Søg efter skirejser


Mitt i Pisten 79-82m2 - 8-10 personer

Mitt i Pisten 79-82m2 - 8-10 personer, Kläppen

Type: Dobbelthytte Personer: 8-10 Størrelse: 79-82m2 Til lift: 100-300 m.  Indretning:  Stue: Kabel-TV og brændeovn  Soverum: 1 rum med bred seng og overkøje. 1 rum med dobbeltseng og en ekstra seng. Hems med 4 senge  Køkkenkrog: Køl/frys, el-komfur, mikroovn og opvaskemaskine  Badefaciliteter: 2 x wc/douche  Andet: Tørreskab. Sauna. Nogen med boblebadekar og udendørs jacuzzi  Ekstra: Prisen for tillæg på bl.a. linned/håndklæder, barnestol, barneseng og slutrengøring, fremkommer under bestilling af bolig. Der er tale om valuta afhængige dagspriser. Slutrengøring: Nogen boliger har Læs mere

Horrmundberget Hytteområde

Horrmundberget Hytteområde, Kläppen

Find lige den hytte der passer til jer. Ikke 2 boliger er ens i Horrmundberget Hytteområde. Alle boliger er privat ejet og er indrettet forskelligt. Der er boliger fra 4 til 10 senge alle med godt udstyret køkken. Der er 2,5 km til skicenteret i bil.

Hytteområde Orrliden

Hytteområde Orrliden, Sälen

Bo i det hyggelige hytteområde Orrliden i Sälen, som er beliggende ca 1,5-4,5 km fra områderne Tandådalen og Hundfjället. Skibussen kører igennem området, så det er muligt, at lade bilen stå og nemt tage skibussen til skiområdett. Der findes mange forskellige hytter i meget forskellige størrelser, så I kan finde den perfekte skihytte til hele jeres familie.

Trollbäcken

Trollbäcken, Sälen

Trollbäcken er et lejlighedsområde midt i Hundfjället. Lejlighederne er alle af god standard og pænt indrettede. I gåafstand fra Trollbäckens lejligheder finder I lift, pist og restauranter, samt check-in og skiudlejning. Lejlighederne kan variere i udseende (interiør og eksteriør), men er alle af fin standard.

Fjällvilla

Fjällvilla, Sälen

Bo i de hyggelige Fjällvilla hytter, som ligger lige neden for skiområdet på den anden side af parkeringspladsen. Bo omkring 400-500 meter fra det hele, men i et hyggeligt område. Fjällvilla har fra 6-10 sengepladser, som giver mulighed for at rejse to familier sammen. I Fjällvilla bor I tæt på trækliften, som går mellem Hundfjället og Tandådalen.

Solbacken View

Solbacken View, Sälen

Solbacken View er nye lejligheder placeret centralt i Tandådalen. Her bor i tæt på liften og pisten. Lejlighederne har wifi og fuldt udstyret køkken. Fra Tandådalen kan I tage en træklift til Hundfjället. Huske at liftkortet også gælder i Lindvallen og Högfjället.

Söderåsen

Söderåsen, Lindvallen

Söderåsen er ideel, hvis I ønsker at kombinere skiløb med aktiviteter. Lejlighederne er beliggende nær Snötorget og Söderåstorget. Her finder I bl.a. Lindvallens oplevelsescenter Experium med oplevelsesbad, madoplevelser, spa, butikker m.m. I nærområdet findes også samlingsplads for skiskole, McDonal's, frisør, legeplads, kælkebakke, grillpladser og meget andet.

Timmerbyn

Timmerbyn, Lindvallen

Timmerbyn byder på charmerende og meget populære tømmerhytter med en af de allerbedste beliggenheder i Lindvallen. Dobbelthytterne findes i tre forskellige størrelser fra 4-12 personer, hvilket gør Timmerbyn til det oplagte valg, hvis I rejser en stor eller flere familier på skiferie. Her bor I tæt på alt og får rigtig godt skiløb til både store og små.

Snövägen

Snövägen, Stöten

På Snövägen finder I charmerende træhytter af god standard, som er bygget i 2004. Hytterne varierer i størrelse og indretning, men alle fremstår pæne og velholdte med god indretning. Fra boligerne er der mellem 100-700 meter til liften med mulighed for at stå på ski direkte til og fra hytterne (afhængig af natursne). Fra hytterne er der ca. 3 km til centrum af Stöten, hvor I finder både restauranter, pool, indkøb m.m. Tæt på Snövägen finder I en transportlift Læs mere

Solhem

Solhem, Stöten

Disse flotte skilejligheder er beliggende i et hyggeligt hyttekompleks, som er placeret kun 50 meter fra en transportpist, så I kan komme let og hurtigt ud på løjperne. Lejlighederne har plads til 8-10 personer, som gør det til en ideel bolig for to familier eller venner, der rejser sammen. Skiboligerne ligger blot 500-800 meter fra både indkøbsmuligheder og skitorvet, så I kan nyde Stötens mange fine faciliteter. Alle Solhem boligerne har en hyggelig relax-afdeling med sauna. I bor nærmest Soltorget Læs mere

Nya Lundsgården

Nya Lundsgården, Åre

De flotte Nya Lundsgården lejligheder har fantastisk beliggenhed i VM-området ved siden af liften. I VM-området findes restauranter, bageri, skiudlejning, skiskole, salg af liftkort og et diskotek til natteravnene. Huset har en dame- og en herresauna tilgængelig for alle husets gæster hver eftermiddag. Lejlighederne ligger alle i VM-området og har samme høje standard, men kan variere i udseende (interiør og eksteriør).

Huset Björnen

Huset Björnen, Åre

Lejlighederne i Huset Björnen er beliggende i det børnevenlige Björnen-område med minimal afstand til skivej, lifte og piste. Huset Björnen har sauna og en købmand. Lejlighederne ligger ved skitorvet, hvor der findes skiudlejning, skiskole, restauranter, pizzeria, pub og afterski.

Renen Duved Lejlighed

Renen Duved Lejlighed, Åre

Renen i Duved ligger bare 50 meter fra en lift, der tager jer op til skitorvet, hvor I finder skiskolen, varmestue, liftkort salg og skiudlejning. Duved er supergodt til børnefamilier. Skiområdet hænger sammen med Tegefjället, og I kan tage bilen eller skibussen til Åre by, som er bare 6 km væk. Liftkortet gælder til alle skiområderne. Renen er et lejlighedshotel, hvor I har adgang til de faciliteter som findes på stedet såsom legerum, restaurant og bar. Der findes fælles sauna Læs mere

Ytterstmyrvägen

Ytterstmyrvägen, Åre

Ytterstmyrvägen lejlighederne ligger i Västra Björn i Åre- et område med fjeldets bedste beliggenhed. Her er virkelig gode forudsætninger for fantastisk skiløb med en bolig lige midt i skisystemet. Lejlighederne ligger med smuk udsigt til Åreskutans top mod vest og Renfjället og Åresjön mod syd. Skisystemet i Västra Björn er forbundet med det centrale Åre, så I nemt kan bevæge jer den vej.

Skalsbyn

Skalsbyn, Vemdalen

Skalsbyn er hyggelige og fine lejligheder, som har plads til 4-6 personer. Lejlighederne er optimale for skientusiasterne såvel som nybegyndere, da der blot er 50 meter til ski, som gør det hurtigt og nemt at komme afsted på ski om morgenen og hjem senere. Skilejlighederne er placeret tæt på Skalets torv, hvor I finder gode spisemuligheder på restauranterne, shopping i butikkerne og sjov afterski.

Ski Ranch

Ski Ranch, Vemdalen

Ski Ranch lejligheder er centralt beliggende i gåafstand til pist, lift og service. Lejlighederne varierer i størrelse og stil med plads til 2-8 personer afhængig af den valgte bolig. I bor blot 450 meter fra en lift og et par minutters gang til Björnrike Centrat, hvor I finder fine spisemuligheder og underholdning.

Alpinvägen Lägenheter

Alpinvägen Lägenheter, Idre Fjäll

Flotte nye lejligheder på Alpinvägen beliggende helt ud til pisten "Dalarnas längsta" . Lejlighederne er til 8 personer med alle de facilitere I har brugt for. Lejlighederne kan variere i indretning, se derfor beskrivelsen af hvert lejlighed herunder.

Trollbäcken

Trollbäcken, Tandådalen

Trollbäcken er et skønt lejlighedsområde beliggende midt i Hundfjället og er det helt ideelle valg til jer, der rejser mange afsted sammen på skiferie. Her kan I nemlig bo op til 8 personer i moderne og komfortable lejligheder, som er med til at danne rammen om jeres skiferie, der er lige så hyggeligt, når I er færdige med at stå på ski. Her bor I tæt på lift, skishop og restauranter, og området har eget check-in og skiudlejning.

Horizon Lodge

Horizon Lodge, Tandådalen

Horizon Lodge er et højt beliggende hytteområde, hvor I for alvor kan opleve autentisk fjeldstemning i rolige omgivelser med udsigt over Hundfjället. I bor 800 meter fra liften og tæt på Hundfjällets fine restauranter og dagligvarebutikker. Hytterne er den ideelle bolig til store familier eller to familier, der rejser sammen, da hytterne har plads til 6-10 personer. Familiehytterne varierer i stil og størrelse, men I kan være sikret en pæn og rummelig skibolig.

Apartment

Apartment, Branäs

Apartment lejlighederne i Branäs har en super beliggenhed ikke langt fra restaurant, butikker, skiskolen, skiudlejning, lifter og pister. Efter der er blevet stået på ski, er der god mulighed for diverse aktiviteter. Lejlighederne har en god placering centralt i Branäsbyen.

Solbacken Village

Solbacken Village, Hundfjället

Solbacken Village er flotte nye lejligheder beliggende tæt på centrum i Tandådalen. Herfra er der kort afstand til pisten, liften og I bor i gåafstand fra skiskolen. Gode familievenlige lejligheder med adgang til wifi.

Hotel Riders In

Hotel Riders In, Sölden

Bo i hjertet af Sölden, på et lækkert hotel, der blandt andet byder på en overdådig morgenbuffet.

Almdorf Fügen

Almdorf Fügen, Fügen

Det komfortable Almdorf Fügen ligger ca. 500 m fra centrum af Fügen og ca. 1,7 km fra Spieljoch-banen. Skibusstoppestedet ligger direkte ved indkvarteringen og de nærmeste indkøbsmuligheder nås efter ca. 300 m. Indstigningen til den næste langrendsløjpe ligger ca. 400 m fra indkvarteringen. Faciliteter Almdorf Fügen har reception i hovedhuset Fügenerhof. Indkvarteringen består af hovedhuset Fügenerhof og Almdorf Fügen med 5 chaleter. Hovedbygningen og chaleter ligger tæt på hinanden. Til indkvarteringens hovedhus hører faciliteter som reception, morgenmadsrum, legerum til Læs mere

Hotel Der Kirchenwirt

Hotel Der Kirchenwirt, Alpbachtal

Det traditionelle 4-stjernede Superior Hotel Kirchenwirt ligger i centrum af Reith im Alpbachtal. Til Reitherkogel banen er der ca. 150 m og skibussen holder ca. 50 m fra indkvarteringen. Indstigningen til langrendsløjpen nås efter ca. 100 m. Direkte i nærheden finder man mange indkøbs- og underholdningsmuligheder. Til indkvarteringen hører faciliteter som foyer med reception, elevator, opholds- og læserum med bibliotek, hotelbar med åben kamin, spiserum, à-la-carte restaurant, to yderligere restauranter, stue, Wi-Fi, legehjørne og -rum til børnene, skirum med skistøvletørrer Læs mere

Lejlighedshus Aurora

Lejlighedshus Aurora, Bad Hofgastein

Det hyggelige 3-stjernede lejlighedshus Aurora ligger i centrum af Bad Hofgastein. Et skibusstoppested nås efter ca. 50 m og indstigningen til skiområdet Schlossalm-Angertal-Stubnerkogel nås efter ca. 950 m. Der ligger indkøbsmuligheder umiddelbart i nærheden af indkvarteringen. Til indkvarteringen hører elevator, Wi-Fi samt skirum. Der er parkeringspladser mod betaling (hvis ledig) ved indkvarteringen. Derudover får man Gastein Card, der giver mange rabatter (se info på indkvarteringen). I tillæg er entréen til "Alpentherme" Bad Hofgastein inkluderet (se info på indkvarteringen). Forplejning Uden Læs mere

SUN Matrei

SUN Matrei, Matrei / Kals

Nyd en skøn skiferie på SUN Matrei, hvor du bor i rummelige og enkeltindrettet lejligheder med balkon eller terrasse, og hvor lejlighederne har plads op til 6 personer. Her har du udsigt ud over de snedækkede bjerge, og lejlighederne er med fuldt udstyret køkken, så der er mulighed for selv at stå for dagens måltider. Dit ophold er uden pension, så brug af eget køkken er et godt alternativ på ferien. Hotellet og værelserne er derudover udstyret med gratis WiFi Læs mere

Gästehaus Lärchenheim

Gästehaus Lärchenheim, Mayrhofen

Det familiære Gästehaus Lärchenheim ligger solrigt og i rolige omgivelser, ca. 200 m fra centrum af Mayrhofen. Skibusstoppestedet nås efter ca. 150 m og Penken-banen nås efter ca. 250 m. Til indkvarteringen hører faciliteter som reception, morgenmadsrum, skirum med støvletørrer, terrasse samt gratis parkeringspladser (hvis ledig). Indretning De hyggeligt indrettede værelser har bad eller douche/wc, sat-tv, radio, telefon, hårtørrer, pengeskab og balkon. Forplejning Morgenmadsbuffet er inkluderet. Som velkomst fås der en lille "Schnapserl" (snaps).

Pension Tannenhof

Pension Tannenhof, Leogang

Den familiært drevne 3-stjernede superior Pension Tannenhof ligger ca. 6,5 km fra indstigningen til skiområdet i Leogang. Centrum af Leogang ligger ca. 3,5 km fra indkvarteringen. Skibusstoppestedet nås allerede efter ca. 500 m, indstigningen til langrendsløjpen ligger ca. 250 m fra indkvarteringen. Faciliteter Indkvarteringen har reception, Wi-Fi, elevator, opholdsrum, morgenmadsrum, billardrum og skirum med støvlevarmer. Der er parkeringspladser (hvis ledig). Der kan slappes af i wellnessområdet med infrarødkabine, finsk sauna, sauna, fitnessrum og hvileområde. På forespørgsel er der Læs mere

Gästehaus Rudolfo

Gästehaus Rudolfo , Zell am See

Annekset hører til det velkendte 3-stjernede Gästehaus Rudolfo. Anneks Rudolfo har en rolig beliggenhed og er enkelt, men pænt indrettet. Der er ca. 200 meter til annekset fra hotellet, hvor alle faciliteterne er placeret. Det er også nemt at nå alt herfra! Skibussen og en stor lift ligger i nærheden, så du kan hurtigt komme afsted på ski om morgenen!

Das Alpenhaus Katschberg.1640

Das Alpenhaus Katschberg.1640, St. Michael / Lungau

Det moderne lejlighedshus "Das Alpenhaus Katschberg.1640" ligger i 1.640 m direkte i skiområdet Katschberg, så man om morgenen direkte kan starte med at stå på ski. Centrum af St. Michael im Lungau med forskellige indkøbsmuligheder nås efter ca. 5 km, bjergbanen efter ca. 200 m og en langrendsløjpe nås efter ca. 3 km. Indkvarteringen har reception, foyer, Wi-Fi, elevator, morgenmadsrum, restaurant med terrasse, bar samt skikælder og legerum til de små gæster. Der er parkeringspladser (hvis ledig) og Læs mere

Gasthof Andrelwirt

Gasthof Andrelwirt, Rauris

Den familiært drevne 3-stjernede Gasthof Andrelwirt ligger i rolige omgivelser, ca. 4 km fra centrum af Rauris samt bjergbanen. Til indkvarteringen hører faciliteter som reception, Wi-Fi, opholdsrum, legeområde til børnene, morgenmadsrum, restaurant, samt ski- og støvlerum. Der er ligeledes gratis parkeringspladser (hvis ledig). Saunaen kan benyttes gratis 1 x pr. ophold, hver ekstra benyttelse er mulig mod betaling (ved forhåndstilmelding). Indretning De hyggeligt indrettede værelser har douche eller badekar og wc, tv, Wi-Fi og nogle med balkon eller terrasse. Forplejning Læs mere

Hotel Mondi Bellevue

Hotel Mondi Bellevue, Bad Gastein

Hotel Mondi Bellevue i Bad Gastein er luksushotel for børnefamiler. Her får I blandt andet aktiviteter, spa og wellness, udover fantastisk skiløb.

My Lodge Suites

My Lodge Suites, Schladming

I Schladming finder du det nye, luksuriøse My Lodge Suites. Denne perfekte feriebolig er virkelig det ultimative sted for en ubekymret vintersportsferie. Alle luksuslejligheder og suiter er indrettet i typisk tyrolsk stil og udstråler varme gennem brugen af smukke naturmaterialer som træ. Lejlighederne har tekøkken og 2 eller 3 separate soveværelser, og suiterne har endda deres egen sauna. Samtlige værelsestyper har luksuriøst badeværelse og balkon med udsigt over de smukke omgivelser. Skiliften i Schladming ligger 2,5 kilometer fra My Læs mere

Trysil Alpin

Trysil Alpin, Trysil

Trysil Alpin Lejligheder er meget populære, da de ligger lige neden for løjpen mellem de 2 stolelifter på Trysil Turistsenter. Herfra er der kort afstand til skitorvet med butikker, cafe, afterski og skiudlejning. For enden af Skitorvet ligger skiskolen og børneområdet. Boligerne er meget velegnet for familier, der gerne vil være tæt på pisten, liften og skiskolen.

Trysilfjellet Arena

Trysilfjellet Arena, Trysil

Trysilfjellet Arena skihytter ligger godt og vel 1-2 km fra skiområdet (Trysil Turistcenter), nær golfbanen i Trysil. Ved turistcenteret finder I skiskolen, som ligger lige for enden af skitorvet. Hytterne er nye og af god standard og ligger i nærheden af langrendspor med oplyste stier. Ved bunden af familieområdet ved Trysil Turistcenter finder I et stort parkeringsområde, hvis der er behov for at tage bilen.

Aasgard

Aasgard, Trysil

Aasgard Fjelltun består af moderne og rummelige lejligheder med høj standard. Skilejlighederne har en perfekt beliggenhed i Fageråsen Panorama med kun 70 meter til transportlift og transportløjper. Aasgard Fjelltun ligger centralt placeret og har kort afstand til Mountain Resort Trysil med faciliteter som restaurant, bar, spa, afterski, indkøbsmuligheder og meget andet.

Trysilfjell Hytteområde

Trysilfjell Hytteområde, Trysil

Trysilfjell Hytteområde består af flere forskellige hytter, der både er forskellige i størrelsen samt interiør og eksteriør, da de er privatejet. Derfor varierer hytterne også i standard. Hytterne har plads til alt fra 4-22 personer. Afstanden til skiområdet er meget forskellig, men hytterne har ski-in/ski-out via transportløjpe og ellers er skibussen en mulighed.

Velkomstgaarden

Velkomstgaarden, Trysil

Velkomstgaarden i Trysil er et af de absolut mest populære lejlighedskomplekser til skiferien i Trysil. Velkomstgaarden har en høj standard og er perfekt beliggende direkte ud til liftene ved Trysil Turistsenter. Området ligger i den sydlige del af bjerget og har det største udvalg af barer, restauranter og shoppingsmuligheder. Pisterne er kun få meter fra udgangen af skikælderen. Hotel Radisson Blu Resort er kun et sneboldkast herfra med mulighed for at benytte både spa og pool.

Vierli Silkeli

Vierli Silkeli, Rauland

Silkeli lejligheder ligger skønt i Vierli Hyttegrend tæt på børnepisten og langrend. Lejlighederne er i 2 plan og har en flot udsigt. Skibussen tager jer nemt til skiområderne Tiur og Holtardalen. I Tiur finder I skiskolen og skiudlejningen (ca. 4 km.) og der er ca. 6 km. til Holtardalen.

Fjellsyn

Fjellsyn, Rauland

Fjellsyn ligger smukt med flot udsigt over området. Børnepister og langrend findes stort set lige uden for døren. Hytter af høj standard, med god beliggenhed. Skihytterne kan rumme den store familie eller 2 familier, der rejser sammen. Ved skiskolen findes flere sjove aktiviteter som trampolin, mini scooter og meget mere (kun åbent i weekender i lavsæsonen). Skibussen til Holtardalen og Tiur stopper på parkeringspladsen ved bunden af pisterne ca. 200 meter fra Fjellsyn.

Sørlia Hytter

Sørlia Hytter, Hafjell

Sørlia hytteområde ligger i området til højre for Alpincenteret, og der er ca. 400 meter til bakkerne og liften. Hytterne blev bygget til OL i 1994 og findes til 8-11 personer. Hytterne ligger 1 km fra butikker, bager og bank. Hytterne ligger i fredelige omgivelser, og der er rig mulighed for, at børnene kan boltre sig i sneen uden for hytterne.

Dr. Holms Hotel

Dr. Holms Hotel, Geilo

Dr. Holms Hotel er beliggende næsten lige ved løjperne, liften, skiudlejningen og skiskolen og har en skøn udsigt mod Geilo eller løjperne. Det er et historisk hotel, som har dannet ramme om filmene: "Min søsters børn i sneen" og "Far til 4 i sneen". Det er det perfekte udgangspunkt for en skøn ferie for alle aldre! Sne, leg og hotel med spa og bowling er kendetegnene ved Dr. Holms Hotel!

Hegnavegen 23

Hegnavegen 23, Geilo

Hytten på Hegnavegen 23 er på hele 230 kvm. Her er der god plads, garage til 2 biler, stort rum til skitøj og skiudstyr. Stor stue i underetagen på 45 kvm. Flere mindre stuer i hytten den ene med pejs. Her er god plads til hele familien eller flere der rejser sammen. Hyggeligt køkken med pejs og stor spiseplads. Fra hytten er der udsigt mod Vestlia.

Gaustablikk Fjellhytter

Gaustablikk Fjellhytter, Gaustablikk

Gaustablikk Fjellhytter består af fine fjeldhytter med plads til 10 personer. Det er flotte og hyggelige tømmerhytter med central beliggenhed lige ved rullebåndet til børn og med med skicenteret som nærmeste nabo. Hytterne er fritliggende, så I får privatliv og børnene kan lege i sneen uden for hytten. Dertil kommer, at I kan benytte det nærliggende hotels faciliteter med pool, spa samt sjov og leg.

Les Chalets du Soleil

Les Chalets du Soleil, Les Menuires

Med ski-in/ski-out i Les Menuires ligger de store og lækre chaletlejligheder Les Chalet du Soleil, som skaber rammerne for en hyggelig skiferie.

Résidence La Daille

Résidence La Daille, Val d´Isère

Résidence La Daille med den regionstypiske træ- og stenklædte facade ligger i udkanten af Val d'Isère i bydelen La Daille, ikke langt fra den første skilift og mindre end 200 m fra Funival-liften, pisten samt de nærmeste butikker. Til indkvarteringen hører faciliteter som reception med pengeskab (mod betaling), legeområde til børnene, skibokse, Wi-Fi (i receptionen) samt mulighed for bagageopbevaring (uden opsyn). Offentlige parkeringspladser (hvis ledig) mod betaling ligger i nærheden af indkvarteringen. Ligeledes er entréen til svømmehallen i Aquacenter "Le Læs mere

Apartment Le Taos

Apartment Le Taos, Tignes

Le Taos lejlighederne ligger i centrum af Tignes,og det er oplagte dig for dig, der ønsker kort gåafstand til liften og pisten.

Résidence Au C?ur des Ours

Résidence Au C?ur des Ours, Les Deux Alpes

Den komfortable Résidence Au C?ur des Ours ligger i udkanten af byen Les 2 Alpes ved foden af skiområdet (ca. 50 m). Skibusstoppestedet ligger direkte overfor indkvarteringen, de nærmeste butikker ligger lige i nærheden. Indkvarteringen, der består af 2 chaleter, har faciliteter som elevator, skirum samt gratis parkeringspladser (hvis ledig). Indretning og forplejning De hyggeligt indrettede lejligheder har stue/soverum med tv, Wi-Fi, badekar eller douche/wc, balkon eller terrasse samt separate soveværelser. Køkkenhjørnet har komfur, mikrobølgeovnovn, bageovn, opvaskemaskine, køleskab, kaffemaskine Læs mere

Chalet Li Mina

Chalet Li Mina, Livigno

På Chalet Li Mina bor du kun et stenkast fra Carasello 3000-liften i Livigno

Casa Mesdi

Casa Mesdi, Canazei

Veludstyret lejligheder i et roligt kvarter kun et par minutter fra liften Casa Mesdi ligger i den øvre del af Canazei lige under Pecol-liften. I huset er der 4 lejligheder, som alle er rummelige og bekvemme. Casa Mesdi er derfor et godt valg til dig, der vil bo i en hyggelig lejlighed tæt på liften. Bo i et roligt kvarter Casa Mesdis beliggenhed i udkanten af centrum og lige under hovedliften Pecol gør det til et hyggeligt sted at bo Læs mere

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen