Søg efter skirejser


Gusjöbyn Stugby

Gusjöbyn Stugby, Kläppen

Gusjöbun Stugby tilbyder jer fine og rummelig skihytter til jeres skiferieophold i det svenske Kläppen. Hytterne ligger omkring 400 meter fra skiliften og selve skiområdet. Der tilbydes forskellige slags hyttetyper, men de ligger allesammen i nærheden af hinanden og en smuk nåleskov. Selve området er placeret tæt på Kläppens campingplads, hvor der ligger et lille supermarked.

Horrmundberget Hytteområde

Horrmundberget Hytteområde, Kläppen

Horrmundberget Hytteområde ligger lidt fra skicenteret men med transportløjper tæt på. Hytterne ligger med god afstand imellem hinanden og her er flotte og rolige omgivelser. Alle boliger er privat ejet og ikke 2 er ens. Der er 2,5 km til skiområdet i bil.

Mitt i Pisten

Mitt i Pisten, Kläppen

Mitt i Pisten er et stort hytteområdet. Området er et af de mest populære områder i Kläppen. Alle hytterne ligger i smukke og rolige omgivelser i eller i nærheden af en nåleskov. Her er der en hyggelig stemning og de bedste rammer for børnene, som kan boltre sig i sneen uden for lejligheden/hytten.

Gullbrändan 54-90m2 - 5-10 personer

Gullbrändan 54-90m2 - 5-10 personer, Kläppen

Gullbrändan er nye boliger perfekt beliggende i midten af Kläppen. Til den ene side er Tranantorget med midtstationen for gondolliften og til den anden side er pisten og den store Fun Park. Du bor med Ski in - Ski out eller op til max. 250 m til pisten eller liften - afhængig af hvor i hyttebyen, du bor.   Type: Hyttelejlighed  Personer: 5-6, 6-7, 6-8 og 8-10  Størrelse: 54-59, 62-75 og 87-96m2 Til pist: Ski in-Ski out  Indretning:  Stue: Kabel-TV og de fleste Læs mere

Utsikten - Storhogna

Utsikten - Storhogna, Vemdalen

Bestil en Utsikten lejlighed som er lys, pæn og moderne indrettet og af en høj standard med plads til egen madlavning. Lejlighederne ligger i glideafstand til pisten, og i nærheden finder I også aktivitetshuset Storhogna M som tilbyder bowling, fitness, restaurant, bar og skishop. Med en gåtur på 5-10 minutter fra jeres bolig ligger også Storghogna Högfjällshotell som har restaurant, bar og underholdning.

Lingonkullen Lejligheder

Lingonkullen Lejligheder, Vemdalen

Beliggende midt i Björnrikes skiområde finder I Lingonkullen skilejligheder. Her kan I bo op til 8 personer på 88 kvm med blot 240 meter til nærmeste lift. Skilejlighederne er lyse og flotte af høj standard. Dejlige lejligheder er perfekte til en skøn skiferie.

Nallehusen

Nallehusen, Vemdalen

Nallehusen ligger supergodt lige ved pisten i Björnrike. Nallehusen består af superflotte boliger med flot udsigt ud over dalen og fjeldet. Det er store lejligheder med flot indretning fra 8-12 personer. Her bor I tæt på skiskolen, pisten og liften med en central placering i Björnrike. Vi anbefaler, at I har bil med, når I bor her, da der er et stykke til indkøbsmuligheder.

Gubbmyren hytteområde

Gubbmyren hytteområde, Högfjället

Gubbmyren er gode familiehytter beliggende midt i den skønne natur i et stort hytteområde. Gubbmyren ligger i kørselsafstand til skiområdet med ca. 2,5-5 km. Fra Hytteområdet kan I enten tage bilen til et af skitorvene i Lindvallen eller tage skibussen fra nærmeste stoppested. Hytterne er meget forskellige i størrelse og indretning, se derfor beskrivelsen af hver enkelt hytte, for at finde den bedste hytte til jeres familie.

Eagle's Village

Eagle's Village, Branäs

Rummelige nyopførte lejligheder midt i smukt pistområde. Lejlighederne ligger på toppen af Branäsbjerget, hvor I får den dejligste udsigt over de snefyldte bjerge og pister. Lejlighederne har plads til 8 gæster fordelt på 4 soveværelser, og I kan glæde jer til at benytte den private sauna efter en aktiv dag på pisterne.

Nya Lundsgården

Nya Lundsgården, Åre

Nya Lundsgården byder jer velkommen i smukke omgivelser til et væld af hyggelige lejligheder, der alle er høj standard. Lejlighederne varierer i størrelse og stil, og her kan I bo 2-8 personer. I kan desuden nyde godt af den fantastiske beliggenhed, der byder på kort afstand til bl.a. restauranter, bar og Åres velkendte natteliv. Ydermere bor I få meter fra pistesystemet og liften, så I hurtigt og nemt kan komme afsted på ski, og efter en lang dag i Læs mere

Åre Fjällby Mullfjället

Åre Fjällby Mullfjället, Åre

Åre Fjällby Mullfjället ligger ca. 600 meter til centrum, som I nemt kan gå til. Der er restaurant, bager, skileje og skiskole tæt på lejlighederne. I bor tæt på liften VM 8'eren, som hurtigt og nemt tager jer op i skiområdet. Der er skiskole for alle, der bor i byen ved Rödkullan. Hertil er der ca. 7 km i bil eller med skibussen. Denne mulighed er mest for nybegyndere - alle andre kan stå på ski til skiskolen.

Tandådalens Stugby

Tandådalens Stugby, Tandådalen

Tandådalens Stugby er lyse og indbydende dobbelthus-lejligheder af god standard. Tandådalens Stugby er et populært hytteområde med flotte hytter direkte ud til skiområdet og med Familjebacken som nærmeste nabo. Der er her tale om en helt central beliggenhed i Tandådalen og samtidig helt op til pisten. Lift findes i glideafstand og det er muligt at gå til skiudlejligning, indkøb og restauranter.

Solbacken View

Solbacken View, Tandådalen

Solbacken View er nye lejligheder placeret centralt i Tandådalen. Her bor i tæt på liften og pisten. Lejlighederne har wifi og fuldt udstyret køkken. Fra Tandådalen kan I tage en træklift til Hundfjället. Huske at liftkortet også gælder i Lindvallen og Högfjället.

Grå Byn

Grå Byn, Sälen

Lejligheder med perfekt beliggenhed i forhold til pisterne og lifterne, samt faciliteterne ved det centrale skitorv i Tandådalen med bl.a. skiskole, skiudleje, supermarked og restauranter. Grå Byn ligger direkte ved et af børneområderne og er derfor meget velegnede til børnefamilier og nybegyndere. Pisterne kører ned direkte ved siden af hytteområdet. Hytterne er varierende i størrelsen fra 4-8 personer og varierer ligeledes i indretning.

Blå Byn

Blå Byn, Sälen

Blå Byn består af gode lejligheder beliggende midt i Lindvallen nær Gustavtorget. Gustavtorget ligger for foden af Sveriges bredeste skibakke ved navn Gustavbacken. I nærområdet findes restauranter, bageri, bar, café, skiudlejning, salg af SkiPass, skiskole og børneområder. Lejlighederne kan variere i udseende i forhold til interiør og eksteriør, men alle lejlighederne har den samme standard.

Pistbyn 8 personer

Pistbyn 8 personer, Stöten

Pistbyn er fine hyttelejligheder med en af Stöten bedste beliggenheder med piste på hver side af hyttebyen. Type: Hyttelejligheder  Personer: 8  Størrelse: 66m2 Til pist: 25-100 m.  Indretning:  Stue: Fladskærms TV  Soverum: 2 rum hver med dobbeltseng og 1 rum med 4 køjer  Køkkenkrog: Køl/frys, induktionskomfur, mikroovn og opvaskemaskine  Badefaciliteter: 2 x wc/douche  Andet: Tørreskab. Sauna. Nogen med balkon. Gratis wifi  Ekstra: Prisen for tillæg på bl.a. linned/håndklæder, barneseng og barnestol, fremkommer under bestilling af bolig. Der er tale om valuta afhængige dagspriser. Slutrengøring: Inkluderet Læs mere

Idre Fjäll Vägen

Idre Fjäll Vägen, Idre Fjäll

Når skiferien skal gå til Idre Fjäll i Sverige, så er det oplagt at bo tæt på pisterne og liften, have gåafstand til byen og nyde de mange skønne aktiviteter for børn og gamle. På Idre Fjäll Vägen kan I booke hyggelige og familievenlige boliger og samtidig nyde den skønne udsigt over fjeldene, som Söderbyn har at tilbyde. Alt efter bolig vil der være 650-1100 m til centrum af Idre Fjäll, hvor I finder indkøb, restauranter og selvfølgelig det store Læs mere

Västvägen Hytter

Västvägen Hytter, Idre Fjäll

Flotte og meget hyggelige hytter i Västbyn. Alle hytterne er fritliggende med 2 soverum og åbent alrum med brændeovn. Hytterne er rummelig og hyggelige med en god indretning, og her kan I bo op til 6 personer. Hytterne er smukt placeret omkranset af pisterne i Västbyn og med kort afstand til både skitorv og indkøb. Her bor I mellem træerne, og her kan børnene lege udenfor i sneen. Der er parkering til en bil ved alle boliger.

Röda Byn Tandådalen

Röda Byn Tandådalen, Hundfjället

Röda Byn lejligheder er et af de mest populære hytteområder i Tandådalen og perfekt til børnefamilien. I disse skilejligheder har I egen lift; solliften, og pisten fører direkte ned til midten af hytteområdet. Det bliver ikke nemmere at komme afsted på ski! Hytterne ligger centralt med blot 800 meter til skitorvet med skiudlejning, restauranter og supermarked.

Grå Byn

Grå Byn, Hundfjället

Lejligheder med perfekt beliggenhed i forhold til pisterne og lifterne, samt faciliteterne ved det centrale skitorv i Tandådalen med bl.a. skiskole, skiudleje, supermarked og restauranter. Grå Byn ligger direkte ved et af børneområderne og er derfor meget velegnede til børnefamilier og nybegyndere. Pisterne kører ned direkte ved siden af hytteområdet. Hytterne er varierende i størrelsen fra 4-8 personer og varierer ligeledes i indretning.

Joängets Fjällgård

Joängets Fjällgård, Hundfjället

Superflotte lejligheder beliggende tæt på torvet og lifterne i Hundfjället. Hytteområdet ligger ved Trollbäcken, så der er let adgang til skiområdet og alle faciliteterne. Inden for gåafstand findes supermarked, skiskole, skiudleje og meget mere. Lejlighederne er forskelligt indrettet og kan rumme en til to familier, men har alle samme høje standard. Alle lejligheder er udstyret med bl.a. brændeovn og sauna.

Merkurius

Merkurius, Idre Himmelfjäll

Centralt i Idre Himmelfjäl ligger Merkurius meget tæt på skiområdet samt med ski-in/ski-out ved børneområdet. Med en fantastisk udsigt til sne og fjelde ligger de nye flotte hytter rigtig godt placeret til drømmen af en ferie i sneen. Derudover bor I tæt på restaurant, skiudlejning og langrendssporets begyndelse.

Schutzhütte Wildkogelhaus 2005m

Schutzhütte Wildkogelhaus 2005m, Neukirchen am Grossvenediger

Den hyggelige Schutzhütte Wildkogelhaus 2005m ligger i enestående omgivelser direkte i skiområdet Wildkogel-Arena. Om morgenen kan man derfor være den første på pisten og om aftenen den sidste på pisten. Centrum af Bramberg nås efter ca. 13 km og Neukirchen am Großvenediger nås efter ca. 17 km. Centrum kan kun nås med bjergbanen og indenfor bjergbanens åbningstider. Man indlogeres i Schutzhütte Wildkogelhaus enten i den gamle eller nye bygning. Faciliteter Indkvarteringen har reception (kun bemandet under check-in og check-out), Wi-Fi Læs mere

Familiehotel Grundlhof

Familiehotel Grundlhof, Neukirchen am Grossvenediger

Det hyggelige 4-stjernede familiehotel Grundlhof ligger i udkanten af byen i skønne og rolige omgivelser, ca. 3,5 km fra centrum af Neukirchen. Skibussen holder direkte ved indkvarteringen og bringer gæsterne til Wildkogel-banen i Neukirchen og til Smaragd-banen i Bramberg, som begge ligger ca. 3,5 km fra indkvarteringen. Indstigningen til langrendsløjpen ligger direkte ved indkvarteringen. Det familiært drevne hotel med tilsluttende landbrug har faciliteter som reception, opholdsområde, Wi-Fi, elevator, restaurant, morgenmadsrum, bar, bibliotek, legerum til børnene samt skikælder. Der Læs mere

Venediger Lodge

Venediger Lodge, Neukirchen am Grossvenediger

Venediger Lodge, der blev bygget i sommeren 2019, ligger centralt i Neukirchen am Großvenediger. Skiområdet Wildkogel Arena samt det nærmeste skibusstoppested nås efter ca. 150 m. Indstigningen til den nærmeste langrendsløjpe ligger ca. 250 m fra indkvarteringen. Faciliteter Indkvarteringen har reception, elevator, Wi-Fi, morgenmadsrum, restaurant, bar, diskotek, seminar-rum, og skirum. I parkeringsgaragen (hvis ledig) eller på parkeringspladserne (hvis ledig) kan der parkeres gratis. Det ca. 500 m² store wellnessområde har opvarmet udendørs pool, finsk sauna, økosauna, dampbad, infrarødkabine, hvilerum og Læs mere

Hotel Marco Polo Alpina

Hotel Marco Polo Alpina, Maria Alm

Det komfortable hotel Alpina Marco Polo ligger i det idylliske Hinterthal, en bydel til Maria Alm, ca. 5 km fra centrum. Indkvarteringen ligger direkte ved pisten og ved en øvelseslift, så der ved godt snedække er mulighed for nedfart helt til indkvarteringen. Bjergbanen til skiregionen Ski amadé ligger kun ca. 200 m fra indkvarteringen. Skibussen holder ca. 100 m fra hotellet. Indstigningen til langrendsløjperne, finder man direkte bag indkvarteringen. Det hyggelige hotel består af 3 huse der er forbundet med Læs mere

Lejligheder Orgler

Lejligheder Orgler, Kaprun / Kitzsteinhorn

Selections Lejligheder Orgler er et lækkert lejlighedskompleks placeret i hjertet af Kaprun. Liften har du cirka 280 meter væk, og skibussen stopper lige ved døren. Lejlighederne tilbydes uden pension, men vi kan varmt anbefale Orglers morgenmadsbuffet, som kan tilkøbes. Efter en lang dag på pisterne, kan du nyde et urtekurbad (mod betaling) eller en tur i saunaen i lejlighedskompleksets wellnessafdeling. I lejlighedernes køkken kan du tilberede maden, som du kan hente i supermarkedet blot 100 meter væk. Ønsker du et Læs mere

Franzls Panorama Appartements

Franzls Panorama Appartements, Bad Gastein

Den moderne indkvartering ligger i udkanten af Bad Gastein. Indstigningen til skiområdet Gastein nås efter ca. 1,3 km via Stubnerkogel-banen. Der er et skibusstoppested ca. 250 m fra indkvarteringen. Den nærmeste løjpe ligger ca. 3 km fra indkvarteringen. Indkøbsmuligheder nås efter ca. 1,4 km. Faciliteter Den familievenlige indkvartering har Wi-Fi, skikælder samt gratis parkeringspladser (hvis ledig). Forplejning Uden forplejning.

Hotel Villa Excelsior

Hotel Villa Excelsior, Bad Gastein

På Villa Excelsior vil I blandt andet opleve hygge og varme og have et godt udgangspunkt for en dejlig skiferie.

KOSIS Sports Lifestyle Hotel

KOSIS Sports Lifestyle Hotel, Fügen

Det komfortable 4-stjernede KOSIS Sports Lifestyle Hotel ligger i centrum af Fügen, ca. 800 m fra Spieljoch-banens dalstation. Den gratis skibus (se info på stedet) holder umiddelbart i nærheden af indkvarteringen. Erlebnistherme Zillertal nås allerede efter ca. 1,2 km. Til indkvarteringen hører reception, elevator, hyggelig foyer med siddehjørne, Wi-Fi, spisesal, restaurant, den populære offentlige "KOSIS Fun Food Bar", to restauranter, à-la-carte restauranten "Wine & Dine", buffetrum med showkitchen, stuen "Zirbenstube", legerum til børnene med bordfodbold, spilleautomat og Playstation samt Læs mere

Heart Hotel Alpenheim

Heart Hotel Alpenheim, St. Anton

På en af de mest attraktive placeringer i St. Anton finder du denne lille, hyggelige pension i det populære Sonnenwiese-område hvor du er få minutter væk fra byen men tæt nok på at du kan deltage når du ønsker. Derudover er Heart Hotel Alpenheim et at de få pensioner hvor du har ski-in/ski-out i St. Anton. Når du bor her, klikker du i skiene lige udenfor pensioner!

Bjerghotel Dachstein

Bjerghotel Dachstein, Ramsau am Dachstein

Det hyggelige 3-stjernede Bjerghotel Dachstein ligger i skiområdet, ved foden af Dachstein bjergene i ca. 1.800 m højde. Den nærmeste skilift ligger ca. 6 km fra indkvarteringen, indstigningen til "4-Berge-Skischaukel" ligger ca. 15 km fra indkvarteringen. Centrum af Ramsau nås efter ca. 9 km. Skibussen holder direkte ved hotellet. Bjerghotel Dachstein består af et hovedhus og et nabohus lige overfor. Indkvarteringen har faciliteter som reception med Wi-Fi (kun i restauranten), bar, stue, restaurant, solterrasse og skikælder. Ved forhåndstilmelding kan Læs mere

Alpenhotel Marcius

Alpenhotel Marcius, Nassfeld

Det 3-stjernede Alpenhotel Marcius, som er bygget i østrigsk landhus-stil, ligger i 1.400 m i Sonnleitn ved Nassfeld, kun ca. 50 m fra skipisten og bjergbanen samt ca. 100 m fra skiøvelsesterrænet. Direkte ved indkvarteringen fører meget godt skiltede vintervandrestier forbi og ca. 4 km fra indkvarteringen findes den nærmeste præparerede langrendsløjpe. Indkvarteringen har faciliteter som reception med pengeskab, foyer, Wi-Fi, hotelbar, opholdsrum, stue, restaurant, à-la-carte restaurant samt skirum med støvletørrer. Til børnene er der et legerum og et Læs mere

Hotel Kielhuberhof

Hotel Kielhuberhof, Schladming

Det 4-stjernede Hotel Kielhuberhof, som er bygget i den typiske stil for regionen, ligger ca. 3 km fra centrum i 1.000 m. En skibus holder ca. 50 m fra indkvarteringen og bringer gæsterne til Planai-banen, som ligger ca. 3 km fra indkvarteringen og som er indstigningen til skiområdet Planai/Schladming (se køreplan på stedet). Indstigning til langrendsløjpen ligger direkte ved hotellet. Til indkvarteringen hører faciliteter som reception med pengeskab og stor foyer, elevator, Wi-Fi, hyggelig pejsestue, morgenmadsrum, restaurant, bar samt Læs mere

Havsdalsgrenda

Havsdalsgrenda, Geilo

Havsdalsgrenda ligger med udsigt over Geilo. Alle lejligheder er i flere plan (2-3 etager), badeværelser og soverum er på samme etage. Havsdalsgrenda lejligheder ligger lige ud til løjperne og langrendsspor ved liften K (på samme side af fjeldet som Dr. Holms Hotel). Der er gratis adgang til fælles pool, træningsrum, dampbad og sauna.

Geilolia Lejligheder

Geilolia Lejligheder, Geilo

Hyggelige og flotte lejligheder beliggende i kort afstand fra centrum og kun ca. 15 min. gang fra skiområdet. Skibussen nærmeste stop er bare ca. 200 meter fra lejlighederne. Centralt beliggende og moderne indrettede lejligheder til max. 4 personer. Komfortabelt lejlighedskompleks med i alt 25 lejligheder og en venlig og fredelig atmosfære.

Fjellblikk

Fjellblikk, Trysil

Fjellblikk er centralt placeret, tæt på skitorvet ved Høyfjellssentert. Høyfjellssentert byder på mange gode løjper for begyndere og børn, og I bor tæt på skiskolen. Den øvede skiløber kommer nemt ud i hele skiområdet herfra. Lejlighederne er til 4 eller 8 personer. På skitorvet finder I reception, skiudlejning, indkøb og spisesteder - Det er et rigtig godt valg, hvis I vil bo centralt på jeres skiferie.

Skistar Lodge Trysil

Skistar Lodge Trysil, Trysil

Skistar Lodge Trysil er det tidligere Mountain Resort, som nu har skiftet navn. Her er alt, hvad familien behøver til en dejlig skiferie. De veludstyrede lejligheder med plads til 4-6 pers. er beliggende lige ved pisterne og byder på lækre faciliteter tæt på med bl.a. indkøb, legerum, bar, skiudlejning og restaurant. På Skistar Lodge Trysil findes også fitnessrum og spa med pool mod betaling. Der er skiskole på Trysil Høyfjellcenter.

Rugdetunet

Rugdetunet, Rauland

Rugdetunet lejligheder ligger tæt på pisten, liften og skiskole. Bare ca. 200 meter fra skiskolen ved Tiur. Vil I gerne bo i helt nye og flotte lejligheder, så bestil en skiferie i Rugdetunet lejligheder. Når I bor ved Tiur, så kan I så på ski til Holterdalen. De 2 områder er til sammen det største alpine skiområde i Rauland.

Yttersvingen

Yttersvingen, Kvitfjell

Yttersvingen Lejligheder ligger næsten lige ved skitorvet på Vestsiden. Lejlighederne har 4-9 sengepladser. Beliggende med kort afstand til Varden på Kvitfjell. Skiområdet i denne del af Kvitfjell er børnevenligt, og her er skiskole lige overfor på skitorvet. Alle lejligheder har wi-fi!

Yttersvingen 6-9 personer

Yttersvingen 6-9 personer, Kvitfjell

Yttersvingen er nye lejlighedshuse med lejligheder af forskellige størrelser. Perfekt beliggende lige ved siden af Skitorget på Vestsiden med Ski in - Ski out til området på vestsiden samt til Gondolen til Vardensiden. Ved huset er der skiskabe samt parkering både ude og i parkeringskælder. Desuden er der en mindre dagligvare butik i bunden af huset samt skiudleje, sportsbutik, skiskole, café, restaurant og after-ski lige ved siden af. I toppen findes 4 x Premium lejligheder med pejs, eksklusivt interiør, højt Læs mere

Hotel Renzi

Hotel Renzi, Folgarida

Det hyggelige 3-stjernede Hotel Renzi ligger i hjertet af Val di Sole, kun ca. 280 m fra skilifterne i skiområdet Folgarida-Marilleva. Der holder en gratis skibus ca. 100 m fra indkvarteringen, der bringer gæsterne let til skiområdet. Centrum af Folgarida nås efter ca. 2,7 km. Faciliteter Indkvarteringen har reception, Wi-Fi, elevatir, læse- og tv-rum, restaurant, bar, legerum til børnene og skirum. Den finske sauna kan benyttes gratis. Der er ligeledes gratis parkeringspladser (hvis ledig) og en parkeringsgarage på forespørgsel Læs mere

Hotel Trunka Lunka

Hotel Trunka Lunka, Cavalese

Det traditionelle 3-stjernede Hotel Trunka Lunka ligger ca. 300 m fra centrum af Cavalese. Bjergbanen samt skibusstoppestedet nås allerede efter ca. 100 m. Faciliteter Til indkvarteringen hører faciliteter som reception, Wi-Fi, traditionel restaurant, bar, tv-rum, terrasse og skirum. Der er gratis parkeringspladser samt parkeringsgarage (på forespørgsel, for begge gælder, hvis ledig). Desuden har wellnessområdet (mod betaling, kl. 16 - 19, der tages forbehold for åbningstiderne, se info på stedet) finsk sauna, spabad og oplevelsesbruserer. Forplejning Forplejningen, der er inkluderet i Læs mere

Résidence Les Lodges des Alpages

Résidence Les Lodges des Alpages, La Plagne

Det hyggeligt indrettede 3-stjernede Résidence Les Lodges des Alpages ligger i udkanten af La Plagne ca. 50 m fra pisterne og de nærmeste lifter. Indkøbsmuligheder nås ligeledes efter ca. 50 m. Faciliteter Indkvarteringen har reception med Wi-Fi. Der er gratis parkeringspladser (hvis ledig) ved indkvarteringen. Forplejning Uden forplejning. Mod betaling er der mulighed for morgenbrødsservice (se opslag på indkvarteringen).

Résidence Les Néréïdes

Résidence Les Néréïdes, La Plagne

Den hyggelige Résidence Les Néréïdes, ligger direkte ved pisten og ligger umiddelbart i nærheden af centrum af Belle Plagne. De første indkøbsmuligheder, barer og restauranter ligger indenfor ca. 200 m. Til indkvarteringen hører faciliteter som foyer, reception med Wi-Fi, skibokse og et legeområde til børnene. Der findes offentlige parkeringspladser mod betaling (hvis ledig) og en kældergarage mod betaling (hvis ledig). Indretning og forplejning De hyggeligt indrettede lejligheder har bad eller douche/wc, stue/soverum med tv samt soveværelse hhv. sovenicher. Derudover er Læs mere

Hotel Le Sherpa

Hotel Le Sherpa, Val Thorens

Skøn beliggenhed, gastronomisk halvpension og en afslappende wellnessafdeling - dette er alt sammen noget, du får, hvis du vælger at bo på det hyggelige Hotel Le Sherpa i Val Thorens.

Les Chalets du Soleil

Les Chalets du Soleil, Les Menuires

Velkommen til verdens bedste sammenhængende skiområde og Les Chalet du Soleil - her får du en perfekt placering med ski-in/ski-out.

Residence Club MMV Les Clarines

Residence Club MMV Les Clarines, Les Deux Alpes

Vil du gerne bo med ski-in/ski-out i skønne Les Deux Alps, og lige i hjertet af byen i familievenlige lejligheder - så byder vi dig velkommen til Residence Club MMV Les Clarines.

Hotel Kandahar

Hotel Kandahar, Val d´Isère

Det traditionelle og hyggelige Hotel Kandahar i Val d'Isere byder blandt andet på central beliggenhed og wellness.

Résidence Maeva Home Fontaines Blanches

Résidence Maeva Home Fontaines Blanches, Avoriaz

I hjertet af Avoriaz 1800 finder du Résidence Fontaines Blanche, hvor en uforglemmelig vinterferie venter dig. Lejlighederne er spredt ud over hele indkvarteringen, men alle har sydvendte balkoner med en fantastisk udsigt over dalen og de snedækkede bjergtoppe.

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen