Søg efter skirejser


Casa Mara

Casa Mara, Canazei

Casa Mara er et hus med 2 lejligheder placeret lige i midten af Canazei Det er ældre lejligheder, som tilbyder alt, hvad der behøves til en god skiferie. Lejlighederne egner sig godt til familier og mindre grupper, der gerne vil bo tæt på det hele i Canazeis hyggelige og historiske centrum. Kun 200 meter til liften og pisten Tæt på Casa Mara ligger både hovedliften Pecol og skovpisten. Det er også let at handle ind til morgenmad og aftensmad i Læs mere

Hotel Gardenia

Hotel Gardenia, Passo Tonale

Hotel Gardenia har en god beliggenhed lige midt i Passo Tonale med butikker og indkøbsmuligheder udenfor hoteldøren.

Hotel Regina delle Dolomiti

Hotel Regina delle Dolomiti, Cavalese

Det hyggelige 3-stjernede Hotel Regina delle Dolomiti ligger i bydelen Panchià, ca. 7,5 km fra centrum af Cavalese. Skibussen holder ca. 50 m fra indkvarteringen og bringer gæsterne til skiregionen Val di Fiemme-Obereggen (ca. 7,5 km fra indkvarteringen). Faciliteter Indkvarteringen har reception, elevator, Wi-Fi (i de offentlige områder), morgenmadsrum, restaurant, bar, tv-rum, skikælder og gratis parkeringspladser (hvis ledig). Det ca. 150 m² store wellnessområde med svømmehal, sauna og dampbad kan benyttes gratis (for åbningstider, se info på indkvarteringen) Læs mere

Hotel Bonavida (morgenmad)

Hotel Bonavida (morgenmad), Grandvalira

Det veldrevne 3-stjernede Hotel Bonavida ligger i centrum af Canillo, ca. 200 m fra indstigningen til skiområdet. Efter få meter nås de nærmeste indkøbsmuligheder, restauranter, barer og pubber. Der ligger en langrendsløjpe ca. 7 km fra indkvarteringen. Faciliteter Indkvarteringen har reception, elevator, Wi-Fi, centralt pengeskab, restaurant, bar, tv-rum, legerum til børnene, sauna og spabad samt skikælder og parkeringsmuligheder (mod betaling, hvis ledig). Forplejning Morgenmadsbuffet er allerede inkluderet i prisen. Dette hotel kan også bookes med 1/2 pension, det tilsvarende tilbud Læs mere

Mølla Sportell

Mølla Sportell, Hemsedal

Mølla Sportell byder på hyggelige lejligheder i forskellig standard og prisklasse, så her kan I helt sikkert finde en lejlighed til jeres skiferie. Mølla Sportell er placeret centralt og i gåafstand til Hemsedal Skicenter, hvor I blandt andet finder børneområdet, supermarked, skishop, skiudlejning, restauranter, bar og afterski. Lejlighederne ligger i rolige omgivelser og er godt udstyret til madlavning og afslapning for en familie.

Staven Apartment

Staven Apartment, Hemsedal

Staven Apartment er lejligheder med central beliggenhed i Hemsedal Fjellandsby med kort afstand til såvel skiområdet som lifter og pister. Staven Appartments ligger lige ved skicenteret i Hemsedal, hvor der bl.a. findes reception, skiudlejning, supermarked, restaurant, sportsbar med bowling og afterski barer. Lejlighederne er af god standard og er moderne indrettet. Lejlighederne findes til henholdsvis 6 eller 9 personer og har alle sauna og gaspejs.

Bakkebygrenda

Bakkebygrenda, Trysil

Bakkebygrenda er populære lejligheder beliggende øverst på Trysil Turistsenter. Lejlighedskomplekset ligger supergodt og tæt på løjperne og bor du i Bakkebygrenda, er du sikker på, at du har alt, du behøver på skiferien til Trysil. I kan gå til skitorvet, hvor I finder butikker, skiudlejning, spisesteder og afterski. Desuden ligger skiskolen for enden af skitorvet, som også er dejlig nemt, hvis I er på skiferie med børn.

Vikinggrenda

Vikinggrenda, Trysil

Vikinggrenda lejligheder ligger tæt på skiområdet. Herfra kan I gå til det hele: indkøb, pisten, liften og skiskolen. Boligerne varierer meget i indretning og standard, se derfor beskrivelsen af den enkelte bolig. Hyggeligt område ved Turistcenteret i Trysil, et dejligt sted at bo, hvis I gerne vil kunne gå til alle faciliteter.

Yttersvingen 4-5 personer

Yttersvingen 4-5 personer, Kvitfjell

Yttersvingen er nye lejlighedshuse med lejligheder af forskellige størrelser. Perfekt beliggende lige ved siden af Skitorget på Vestsiden med Ski in - Ski out til området på vestsiden samt til Gondolen til Vardensiden. Ved huset er der skiskabe samt parkering både ude og i parkeringskælder. Desuden er der en mindre dagligvare butik i bunden af huset samt skiudleje, sportsbutik, skiskole, café, restaurant og after-ski lige ved siden af. Type: Lejlighed  Personer: 4-5  Størrelse: 41-57m2 Til lift: Ski in - Ski out   Stue: TV  Soverum: 1 Læs mere

Tandådalens Stugby

Tandådalens Stugby, Sälen

Tandådalens Stugby er lyse og indbydende dobbelthus-lejligheder af god standard. Tandådalens Stugby er et populært hytteområde med flotte hytter direkte ud til skiområdet og med Familjebacken som nærmeste nabo. Der er her tale om en helt central beliggenhed i Tandådalen og samtidig helt op til pisten. Lift findes i glideafstand og det er muligt at gå til skiudlejligning, indkøb og restauranter.

Ski Apartments Tandådalen

Ski Apartments Tandådalen, Sälen

Ski Apartments Tandådalen ligger tæt på forbindelsesliften til Hundfjället. Hop på liften og bliv trukket lige op til skitorvet på Tandådalen. Herfra kommer I nemt til skiskole, stolelift og alt, hvad I behøver. Lejlighederne er bygget i 2 etager og kan rumme 8 personer. Vi kan varmt anbefale en aften med en dejlig pizza på Hotel Mezzo, som ligger derfra i gåafstand. Desuden ligger der skishop, skiudlejning, cafe og stort supermarked tæt på.

Röda Byn Tandådalen

Röda Byn Tandådalen, Sälen

Röda Byn lejligheder er et af de mest populære hytteområder i Tandådalen og perfekt til børnefamilien. I disse skilejligheder har I egen lift; solliften, og pisten fører direkte ned til midten af hytteområdet. Det bliver ikke nemmere at komme afsted på ski! Hytterne ligger centralt med blot 800 meter til skitorvet med skiudlejning, restauranter og supermarked.

Skalsterrassen

Skalsterrassen, Vemdalen

Skalsterrassen er med sin perfekte beliggenhed en af de mest populære boliger i Vemdalen. Boligerne ligger blot en kort glidetur fra pisten og byder blandt andet på et stort udvalg af flotte hytter og lejligheder med mulighed for egen madlavning. Alle boligerne er i god standard og placeret i fredelige omgivelser i et højtbeliggende område.

Mården Plus

Mården Plus, Branäs

Mården Plus er hyggelige og velindrettede lejligheder midt i Branäs by. Herfra er der ca. 450 meter til alle faciliteter og skiområdet. Lejligheder i Mården Plus er helt eller delvist renoveret. Alle lejligheder er forskelligt indrettet, se derfor beskrivelsen og indretning for den enkelte bolig. Mården er meget populært for familier der rejser sammen, men gerne vil bo i hver sin lejlighed, da de ligger dør om dør. I hver hus er der i alt 4 lejligheder, som alle er Læs mere

Mattestorp Apartment

Mattestorp Apartment, Branäs

Nye store og flotte lejligheder til max 8 personer. 2 soveværelser og god fordeling. Der er tørreskab, wifi og god plads. Fra lejlighederne er der ca. 50-200 meter til liften. Der er 4-stollift som tager jer op på Branäs Berget og herfra har I adgang til hele skiområdet.

Kopparbyn

Kopparbyn, Lindvallen

Kopparbyns skønne lejligheder er komfortabelt indrettede, og her er der lagt op til en masse hyggelige stunder for den store familie eller jer, der rejser flere venner sammen. I kan nemlig bo helt op til 10 personer i lejlighederne, der byder på gode faciliteter. Lejlighederne er placeret centralt med blot 120 meter til pister og lifte, 100 meter til skitorvet og 200 meter til indkøb.

Färdkällan / Gruven

Färdkällan / Gruven, Lindvallen

Tag på skiferie med familien eller vennerne og besøg det svenske skiområde Högfjället i Sälen. Book ophold på Färdkällan-Gruven, som er beliggende midt på fjeldet. Her findes et stort udbud af forskellige hytter i varierende størrelser og stil, så I kan finde den perfekte hytte til jeres drømmeskiferie. I nærheden, blot et par minutters kørsel væk, ligger Högfjällshotellet, lift og pister, samt andre gode services.

Söderåsen

Söderåsen, Lindvallen

Söderåsens hyggelige lejligheder er lyse og rummeligt indrettede og byder på gode faciliteter, der er med til at danne rammen om jeres skiferie. Herfra kan I hurtigt og nemt komme til liften, og I bor blot en kort gåtur fra Experiumstorget, hvor I bl.a. kan besøge Lindvallens oplevelsescenter, Experium, der byder på spa, butikker, madoplevelser og meget, meget mere.

Färdkällan / Gruven

Färdkällan / Gruven, Högfjället

Tag på skiferie med familien eller vennerne og besøg det svenske skiområde Högfjället i Sälen. Book ophold på Färdkällan-Gruven, som er beliggende midt på fjeldet. Her findes et stort udbud af forskellige hytter i varierende størrelser og stil, så I kan finde den perfekte hytte til jeres drømmeskiferie. I nærheden, blot et par minutters kørsel væk, ligger Högfjällshotellet, lift og pister, samt andre gode services.

Inga-Lills Väg

Inga-Lills Väg, Idre Fjäll

Inga-Lills Väg er en lille vej i området Fjällbyn ved Idre Fjäll. Her finder I hyggelige og rummelige boliger tæt på indkøb, aktiviteter og selvfølgelig skiløb. Inga-Lills Väg ligger nemlig mellem de to pister: Sydbacken og Stugbacken. Herudover ligger skiboligerne tæt på Skicenter Syd og blot 800 m til centrum af Idre Fjäll, hvor I finder det store aktivitetscenter. Et rent underholdsningsunivers for store og små med bowling, legerum, spilhal, træningsmuligheder og vandland.

Dalslingan

Dalslingan, Idre Fjäll

Dalslingan er hyggelige bjerghytter i det familievenlige område Dalsbyn ved Idre Fjäll. Dalslingan ligger midt i naturen, mens der samtidig er blot 1 km til Idre Fjälls centrum med et stort aktivitetscenter, restauranter og butikker - men endnu bedre: I får kort afstand til lift og pister! Aktivitetscenteret byder på både praktiske gøremål og sjov underholdning med skiudlejning og -service, bowling, spillehal, forskellige træningsformer, iscafé, børneklub samt svømmemuligheder inden- og udendørs.

Tandådalens Stugby

Tandådalens Stugby, Tandådalen

Tandådalens Stugby er lyse og indbydende dobbelthus-lejligheder af god standard. Tandådalens Stugby er et populært hytteområde med flotte hytter direkte ud til skiområdet og med Familjebacken som nærmeste nabo. Der er her tale om en helt central beliggenhed i Tandådalen og samtidig helt op til pisten. Lift findes i glideafstand og det er muligt at gå til skiudlejligning, indkøb og restauranter.

Tandådalens Fjällhotell Lägenhet

Tandådalens Fjällhotell Lägenhet, Tandådalen

Tandådalens Fjällhotell Lägenhet har den perfekte placering! Her bor I tæt på pisten, liften og mange andre aktiviteter i Tandådalen. Fra Tandådalen findes lift til Hundfjället, så herfra har I adgang til 2 skiområder, og den helt store fordel er selvfølgelig, at liftkortet gælder til både Lindvallen og Högfjället.

Brunkulla

Brunkulla, Åre

Brunkulla byder jer velkommen i hyggelige og afslappende rammer i gåafstand til bytorvet. Skilejlighederne er af høj standard, hvor der er plads til hhv. 4 eller 8 personer. Brunkulla ligger lige knap 500 meter fra lift og tæt på både restaurant, natklub, supermarked og bageri. Brunkulla skilejligheder har alt det, I har brug for for at få en mindeværdig skiferie.

Neptunus

Neptunus, Idre Himmelfjäll

Neptunus ligger i bedste sydvestvendt område med en fantastisk udsigt til den vidunderlige fjeldverden. Her er skønne store hytter midt i skiløb, sne og leg. Området ligger et stenkast fra skiudlejningen, restauranten og langrendssporets begyndelse. Himmelslående udsigt til de norske fjelde fra Neptunus.

Ranchen Lodge

Ranchen Lodge, Stöten

Ranchen Lodge er Stötens nyeste skud på stammen af fantastiske skiboliger. Lejlighederne er placeret i gåafstand til liftene og ligger tæt på tre af områdets langrendsløjper. Lejlighederne er moderne designet og har udsigt til bjergene fra balkonen eller terrassen.

Ferienhaus Spitaler

Ferienhaus Spitaler, Fügen

Det familiært drevne Ferienhaus Spitaler er solrigt og roligt beliggende med stor have i bydelen Kleinboden. Skibussen holder ca. 100 m fra indkvarteringen. Centrum af Fügen ligger ca. 2,5 km fra indkvarteringen ligesom Spieljoch-banen. De nærmeste indkøbsmuligheder nås efter ca. 10 minutter til fods. Det landlige hus har et fælleskøkken, Wi-Fi, skirum med støvletørrer samt terrasse og parkeringspladser. Indretning og forplejning De hyggeligt indrettede lejligheder har køkkenalrum med sat-tv, WiFi, køleskab, el-komfur, bageovn, kaffemaskine, elkedel, nogle med mikrobølgeovn, nogle Læs mere

Hotel Almhof

Hotel Almhof, Fügen

Det familievenlige 4-stjernede Hotel Almhof ligger direkte ved pisten i skiområdet Hochfügen-Zillertal i 1.500 m højde. Fügen med indkøbsmuligheder og købmandsbutikker nås efter ca. 12 km via den velholdte panoramavej. En skibus holder ved skilifterne Hochfügen ca. 200 m fra indkvarteringen. Faciliteter Det komfortable hotel har reception, foyer, Wi-Fi (inkl.), fjernsynsrum, restaurant, legerum, elevator, skirum m. støvletørrer, kælk til låns, vinkælder samt egne parkeringspladser (inkl.). Wellnessområdet med sauna, dampbad og spabad kan benyttes gratis. Solarium og massager Læs mere

Hotel Alpenhof

Hotel Alpenhof, Kitzbühel / Kirchberg

Velkommen til Hotel AlpenhofHotel Alpenhof ligger i Aurach bei Kitzbühel og inviterer dig til et gæstfrit ophold i traditionel østrigsk atmosfære. Med sin rolige beliggenhed og absolut betagende panoramaudsigt over bjergene kan du nyde et ophold i en klasse helt for sig selv. Centrum af Kitzbühel er muligt at nå på 5 minutter i bil. Ellers stopper den gratis shuttlebus lige ved hotellet og fører dig direkte til centrum og skilifterne. Her kan du tage bussen enten mod Kitzbühel eller Læs mere

Sporthotel Dachstein West

Sporthotel Dachstein West, Annaberg

Det hyggelige 3-stjernede Sporthotel Dachstein West ligger i centrum af Annaberg im Lammertal, ca. 250 m fra Kopfberg-liften. Skibussen til Donnerkogel-banen (ca. 2 km), holder ca. 50 m fra indkvarteringen. Fra hotellet er der ca. 4 km til indstigningen af løjpen og til kælkebanen. Til indkvarteringen hører faciliteter som elevator, Wi-Fi, morgenmadsrum, restaurant, bar, opholdsrum samt café, "stüberl", legerum til børnene og en opvarmet skikælder. Der er parkeringspladser (hvis ledig) og en ladestation mod betaling til e-biler (hvis ledig) ca Læs mere

Hotel Haas

Hotel Haas, Bad Gastein

Det rustikke 3-stjernede Hotel Haas ligger idyllisk i Bad Gastein, ca. 4,5 km fra centrum af Bad Gastein. Skiområdet Bad Gastein nås efter ca. 3,4 km via Stubnerkogel-banen. Skibussen holder allerede ca. 300 m fra indkvarteringen og indstigningen til den nærmeste langrendsløjpe er mulig direkte ved indkvarteringen. Faciliteter Til indkvarteringen hører faciliteter som reception, Wi-Fi, elevator, restaurant, morgenmadsrum, bar, stue og skikælder. Der er gratis parkeringspladser (hvis ledig). Det lille saunaområde med sauna kan benyttes på forespørgsel (mod Læs mere

Hotel Mondi Bellevue

Hotel Mondi Bellevue, Bad Gastein

Hotel Mondi Bellevue i Bad Gastein er luksushotel for børnefamiler. Her får I blandt andet aktiviteter, spa og wellness, udover fantastisk skiløb.

Haus Emil Mall

Haus Emil Mall, St. Anton

Haus Emil Mall er en familiedrevet pension, placeret midt i skønne St Anton med kun 5-10 minutters gang til pisten og liften.

Hotel Krimmlerfälle

Hotel Krimmlerfälle, Königsleiten

Det komfortable 4-stjernede Hotel Krimmlerfälle ligger ca. 10 km fra Sonnwendkogfbahn i "Zillertal-Arena", skibussen holder direkte foran hotellet (ca. 30 m). En øvelseslift til begyndere ligger kun ca. 200 m fra indkvartertingen. Pinzgau-løjpen nås efter ca. 3 km. Centrum af Krimml ligger kun 200 m fra indkvarteringen. Derudover ligger indkvarteringen midt i nationalparken Hohen Tauern med udsigt over de berømte Krimmler vandfald. Til indkvarteringen hører faciliteter som reception med foyer og pengeskab, elevator, opholdsrum, Wi-Fi i foyerområdet, Krimmler Biergarten, restaurant Læs mere

Harmony Hotel Harfenwirt

Harmony Hotel Harfenwirt, Wildschönau

Det familiært drevne 3-stjernede Harmony Hotel Harfenwirt ligger i Niederau ca. 800 m fra centrum. En skipiste og Tennladen-trækliften ligger direkte overfor hotellet, så adgangen til skiområdet Niederau er ganske let. Efter en oplevelsesrig skidag kan man endda stå på ski tilbage til hotellet. Den gratis skibus holder overfor hotellet og bringer gæsterne til Markbachjochbanen (ca. 700 m) eller til Schatzbjergbanen i Auffach (ca. 9 km fra indkvarteringen). Langrendsløjpen og vintervandringssti fører direkte langs hotellet. Det hyggelige hotel består af Læs mere

Chalet S' Dörfl

Chalet S' Dörfl, Mayrhofen

S'Dörfl Chalets er en smuk, luksuriøs chaletby med en fantastisk beliggenhed. Disse smukke huse og lejligheder er ideelle til en skiferie med familien eller en gruppe venner. Du finder Penkenbahn 1 kilometer væk, og kun 75 meter væk stopper skibussen som kører dig dertil på få minutter. Centrum af Mayrhofen ligger 350 meter væk, hvor I kan tage til for at shoppe. Efter den sidste tur på pisten kan du få en drink i en af de hyggelige after-ski-barer på Læs mere

Apart Fliana

Apart Fliana, Ischgl

Det hyggelige hus Apart Fliana ligger centralt og i solrige omgivelser på sydsiden af Mathon, ca. 4 km fra Ischgl og ca. 100 m fra skibusstoppestedet. Bjergbanen (Silvretta) ligger ca. 5 km fra indkvarteringen. Til indkvarteringen hører faciliteter som skikælder med støvletørrer og Wi-Fi. Der er ligeledes gratis parkeringspladser. Indretning og forplejning De stilfuldt indrettede studios har kombineret stue/soverum samt tekøkken med komfur, mikrobølgeovn, køleskab, kaffemaskine, douche/wc, hårtørrer og tv. Lejlighederne har derudover 1 til 3 separate soveværelser med dobb Læs mere

Berg & Spa Hotel Urslauerhof

Berg & Spa Hotel Urslauerhof , Maria Alm

I et roligt område men direkte ved liften og pisten finder du det luksuriøse Berg & Spahotel Urslauerhof. Værelserne er simple indrettet, har alle en balkon med udsigt udover de omkringliggende bjerge og nogle kan rumme op til 5 personer. Dit ophold er med halvpension, så morgenmad, aftensmad og opvasken skal du ikke tænke på. Med et omfattende wellness område med indendørs og udendørs swimmingpool og sauna, er dette en ideel base efter en lang dag på pisterne. Vi anbefaler Læs mere

Lejligheder carpe solem KAPOOM (Tidligere Lejligheder Toni)

Lejligheder carpe solem KAPOOM (Tidligere Lejligheder Toni) , Kaprun / Kitzsteinhorn

Carpe solem KAPOOM er omgivet af Kapruns spektakulære bjerglandskab og ligger ved siden af det gratis skibusstoppested. Kapruns centrum og skiliften ligger 400 meter væk. Indvendigt er hotellet hyggeligt og hjemligt. Både lobbyen, restauranterne og værelserne er indrettet i denne atmosfæriske stil. Dette kompleks henvender sig især til et yngre publikum på grund af den hyggelige bar og den livlige atmosfære i komplekset.

Appartement Am Tatscherlehen

Appartement Am Tatscherlehen, Kaprun / Kitzsteinhorn

Appartementhaus Am Tatscherlehen (lejlighedshus) ligger i Piesendorf, ca. 6 km fra skiområdet Maiskogel, ca. 7,5 km fra Areit-banen og ca. 12,5 km fra skiområdet Kaprun-Kitzsteinhorn. Et skibusstoppested samt indkøbsmuligheder ligger ca. 50 m fra indkvarteringen. Til centrum af Piesendorf er der ca. 1,5 km, til Kaprun ca. 6 km. Ved godt snedække ligger der en langrendsløjpe direkte i nærheden af indkvarteringen. Til indkvarteringen hører faciliteter som Wi-Fi, skirum og gratis parkeringspladser (hvis ledig). På stedet fås der Læs mere

Lejlighedshus Aurora

Lejlighedshus Aurora, Bad Hofgastein

Det hyggelige 3-stjernede lejlighedshus Aurora ligger i centrum af Bad Hofgastein. Et skibusstoppested nås efter ca. 50 m og indstigningen til skiområdet Schlossalm-Angertal-Stubnerkogel nås efter ca. 950 m. Der ligger indkøbsmuligheder umiddelbart i nærheden af indkvarteringen. Til indkvarteringen hører elevator, Wi-Fi samt skirum. Der er parkeringspladser mod betaling (hvis ledig) ved indkvarteringen. Derudover får man Gastein Card, der giver mange rabatter (se info på indkvarteringen). I tillæg er entréen til "Alpentherme" Bad Hofgastein inkluderet (se info på indkvarteringen). Forplejning Uden Læs mere

Remind Apartments Brixen

Remind Apartments Brixen, Brixen im Thale

Den komfortable indkvartering Remind Apartments Brixen ligger i centrum af byen Brixen im Thale. Skibusstoppestedet ligger direkte ved indkvarteringen. Indstigningen til skiområdet SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental nås efter ca. 800 m (fx bjergbanen Hochbrixen). Den nærmeste løjpe ligger ca. 1 km fra indkvarteringen og kælkebanen ca. 500 m fra indkvarteringen. Faciliteter Indkvarteringen har reception, Wi-Fi, elevator og en bar. Der er pr. lejlighed en kælderafdeling, der kan aflåses, med skiholdere og støvlevarmere. Parkeringspladser (hvis ledig) og parkeringsgarage (hvis ledig) Læs mere

Heart Hotel Aurora

Heart Hotel Aurora, Obertauern

Bo på det tre-stjernet Heart Hotel Aurora, beliggende på hovedgaden og med skiløb lige uden for døren. Her bydes familier, par og venner velkommen til en skiferie i det snesikre Obertauern.

Premium Résidence Les Crêts

Premium Résidence Les Crêts, Meribel

Det komfortable Premium residenz Les Crêts ligger direkte ved pisten og kun ca. 500 m fra butikkerne i Méribel-Mottaret. Nogle indkøbsmuligheder ligger direkte i nærheden (ca. 100 m). Den hyggeligt indrettede indkvartering byder på en fantastisk udsigt udover den omkringliggende bjergverden og søen. Til indkvarteringen hører faciliteter som foyer med reception, pengeskab (mod betaling), legeområde til børnene, bagageopbevaringsrum (uden overvågning), skidepot, Wi-Fi (begrænset overførselshastighed), billardbord (mod betaling) samt overdækkede parkeringspladser mod betaling (hvis ledig). Indretning og forplejning De rummelige lejligheder Læs mere

Les Fermes du Soleil

Les Fermes du Soleil, Les Carroz

Den traditionelle Résidence Les Fermes du Soleil ligger i centrum af Les Carroz d'Arâches (ca. 200 m), direkte i nærheden af de nærmeste butikker (ca. 50 m) og ca. 1 km fra den nærmeste skilift. Mod betaling er der mulighed for en shuttle-service. Den moderne indkvartering består af 5 chaleter og har faciliteter som reception med Wi-Fi og pejs, legerum til børnene, fitnessrum (fra 15 år) og skidepot. Wellnessområdet byder på sauna, tyrkisk bad (fra 18 år), opvarmet svømmehal, spabad Læs mere

Residence Soleil 1

Residence Soleil 1, Val Thorens

Hyggelige chaletlejligheder, der alle har balkon, en fantastisk udsigt over Alperne og kun 75 meter fra pisten!

Résidence Goléon - Val Écrins

Résidence Goléon - Val Écrins, Les Deux Alpes

Den luksuriøse Résidence Goléon - Val Écrins er bygget i den franske chaletstil og ligger roligt i udkanten af Les 2 Alpes. Stoleliften "Petite Aiguille" ligger umiddelbart i nærheden og byder på direkte adgang til skiområdet, så ski-in & ski-out ved godt snedække er ganske let! Et supermarked nås efter ca. 500, restauranter nås efter ca. 600 m. Til indkvarteringen hører faciliteter som elevator, Wi-Fi (mod betaling) samt skirum. Der er parkeringspladser i området (eventuelt mod betaling, hvis ledig). Forplejning Læs mere

Hotel Taj-I Mah - Les Arcs 2000

Hotel Taj-I Mah - Les Arcs 2000, Les Arcs

Hotel Taj-I Mah tilbyder en enestående beliggenhed tæt på skiløb og en fantastisk udsigt over byen og omgivelserne.

Résidence Les Chalets du Verdon

Résidence Les Chalets du Verdon, Val d'Allos

Den komfortable Résidence Les Chalets du Verdon ligger i Val d'Allos-La Foux direkte ved pisten, i nærheden af skilifterne og forskellige butikker og restauranter. Der holder en skibus ca. 300 m fra indkvarteringen. Til indkvarteringen, der består af to bygninger, hører faciliteter receptionsområde, Wi-Fi, elevatorer og wellnessområde med svømmehal med børnebassin (dagligt fra kl. 11 - 19.30) samt tyrkisk bad (dagligt fra kl. 15 - 19, undtaget lørdag). Skidepot (1 skiboks pr. lejl.) og der er ligeledes gratis Læs mere

Résidence La Daille

Résidence La Daille , Val d´Isère

Residence La Daille er hyggelige lejligheder, der ligger i rolige omgivelser og mindre end 200 meter fra den nærmeste lift.

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen