjelde fra Neptunus.

Kopparbyn

Kopparbyn, Högfjället

Populære lejligheder beliggende ud til det centrale skitorv i Lindvallen. Når du bor i Kopparbyn, bor du tæt på alt og finder inden for mindre end 200 meter både liften, pistene, skiskole, skiudleje, lilftkortsalg og indkøb. På Snötorget ligger blandt andet også Experium med det store vandland og masser af sjove aktiviteter for børn og voksne, samt restauranter, butikker og frisør.

Timmerby Village

Timmerby Village, Högfjället

Lidt ovenfor Söderåstorget ligge den nye Timmberby Village. Lejligheder til en eller flere familier. Der er fra 4-12 sengepladser i lejlighederne, som alle er bygget i flot stil og med høj standard. Der er transportløjper ned til skiskolen ved Experium. Der er stollift på Söderåstorget og I kan med fordel også hente jeres ski her.

Vintergatan

Vintergatan, Lindvallen

Vintergatans populære lejligheder er beliggende få meter fra såvel pisten, som lifterne ved Snötorget, hvor Experium byder på stort badeland, restauranter og aktivitetscenter. På Snötorget finder I desuden skiudlejning, liftkortsalg og skiskole. Fra de hyggelige lejligheder på Vintergatan er der desuden kun 200 meter til nærmeste supermarked.

Blå Byn

Blå Byn, Lindvallen

Blå Byn ligger midt i Lindvallen tæt på både lift og service og består af charmerende lejligheder af god standard i Sverige. Inden for ca. 200 meter i gåafstand fra Blå Byn finder du liften, som vil føre dig og din familie op i skiområdet.

Gubbmyren hytteområde

Gubbmyren hytteområde, Lindvallen

Gybbmyren er et naturskønt hytteområde, som har hytter der varierer i både størrelse og stil, men indeholder alt med alm. køkkenudstyr. Gubbmyren ligger mellem 2,5-4 km fra Lindvallens skiløb og centrum med restauranter og butikker. Skibussen kører til pisten flere gange om dagen og standser også andre steder i området.

Hundfjällscenter

Hundfjällscenter, Tandådalen

Hundfjällscenter byder på et væld af gode lejligheder, der alle varierer i både størrelse og stil, og her kan I bo op til 9 personer. I bor i gåafstand fra liften og blot 100 meter fra skitorvet. Her er skiskolen i gåafstand fra lejlighederne.

Ski Apartments Hundfjället

Ski Apartments Hundfjället, Tandådalen

Ski Apartments Hundfjället er ny lejligheder med god beliggenhed. De fleste er til 8 personer og for den helt store familie eller flere familier, der rejser sammen, er der lejligheder med 8 soveværelser til højst 16 personer. Det er flotte og rummelige lejligheder, og med nyligt åbnet stolelift, så er der mange gode grunde til at vælge Hundfjället til familiens skiferie.

Röda Byn Tandådalen

Röda Byn Tandådalen, Tandådalen

Röda Byn lejligheder er et af de mest populære hytteområder i Tandådalen og perfekt til børnefamilien. I disse skilejligheder har I egen lift; solliften, og pisten fører direkte ned til midten af hytteområdet. Det bliver ikke nemmere at komme afsted på ski! Hytterne ligger centralt med blot 800 meter til skitorvet med skiudlejning, restauranter og supermarked.

Solbacken

Solbacken, Tandådalen

Solbacken har lyse, rummelige og meget smagfulde lejligheder, hvor der er plads til op til 8 personer. Lejlighederne ligger i gåafstand, nemlig kun 400 meter fra liften i Tandådalen. Desuden ligger der skishop og forskellige restauranter, samt indkøbsmuligheder i en afstand af blot 100 meter. Bestil skiferien for hele familien lige her!

Hundfjällets Stugby

Hundfjällets Stugby, Tandådalen

Hundfjällets Stugby er et hyggeligt område med central beliggenhed i Hundfjället. Både lift, pist, indkøb og restauranter findes alt sammen i gåafstand. Lejlighederne har god standard og skøn hytteatmosfære, så I får skønne rammer på jeres skiferie til Sverige. Her er rigeligt plads til en større familie, men lejligheden kan også huse flere familier under samme tag.

Mattestorp Longhouse

Mattestorp Longhouse, Branäs

De nybyggede lejligheder, Mattestorp Longhouse, ligger med en fantastisk beliggenhed knap 100 meter fra ekspressliften Medvinden og vaffelhuset. Her er moderne lejligheder med interiør, der giver en klar og varm bjerghusfølelse på skiferien i Sverige.

Mården 8-10 personer

Mården 8-10 personer, Branäs

Type: Hyttelejlighed  Personer: 8 eller 8-10  Størrelse: 65m2 Til lift: 450 m.  Indretning:  Stue: Kabel-TV (dobbelt sovesofa i 8-10 pers.)  Soverum: 1 rum med dobbeltseng. 1 rum med 2 køjer  Hems med 4 senge eller køjer - 2 kan være i lukket soverum  (nogen har 6 senge på hems i stedet for sovesofa)   Køkkenkrog: Køl/frys, el-komfur og mikroovn  Badefaciliteter: Wc/douche  Andet: Sauna. Tørreskab. Terrasse  OBS! PLUS bolig - med opvaskemaskine og lettere renoveret. Ekstra: Prisen for tillæg på bl.a. linned/håndklæder, barnestol, barneseng og Læs mere

Apartments 50m2 - 4-6 personer

Apartments 50m2 - 4-6 personer, Branäs

Type: Lejlighed  Personer: 4-6  Størrelse: 50m2 Til lift: 100 m.  Indretning:  Stue: Kabel-TV, dobbelt sovesofa og sovealkove med 2 køjer eller enkeltsenge  Soverum: 1 rum med 2 køjer (nogen uden dør eller i gangen)   Køkkenkrog: Køl/frys, el-komfur, mikroovn og opvaskemaskine  Badefaciliteter: Wc/douche  Andet: Nogen med tørreskab. Altan eller terrasse  Ekstra: Prisen for tillæg på bl.a. linned/håndklæder, barnestol, barneseng og slutrengøring, fremkommer under bestilling af bolig. Der er tale om valuta afhængige dagspriser. Barnestol: 1 er i bolig. Ekstra kan bestilles gratis Læs mere

Björnvallen

Björnvallen, Vemdalen

Björnvallen lejligheder ligger i området Björnrike i Vemdalen. Her kan I bo tæt på børneområdet og de børnevenlig pister. Det bliver en skiferie for hele familien i Björnrike, hvor I bor tæt på skiskolen, pisten og liften. Det er et super godt boligområde for familier med mindre børn, som skal benytte skiskolen. Boligerne er fordelt på flere veje, men alle bor i kort afstand til skiskolen og pisten.

Bergsidan

Bergsidan, Vemdalen

Bergsidan ligger oppe på fjeldet mellem pisterne og liften. Her bor I med god placering til skiområdet i Björnrike. Supermarkedet ligger lidt længere oppe her er ca. 1,4 km dertil i bil. Skiskolen i Björnrike ligger ikke så langt herfra ved Björnvalsliften. Kommer I med toget, bliver I sat af nede ved receptionen, og skal selv sørge for at komme de ca- 1,5 km op til boligerne. Boligerne er spredt i området mellem løjperne, og derfor kan afstanden Læs mere

Skalsterrassen

Skalsterrassen, Vemdalen

Skalsterrassen er beliggende et par minutters glideafstand til pisten. Alle boligerne er i god standard og placeret i fredelige omgivelser ikke langt fra Skalets Torv, hvor du finder restauranter og afterski.

Dählievägen

Dählievägen, Idre Fjäll

Fra familiens skibolig på Dählievägen kan I nemt komme rundt i det alpine skiområde: Det er bare at hoppe i skiene og tage en af de to pister lige ude for døren. Dählievägen ligger i området Dähliebyn, hvorfra der blot er 220 meter til Skicenter Syd med flere lifte og 700 meter til centrum og skitorget. Ved centrum ligger skiskolen, og det er også her, I kan finde indkøbsmuligheder, aktivitetscenter og restauranter.

Västvägen Hytter

Västvägen Hytter, Idre Fjäll

Flotte og meget hyggelige hytter i Västbyn. Alle hytterne er fritliggende med 2 soverum og åbent alrum med brændeovn. Hytterne er rummelig og hyggelige med en god indretning, og her kan I bo op til 6 personer. Hytterne er smukt placeret omkranset af pisterne i Västbyn og med kort afstand til både skitorv og indkøb. Her bor I mellem træerne, og her kan børnene lege udenfor i sneen. Der er parkering til en bil ved alle boliger.

Mörviksgården

Mörviksgården, Åre

Placeret midt på Åres hyggelige bytorv finder I disse flotte lejligheder, som er til familier på 4-8 personer. Lækre restauranter, fine butikker, supermarked og Åres natteliv er inden for rækkevidde, hvis dette bliver boligen på skiferien. De pæne indrettede lejligheder ligger kun 50-150 meter fra liftsystemet, som gør det til en leg at drage afsted på skiene om morgenen.

Hotel Riders In

Hotel Riders In, Sölden

Velkommen til Sölden og Hotel Tyrol! Midt på hovedgaden centralt i Sölden finder du denne lille perle. Her er alt, du skal bruge på skiferie - og faktisk lidt mere til.

Berger's Sporthotel

Berger's Sporthotel, Saalbach

Bergers Sportshotel er helt perfekt til dig, der gerne vil have en hyggelig atmosfære på din skiferie, mens du bor tæt på både by og skiløb!

Landhotel Steindlwirt

Landhotel Steindlwirt, Dorfgastein

Det med kærlig hånd drevne 3-stjernede Landhotel Steindlwirt ligger i centrum af Dorfgastein. Indstigningen til skiområdet Dorfgastein (Gipfelbahn Fulseck I) ligger ca. 500 m fra indkvarteringen, og der er et skibusstoppested ca. 60 m fra indkvarteringen. De nærmeste indkøbsmuligheder nås efter ca. 100 m, den nærmeste langrendsløjpe ligger 2 km fra indkvarteringen, og en kælkebane ligger ca. 10 km fra indkvarteringen. Faciliteter Den hyggelige indkvartering har reception, elevator, Wi-Fi, opholds- og morgenmadsrum, restaurant, bar, gæstekøleskab, legerum til børnene samt skikælder Læs mere

die Unterbergerin in Gastein

die Unterbergerin in Gastein, Dorfgastein

Den hyggelige indkvartering die Unterbergerin in Gastein ligger i bydelen Unterberg. Den nærmeste indkøbsmulighed samt indstigningen til skiområdet (Dorfgastein-Großarltal) ligger ca. 3 km derfra i den nærliggende landsby Dorfgastein. Skibussen holder direkte ved indkvarteringen. Langrendsfans når en løjpe efter ca. 500 m og kælkebanen Schlossalmbahn ligger ca. 12 km fra indkvarteringen. Faciliteter Indkvarteringen har Wi-Fi og skikælder. I selve indkvarteringen er der morgenmadsrum samt legerum til børnene. Der er parkeringspladser ved indkvarteringen (1 x lejlighed/værelse er inkluderet, yderligere mod betaling) Læs mere

Sporthotel Dachstein West

Sporthotel Dachstein West, Annaberg

Det hyggelige 3-stjernede Sporthotel Dachstein West ligger i centrum af Annaberg im Lammertal, ca. 250 m fra Kopfberg-liften. Skibussen til Donnerkogel-banen (ca. 2 km), holder ca. 50 m fra indkvarteringen. Fra hotellet er der ca. 4 km til indstigningen af løjpen og til kælkebanen. Til indkvarteringen hører faciliteter som elevator, Wi-Fi, morgenmadsrum, restaurant, bar, opholdsrum samt café, "stüberl", legerum til børnene og en opvarmet skikælder. Der er parkeringspladser (hvis ledig) og en ladestation mod betaling til e-biler (hvis ledig) ca Læs mere

Heart Hotel Grischuna

Heart Hotel Grischuna, St. Anton

Bo på det 4-stjernet Heart Hotel Grischuna i St. Anton, hvor du får rolige omgivelser, lækre wellnessfaciliteter, god mad og en enestående udsigt.

Das Alpenhaus Gasteinertal

Das Alpenhaus Gasteinertal , Bad Hofgastein

Das Alpenhaus Gasteinertal er beliggende i det livlige centrum af Bad Hofgastein og blev renoveret sidste år. Gågaden med alle butikker og restauranter ligger indenfor gåafstand, og skilifterne er kun 300 m væk. Efter en dag med skiløb kan du slappe af i det store wellnessområde på 2.000 m² , der bl.a. har en indendørs pool med panoramaudsigt, et spabad og en sauna.

DAS Wildkogel - Wildkogel Resorts

DAS Wildkogel - Wildkogel Resorts, Neukirchen am Grossvenediger

Det komfortable DAS Wildkogel - Wildkogel Resorts ligger i Bramberg kun få meter fra Smaragd-banen. Centrum af Neukirchen nås efter ca. 6 km. På forespørgsel kan der arrangeres shuttleservice (mod betaling) til og fra lufthavnen. Faciliteter Til indkvarteringen hører faciliteter som reception, elevator, Wi-Fi, bar, restaurant og skikælder. Desuden kan man gratis benytte parkeringsgaragen (hvis ledig). Wellnessområdet med inden- og udendørs pool, forskellige saunaer samt fitnessrum kan benyttes gratis. Mod betaling er der mulighed for særlige massager (se opslag på Læs mere

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen