Søg efter skirejser


Solbacken Village

Solbacken Village, Hundfjället

Solbacken Village er flotte nye lejligheder beliggende tæt på centrum i Tandådalen. Herfra er der kort afstand til pisten, liften og I bor i gåafstand fra skiskolen. Gode familievenlige lejligheder med adgang til wifi.

Fjällvilla

Fjällvilla, Hundfjället

Bo i de hyggelige Fjällvilla hytter, som ligger lige neden for skiområdet på den anden side af parkeringspladsen. Bo omkring 400-500 meter fra det hele, men i et hyggeligt område. Fjällvilla har fra 6-10 sengepladser, som giver mulighed for at rejse to familier sammen. I Fjällvilla bor I tæt på trækliften, som går mellem Hundfjället og Tandådalen.

Orren

Orren, Branäs

Orrens privatejede hytter er beliggende i et hyggeligt område ikke langt fra restaurant, butikker, skiskole, scootercentral, afterski, lifter og pister. Der er mulighed for at hente morgenmad i området. Der er skiskole på toppen i højsæson, ellers er den i dalen. Der er ca. 13 km til byen med bil og ca. 5 min. med gondolliften, som kan nås efter en kort tur med lift.

Övre Hermelinen

Övre Hermelinen, Åre

Övre Hermenlinen er et hyggeligt hytteområde, hvor I har direkte adgang til Åres liftsystem. I nærområdet finder I restauranter, butikker, skileje og adskillige aktiviteter, så en skiferei til Åre bliver aldrig kedelig. Hytteområdet er specielt velegnet til familier med mindre børn, hvor både bolig og skiløb er familie- og børnevenligt.

Brunkulla

Brunkulla, Åre

Flotte lejligheder beliggende i VM-området med kort afstand til både lifterne og bakkerne, samt Åres store udbud af butikker, restauranter og barer. I selve VM-området findes ligeledes et udvalg af restauranter, bageri, skiudlejning, skiskole og salg af liftkort. I området findes også diskotek til natteravnene. Dejlige lejligheder af god standard med plads til 1 eller 2 familier.

Gubbmyren hytteområde

Gubbmyren hytteområde, Lindvallen

Gybbmyren er et naturskønt hytteområde, som har hytter der varierer i både størrelse og stil, men indeholder alt med alm. køkkenudstyr. Gubbmyren ligger mellem 2,5-4 km fra Lindvallens skiløb og centrum med restauranter og butikker. Skibussen kører til pisten flere gange om dagen og standser også andre steder i området.

Söderåsvägen

Söderåsvägen, Lindvallen

Söderåsvägen ligger i kort afstand til liftene og Experiumtorget, hvor I har mulighed for at shoppe, ordne skigrej eller få noget at spise. Boligerne er enten lejligheder eller tvillingshus i to plan, fælles for dem alle er at de har sauna og indbydende. Bemærk, at disse er privatejede og stilen varierer i interiør.

Timmerby Village

Timmerby Village, Lindvallen

Timmerby Village er et helt nyt boligområde beliggende lidt ovenfor Söderåstorget i Lindvallen. Lejlighederne er fra 4 til 12 sengepladser og er alle med høj standard til jer der gerne vil bo godt. I bor med kort afstand til pisten. Der er kun kort afstand til Experium med alt fra frisør til badeland.

Gullbrändan

Gullbrändan, Kläppen

Gullbrändan lejligheder ligger imellem stolliften og gondolen i Kläppen. Herfra kommer I nemt på pisten. Lejlighederne er opført fra 2017 og der bygges forsat nye lejligheder. Høj standard med god placering! På Tranantorget er der cafe, skiskole, stort familieområde og restaurant.

Tranangårdarna

Tranangårdarna, Kläppen

Dejlige indrettede lejligheder på Tranangårdarne.. Lejlighederne er fra 2022. Her kan I bo lige ved siden af Gondolliften, tæt på skitorvet og i gåafstand til skiskolen. Tranangårdarna bliver uden tvivl en af de bedste placeringer for dig, der gerne vil have det hele lige uden for døren.

Sjungarbacken Plus

Sjungarbacken Plus, Kläppen

Sjungarbacken Plus ligger centralt placeret tæt på skiområdet, lifterne, indkøbsmuligheder, restaurant og liftkontor, som alt sammen findes på Tranan Torget. Alle hytterne ligger inden for 200-500 meter til lift men altid tæt på transportpister (50-150 meter). Når I bor i Sjungarbacken Plus har I adgang til flere fællesbygning med fælleslokale(op til 20 pers), familie-spa med boblebadekar og sauna. Der er legerum med klatrevæg og gamerrum. Der er udendørs boblebad.

Horrmundberget Hytteområde

Horrmundberget Hytteområde, Kläppen

Horrmundberget Hytteområde ligger lidt fra skicenteret men med transportløjper tæt på. Hytterne ligger med god afstand imellem hinanden og her er flotte og rolige omgivelser. Alle boliger er privat ejet og ikke 2 er ens. Der er 2,5 km til skiområdet i bil.

Sjungarbacken 44m2 - 6 personer

Sjungarbacken 44m2 - 6 personer, Kläppen

Rækkehuse med god beliggenhed og nem adgang til skiløb. Sjungarbacken findes i forskellige standarder og priser - enkel standard, normal og renoveret. Sjungarbacken Plus: Her får du adgang til udendørs jacuzzi samt familierum med sauna og boblebad. Desuden til børnene legerum med bl.a. lille klatrevæg og spillerum. Booking af tider til ovenstående foregår i receptionen.  Type: Rækkehus Personer: 6 Størrelse: 44m2 Til lift: 50-300 m.  Indretning:  Stue: Kabel-TV og brændeovn  Soverum: 1 rum med 2 køjer. Hems med Læs mere

Copernicus

Copernicus, Idre Himmelfjäll

Copernicus byder jer velkommen til en fantastisk skiferie i Idre Himmelfjäll. I bor i nye store hytter midt i den skønne norske storslået natur. Copernicus ligger centralt med kort afstand til den store lift samt restaurant, skiudlejning og langrendsspor. I får en fantastisk udsigt til Rendalsölen fra Copernicus.

Grå Byn

Grå Byn, Tandådalen

Lejligheder med perfekt beliggenhed i forhold til pisterne og lifterne, samt faciliteterne ved det centrale skitorv i Tandådalen med bl.a. skiskole, skiudleje, supermarked og restauranter. Grå Byn ligger direkte ved et af børneområderne og er derfor meget velegnede til børnefamilier og nybegyndere. Pisterne kører ned direkte ved siden af hytteområdet. Hytterne er varierende i størrelsen fra 4-8 personer og varierer ligeledes i indretning.

Skistar Lodge Lindvallen

Skistar Lodge Lindvallen, Högfjället

Skistar Lodge Lindvallen byder på flotte lejligheder med ski-in/ski-out og en fantastisk, central placering tæt på Experium. Det store børneområde er lige uden for døren, så børnene nemt og hurtigt kan få fart under skiene og testet skikundskaberne. Lifterne, badeland, biograf, indkøb og McDonalds er også lige om hjørnet. Her findes altså alt, hvad I har brug for, lige uden for døren.

Sälsätern

Sälsätern, Högfjället

I Sälsätern finder I gode hytter til familiens skiferie i Lindvallen. Hytterne har stor variation blandt andet på størrelsen og beliggenheden, men alle har den samme høje standard. På det nærliggende Sälfjällstorget vil det være muligt at benytte sig af både skiskole, skiudlejning og mulighed for at købe liftkort. I finder desuden restaurant og indkøbsmuligheder i nærheden.

Dählievägen

Dählievägen, Idre Fjäll

Dählievägen er en vej i skiområdet Dähliebyn, hvor I finder gode boliger til skiferien. Der er både lejligheder og hytter indrettet i bjælkehytter og superhyggeligt. Dählievägen ligger mellem de to blå pister Stugbybacken og Sydbacken, hvor I kan hoppe i skiene og suse direkte til Sydliften. I bor 220 meter fra Skicenter Syd og 700 meter til centrum og Skitorget med skiudlejning, skiskole og det store aktivitetscenter, der byder på både restauranter, bowling og vandland.

Sörgårdarna

Sörgårdarna, Vemdalen

Sörgårdarna er et dejligt lejlighedskompleks, som ligger under 100 meter fra lift og børneområdet. I kan derfor glide på skiene eller gå den korte vej ned til liften. Desuden vil en lille gåtur tage jer til Skalets torv, hvor der her er mulighed for at handle, kigge i butikker og nyde festlig afterski.

Stöten Mitt

Stöten Mitt, Stöten

Stöten Mitt byder jer varmt velkommen i trygge rammer i de skønne lejligheder, der er placeret smukt lige ved foden af bakken. Her kan I nyde godt af den fantastiske beliggenhed med bl.a. restaurant, reception og kælkebakke i kort afstand herfra. I lejlighederne kan I bo fra 6 personer og op til 10 personer i de største lejligheder. I kan hurtigt og nemt komme afsted på dagens skiløb, da lejlighederne har ski-in/ski-out. I kan desuden gå til skiskolerne i Læs mere

Söderåsen

Söderåsen, Sälen

Söderåsen er ideel, hvis I ønsker at kombinere skiløb med aktiviteter. Lejlighederne er beliggende nær Snötorget og Söderåstorget. Her finder I bl.a. Lindvallens oplevelsescenter Experium med oplevelsesbad, madoplevelser, spa, butikker m.m. I nærområdet findes også samlingsplads for skiskole, McDonal's, frisør, legeplads, kælkebakke, grillpladser og meget andet.

Lejligheder Lilly Rose

Lejligheder Lilly Rose, Zell am Ziller

De moderne Lejligheder Lilly Rose har en god beliggenhed, kun ca. 850 m fra centrum af Zell am Ziller. Indstigningen til Zillertal Arena nås efter ca. 1,8 km, de nærmeste restauranter og supermarkeder ca. 5 minutter til fods. Der holder en bus direkte ved indkvarteringen. Faciliteter Indkvarteringen har Wi-Fi, ski- og støvlerum og parkeringspladser. Forplejning Uden forplejning.

Heart Hotel Alpenheim

Heart Hotel Alpenheim, St. Anton

Få minutter fra centrum, men stadig i rolige omgivelser tæt på pisten, finder du denne lille perle i St. Anton som byder dig varmt velkommen på årets skiferie!

Mentenwirt Pension & Appartements

Mentenwirt Pension & Appartements, St. Michael / Lungau

Den traditionelt drevne indkvartering Mentenwirt Pension & Appartements ligger ca. 1 km fra centrum af St. Michael og ca. 500 m fra skiområdet Speiereck. Skibussen holder direkte ved indkvarteringen og langrendsløjpen nås efter ca. 200 m. Til indkvarteringen hører faciliteter som reception, Wi-Fi, morgenmadsrum, bar, skirum og parkeringspladser (hvis ledig). Der er ligeledes et lille wellness-område med finsk sauna og infrarødkabine (mod betaling). Indretning Værelserne, der blev fornyet i 2021 og lejlighederne er indrettet moderne og lyst og har douche/wc Læs mere

My Lodge Suites

My Lodge Suites, Schladming

I Schladming finder du det nye, luksuriøse My Lodge Suites. Denne perfekte feriebolig er virkelig det ultimative sted for en ubekymret vintersportsferie. Alle luksuslejligheder og suiter er indrettet i typisk tyrolsk stil og udstråler varme gennem brugen af smukke naturmaterialer som træ. Lejlighederne har tekøkken og 2 eller 3 separate soveværelser, og suiterne har endda deres egen sauna. Samtlige værelsestyper har luksuriøst badeværelse og balkon med udsigt over de smukke omgivelser. Skiliften i Schladming ligger 2,5 kilometer fra My Læs mere

Heart Hotel Himmelberg

Heart Hotel Himmelberg, Wagrain

Velkommen til Heart Hotel Himmelberg i fantastiske Wagrain - her bor du på et familievenligt hotel i hjertet af Wagrain.

Hus Almrausch

Hus Almrausch, Berwang

Det hyggelige Haus Almrausch ligger kun ca. 100 m fra centrum af Bichlbach og ca. 4,7 km fra Bergwang. Et skibusstoppested nås efter ca. 100 m og indstigningen til skiområdet Skischaukel Berwangertal nås efter ca. 200 m. Langrendsfans kan glæde sig over indstigningen til løjpen direkte ved indkvarteringen. Faciliteter Indkvarteringen har Wi-Fi, fad-sauna (mod betaling), skikælder, ladestation til e-biler (mod betaling) samt gratis parkeringspladser (hvis ledig). Forplejning Uden forplejning. Der er dog mulighed for at booke morgenbrødsservice til lokalt Læs mere

Harmony Hotel Harfenwirt

Harmony Hotel Harfenwirt, Wildschönau

Det familiært drevne 3-stjernede Harmony Hotel Harfenwirt ligger i Niederau ca. 800 m fra centrum. En skipiste og Tennladen-trækliften ligger direkte overfor hotellet, så adgangen til skiområdet Niederau er ganske let. Efter en oplevelsesrig skidag kan man endda stå på ski tilbage til hotellet. Den gratis skibus holder overfor hotellet og bringer gæsterne til Markbachjochbanen (ca. 700 m) eller til Schatzbjergbanen i Auffach (ca. 9 km fra indkvarteringen). Langrendsløjpen og vintervandringssti fører direkte langs hotellet. Det hyggelige hotel består af Læs mere

Hedderstun

Hedderstun, Gaustablikk

Hedderstunet er et hytteområde lige ved pisten. Hytterne ligger lige ved de alpine piste, så her bor I helt perfekt, hvis I gerne vil på ski hurtigt og nemt. Hytterne er fritstående hytter med plads til 10 personer og alle med sauna og brændeovn. Gausta Skicenter byder på godt skiløb, gode nedfarter og fantastisk natur.

Gaustablikk Apartments

Gaustablikk Apartments, Gaustablikk

Disse lejligheder er enkelt og moderne indrettede med gode faciliteter, og her kan I bo 4-5 personer. Lejlighederne byder jer velkommen til en skøn beliggenhed tæt på både lift, centrum og indkøbsmuligheder. Lejlighederne har en af de bedste og mest centrale placeringer i Gausta.

Trysil Alpin

Trysil Alpin, Trysil

Trysil Alpin er uden sammenligning Trysils mest populære hytter, og du skal derfor være tidligt ude, hvis du skal nå at reservere en af de lækre lejligheder til årets skiferie. Trysil Alpin ligger centralt placeret midt på siden ved Trysil Turistcenter med kort afstand til både pisten og liften, samt alle faciliteter på Turistcentersiden. Nem adgang til skitorvet, skiudlejning, løjper, liften og med mulighed for at gå til skiskolen.

Bjørnebygrenda

Bjørnebygrenda, Trysil

Bjørnebygrenda lejligheder kan rumme både 4, 8 og 14 personer og ligger i Storsten Hytteområde på Turistsentersiden. Lejlighederne har en god standard og god placering med nem adgang til pisterne på ski. Fra lejlighederne er der 170 meter til transportløjpen og herfra 800 meter til stoleliften Liekspressen på ski. Lejlighederne ligger godt for dem der kan stå på ski, men er du nybegynder, skal du være opmærksom på, at der er 2 km til skiskolen.

Fjelltun Lejligheder

Fjelltun Lejligheder, Trysil

Fjelltun er fine lejligheder beliggende neden for familieområdet på Trysil Turistcenter. Fra lejlighederne er der ca. 150-250 meter til nærmeste piste, hvorfra I kan komme med liften. I bunden af familieområdet er der varmestue, skikarrusel, kælkebakke og gode parkerings muligheder. Skal I op til skiskolen, kan I gå dertil, tage op med liften eller tage bilen til parkeringspladsen ved Turistcenteret.

Fjellheim

Fjellheim, Trysil

Fjellheim består af hyggelige lejligheder placeret på Trysil Høyfjellssenter. Her befinder I jer lige i smørhullet af Trysils skianlæg - både tæt på skitorvet, legeplads, lifter, pister, indkøb samt skileje og skiskole. Lejlighederne er til 6 personer og har 2 soverum. Lejlighederne er blandt de bedste i Trysil og har skønne faciliteter til hele familiens skiferie i Norge. Vælger I at bo her, bliver det dejlig nemt at være på skiferie med børn.

Favn 5-7 personer

Favn 5-7 personer, Hafjell

Den nybyggede moderne Favn Fjellandsby fra 2021, har en super beliggenhed i midtområdet ved Mosetertoppen lige ved toppen af gondolliften. Sammen med lejlighederne finder du skiudlejning, café og restaurant og en lille butik med lidt dagligvarer. Desuden har du nem adgang til pistene, gondolliften, langrendsløjper og til børneområdet. Type: Lejlighed  Personer: 5-7  Størrelse: 62-80m2 Til pist: Ski in - Ski out  5 personers lejlighed på 62m2:  Stue: Kabel-TV  Soverum: 1 rum med dobbeltseng 160cm. 1 rum med bred seng 140cm og overkøje 90cm   Læs mere

Alpin Apartement

Alpin Apartement, Hemsedal

Alpin Apartement er skønne lejligheder beliggende i gåafstand til Hemsedals mange faciliteter, aktiviteter og 200-450 meter fra liften. De hyggelige lejligheder varierer i størrelsen og rummer alt fra 4-10 personer afhængig af den respektive bolig. I bor tæt på Hemsedal Skisenter, skiudlejning, langrend, børneområdet og en sportsbutik. Ikke langt fra lejlighederne finder I restauranter, natklub, afterski og en sportsbar med bowling og sjove spil. Bemærk, at i weekender og ved højtider kan der være støj fra naboer, da der bor Læs mere

Totten Lodge

Totten Lodge, Hemsedal

Totten Lodge ligger i et roligt område lidt tilbagetrukket fra skicenteret. Her får I lejligheder af høj standard med wifi. Der er ca. 1 km til skicenteret af vejen. Men I kan hoppe på liften ved Fyri Resort og I kan stå på ski til og fra lejlighederne.

Totten Lodge

Totten Lodge, Hemsedal

Totten Lodge er nye flotte lejligheder fra 2022. Alle lejligheder har wifi, modernet indretning og høj standard. Her bor I med kort afstand til transportløjen, som tager jeg til skiskolen og lifterne. Der er ca. 1km at gå til skicenteret. Ved skicenteret er der skiskole, skiudlejning, flere restauranter og supermarked.

Skarsnuten Fjellandsby

Skarsnuten Fjellandsby, Hemsedal

Skarsnuten A/C/E lejligheder ligger i Skarsnuten Fjellandsby tæt på Skarsnuten lift og mulighed for ski-in/ski-out. Lejlighederne er af høj standard og indrettet i hyggelig norsk hyttestil. På Skarsnuten hotel kan der nydes en fantastisk middag med Nordens bedste udsigt eller en øl i afterski baren med panorama-udsigt over hele dalen. Lejlighederne er velegnede til familier, der gerne vil bo centralt i rolige omgivelser med en imponerende udsigt.

Vardenvegen

Vardenvegen, Kvitfjell

Vardenvegen er et nyere område med hyggelige og moderne hytter, der ligger med fantastisk placering på Kvitfjell Varden - en familievenlig bjergside med brede grønne og blå piste, perfekt til børnefamilier. Hytterne på Vardenvegen ligger med ski-in/ski-out. En ny transportgondol forbinder Varden til vestsiden, mens I med 6-personers stolelift kan komme til toppen af den nye bjergside.

Geilolia Lejligheder

Geilolia Lejligheder, Geilo

Geilolia Lejligheder er pæne og lyse. Alle lejligheder har balkon og gratis wi-fi. Ønsker I at have Geilo by og skiområde tæt på, så er lejlighederne det rigtige valg. Der er kun 150 meter til skibussen som tager jer til liften. Skibussen kører mange gange om dagen, så I kan nemt komme mellem begge skiområder eller til og fra jeres lejlighed.

Résidence Le Hameau de Valloire

Résidence Le Hameau de Valloire, Valloire

Den hyggeligt indrettede 3-stjernede Résidence Le Hameau de Valloire ligger ca. 1,2 km fra indstigningen til skiområdet Galibier Thabor. Ligeledes nås centrum af Valloire efter ca. 1,2 km, hvor der er forskellige indkøbsmuligheder. Faciliteter Indkvarteringen har reception, elevator, Wi-Fi, opvarmet svømmehal, sauna og dampbad, fitness- og squash-rum, skikælder og parkeringspladser (hvis ledig). Indkvarteringen har Green Key-certifikatet, der certificerer miljøvenligt og bæredygtigt arbejde. Green Key er en del af den internationale Foundation for Environmental Education (FEE) og er anerkendt Læs mere

Résidence Edelweiss

Résidence Edelweiss, Les Deux Alpes

Den hyggeligt indrettede Résidence Edelweiss ligger midt i hjertet af Les 2 Alpes. Pister og lifter ligger i nærheden. Til "Jandri"-gondolen er der kun ca. 550 m, liften "Belle Etoile" ligger kun ca. 400 m fra indkvarteringen. Et stort supermarked ligger ca. 100 m fra indkvarteringen, mens andre butikker, barer og restauranter ligger ca. 150 m fra indkvarteringen. Indkvarteringen har elevator og skibokse. Der er gratis parkeringspladser (hvis ledig). Indretning og forplejning Lejlighederne og studioerne er hyggeligt indrettet og har Læs mere

Residence Soleil 1

Residence Soleil 1, Val Thorens

50 meter fra pisten i Val Thorens ligger de store og lækre chaletlejligheder Chalet Montagnettes Soleil, som skaber de hyggeligste rammer for skiferien.

Residence les Alpages de Reberty

Residence les Alpages de Reberty, Les Menuires

Omringet af sneklædte bjerge, bor du i stilfulde lejligheder på Premium Residence Les Alpages de Roberty i Les Menuires. Når vi siger Les Menuires, siger vi også lige ved pisten - velkommen.

Casa Tobia de Vale

Casa Tobia de Vale, Canazei

Hyggelig lejlighed med veludstyret køkken som ligger tæt på det hele Casa Tobia de Vale er et hus med 3 hyggelige og rummelige lejligheder, som passer perfekt til familier og grupper, der vil på en skiferie til Canazei . Lejlighederne ligger centralt og du behøver ikke gå langt for at komme til liften, pisten og centrum. Tæt på det hele Når du bor på Casa Tobia de Vale, bor du tæt på det hele! Med huset beliggende midt mellem hovedliften og Læs mere

Hotel Bellevue

Hotel Bellevue, Canazei

Det hyggelige Hotel Bellevue i hjertet af Canazei byder velkommen til din skiferie tæt på skiløbet.

Hotel Trunka Lunka

Hotel Trunka Lunka, Cavalese

Det traditionelle 3-stjernede Hotel Trunka Lunka ligger ca. 300 m fra centrum af Cavalese. Bjergbanen samt skibusstoppestedet nås allerede efter ca. 100 m. Faciliteter Til indkvarteringen hører faciliteter som reception, Wi-Fi, traditionel restaurant, bar, tv-rum, terrasse og skirum. Der er gratis parkeringspladser samt parkeringsgarage (på forespørgsel, for begge gælder, hvis ledig). Desuden har wellnessområdet (mod betaling, kl. 16 - 19, der tages forbehold for åbningstiderne, se info på stedet) finsk sauna, spabad og oplevelsesbruserer. Forplejning Forplejningen, der er inkluderet i Læs mere

Hotel Adamello

Hotel Adamello, Passo Tonale

Famillievenligt hotel hvor der er god plads til både børn og voksne Hotel Adamello er et halvpension-hotel med fokus på familie og velvære. Med en rolig beliggenhed i udkanten af Passo Tonale, er der rig mulighed for afslapning, samtidig med at være tæt på indkøb og skiløb. Her er der skønne værelser, samt ekstra fokus på familieværelser, der har en sjov, elegant og børnevenlig indretning. Hotellet har desuden et stort legeareal, hvor børn og barnlige sjæle kan udforlde deres kreative Læs mere

Hotel Grand Nosalowy Dwor

Hotel Grand Nosalowy Dwor, Zakopane

Det komfortable 4-stjernede Hotel Grand Nosalowy Dwór hører til samme hotelkompleks som Residence Nosalowy Dwór og ligger ved foden af Nosal-bjerget kun ca. 50 m fra skiområdet. Til centrum af Zakopane og nærmeste busstoppested er der ca. 2,5 km. Indstigningen til den nærmeste langrendsløjpe nås efter ca. 1 km. Faciliteter Til indkvarteringen hører faciliteter som reception, foyer, elevator, Wi-Fi, morgenmadsrum, restaurant, bar, babysitter-service (mod betaling) samt ski- og støvlerum. Der er parkeringspladser mod betaling (hvis ledig) samt parkeringspladser i Læs mere

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen