Søg efter skirejser


Skalspasset

Skalspasset, Vemdalen

Skiferie for hele familien? Bo i Skalspasset i Vemdalskalet. Her kan I vælge mellem flere muligheder. Bestil skiferie i enten lejligheder eller i en hytte i et roligt område. Boligerne er beliggende tæt på pisten. Her bor I en kort gåtur til restaurant og blot et par kilometer Skalets Torv, hvor der er skiskole. Ved Vemdalsskalet Torv finder I indkøb, butikker, bager og også en mulighed for skiskole.

Bergsgården

Bergsgården, Vemdalen

Oplev et moderne lejlighedskompleks lige ved siden af pisten, som ligger et par kilometer fra Skalets torv og i gåafstand fra restauranter ved Skalspasset. Hver lejlighed har en garageplads, der gør dit ophold ekstra komfortabelt. Lejlighederne er beliggende i Skalspasset med adgang til hele pisteområdet. På denne måde kan I hurtigt og nemt komme til og fra dagens skiløb.

Skalsterrassen

Skalsterrassen, Vemdalen

Skalsterrassen er beliggende et par minutters glideafstand til pisten. Alle boligerne er i god standard og placeret i fredelige omgivelser ikke langt fra Skalets Torv, hvor du finder restauranter og afterski.

Vemdalsskalet hytter og lejligheder

Vemdalsskalet hytter og lejligheder, Vemdalen

Ved den populære og familievenlige skidestination Vemdalen i Sverige kan I booke indkvartering i Vemdalsskalet hytter og lejligheder. Boligerne varierer i deres størrelse og stil, hvoraf de fleste ligger i gå- eller glideafstand til pisten. Der er alt mellem 50 meter til 1,5 kilometer til pist og lift. Så vælg den bolig der passer jeres behov bedst! Der er desuden gåafstand til Skalets torv, hvor I kan finde mad, butikker og afterski.

Nordklint

Nordklint, Stöten

Nordklint ligger helt ud til den grønne pist Alven og blot et kort stykke ned til liften. Tag liften op og stå helt ned til stoleliften, skitorvet, restauranter og skiskole. Her kommer I nemt ud i hele området og hjem igen. Vi kan varmt anbefale Stöten til børnefamilier med god skiskole, børnevenlig pister, gode spisesteder med gode priser og stort gameroom. Kort sagt - alt hvad I har brug for!

Pistbyn

Pistbyn, Stöten

Pistbyns lejligheder er flot og moderne indrettede med en skøn atmosfære, der danner rammen om jeres skiferie, hvor hyggen fortsætter hjemme i skilejligheden. Her kan I bo op til 8 personer med blot 25-75 meter til pisten. I bor i gåafstand til Stötentorvet, hvor der venter gode faciliteter såsom restauranter og indkøb. I har egen parkeringsplads til lejlighederne, og bor I på øverste etage, er der balkon.

Snövägen

Snövägen, Stöten

Disse hytter varierer i størrelse og stil, men har alle det tilfælles, at de er flot og komfortabelt indrettede. Her kan I bo op til 15 personer, hvilket hytterne helt ideelle til jer, der rejser mange afsted på skiferie. Træhytterne er af pæn standard, med god indretning. Fra hytteområdet har I mulighed for at stå på ski til og fra transportliften, der går hele vejen op til skiområdet. Liften ligger blot 100-700 meter fra hytterne, så I hurtigt og nemt Læs mere

Hyllan

Hyllan, Idre Fjäll

Hyllan og Centrumbyn er oplagt for jer, der vil have alt inden for gåafstand på skiferien. Her kan I lade bilen stå og blot gå de 10-300 m til butikker, restauranter, after-ski og aktivitetscenter. Bowling, spilhal, legerum, træningsfaciliteter samt vandland inde og ude er blandt mulighederne i det store aktivitetscenter. Lejlighederne på Hyllan er behagelige og med god plads op til 13 personer, hvorfra I nemt kan komme til pisterne og hovedliften samt nyde udsigten over fjeldene.

Idre Fjäll Vägen

Idre Fjäll Vägen, Idre Fjäll

På Idre Fjäll Vägen ved området Söderbyn ligger de skønneste hytter og lejligheder for hele familien. Der er flere pister lige i området samt lettilgængelige lifte og blot et kvarters gang til centrum af skisportsområdet. Fra Söderbyn kan I nyde en fantastisk solopgang over de svenske og norske fjelde. Idre Fjälls centrum byder på et stort aktivitetscenter med bademuligheder ude og inde, træningsmuligheder, bowling, spilhal, legerum og en særlig klub til børnene.

Dählievägen

Dählievägen, Idre Fjäll

Fra familiens skibolig på Dählievägen kan I nemt komme rundt i det alpine skiområde: Det er bare at hoppe i skiene og tage en af de to pister lige ude for døren. Dählievägen ligger i området Dähliebyn, hvorfra der blot er 220 meter til Skicenter Syd med flere lifte og 700 meter til centrum og skitorget. Ved centrum ligger skiskolen, og det er også her, I kan finde indkøbsmuligheder, aktivitetscenter og restauranter.

Grand Gårdarna

Grand Gårdarna, Lindvallen

Grand Gårdarna ligger tæt ved skitorvet Sälfjällstorget i Lindvallen, Sverige. Boligområdet består af hyggelige og rummelige hytter og dobbelthytter. På skitorvet finder I både skiskole, skiudlejning, butikker, restauranter og bar. Fra boligerne kommer I nemt til pisten med omkring 300-500 meter. Lindvallen er super velegnet til familier med børn og til nybegyndere.

Vasabyn

Vasabyn, Lindvallen

Vasabyn byder jer velkommen i flotte og rummelige lejligheder, som er perfekt for store familier eller to familier, der rejser sammen. I Vasabyn bor I utrolig tæt på både lift med ca. 300 meter, service og et væld af underholdningsmuligheder ved Experium. Lejlighederne er for 8-10 personer. Her bor I med kort afstand fra både Experiumtorget, men også tæt på Gustavtorget.

Vintergatan

Vintergatan, Lindvallen

Vintergatans populære lejligheder er beliggende få meter fra såvel pisten, som lifterne ved Snötorget, hvor Experium byder på stort badeland, restauranter og aktivitetscenter. På Snötorget finder I desuden skiudlejning, liftkortsalg og skiskole. Fra de hyggelige lejligheder på Vintergatan er der desuden kun 200 meter til nærmeste supermarked.

Sälsätern

Sälsätern, Lindvallen

Sälsätern byder på et væld af hyggelige hytter, som har stor variation i både størrelse og stil. Her kan I bo 4, 6, 8 eller 16 personer i rummelige hytter, der er moderne og komfortabelt indrettede med gode faciliteter og høj kvalitet. Hytterne er placeret i området omkring Sälfjällstorget og i gåafstand til lifte, så I hurtigt kan komme ud på ski fra jeres hytte.

Högfjällsbyn

Högfjällsbyn, Högfjället

Högfjällsbyn er en indkvarteringsmulighed i Lindvallen, der ligger i et område med hyggelige lejligheder til familien. Alle lejlighederne har selvfølgelig en fantastisk fjeldudsigt og udsigt over Lindvallen. Boligerne ligger i kort afstand til både skilift og services som skishop, butikker, restauranter, indkøbsmuligheder og natklub. Bo billigt og godt, men samtidig tæt på alt!

Sälsätern

Sälsätern, Högfjället

I Sälsätern finder I gode hytter til familiens skiferie i Lindvallen. Hytterne har stor variation blandt andet på størrelsen og beliggenheden, men alle har den samme høje standard. På det nærliggende Sälfjällstorget vil det være muligt at benytte sig af både skiskole, skiudlejning og mulighed for at købe liftkort. I finder desuden restaurant og indkøbsmuligheder i nærheden.

Dalbyn

Dalbyn, Högfjället

Lejlighederne er beliggende nær Snötorget, hvor I finder Lindvallens oplevelsescenter Experium. Experium har oplevelsesbad, madoplevelser, spa, butikker og meget andet. I området findes også samlingsplads for skiskole, supermarked, McDonald's, Majkens, Kråkanbergets børneområde, frisør, legeplads, kælkebakke, grillpladser, varmestue m.m. Lift og pister er desuden indenfor gåafstand. Lejlighederne kan variere i udseende, men har altid den samme høje standard.

Neptunus

Neptunus, Idre Himmelfjäll

Med en skøn udsigt til den store hvide fjeldverden ligger området Neptunus. Tæt ved skiudlejningen, restauranten og langrendssporet begyndelse danner Neptunus det perfekte udgangspunkt for en fantastisk skiferie for hele familien.

Copernicus

Copernicus, Idre Himmelfjäll

Copernicus byder jer velkommen til en fantastisk skiferie i Idre Himmelfjäll. I bor i nye store hytter midt i den skønne norske storslået natur. Copernicus ligger centralt med kort afstand til den store lift samt restaurant, skiudlejning og langrendsspor. I får en fantastisk udsigt til Rendalsölen fra Copernicus.

Blå Husen

Blå Husen, Hundfjället

Blå Husen består af lyse og hyggelige lejligheder med rigtig god beliggenhed og ikke mindst god standard. Lejlighederne indeholder alt det nødvendige til den perfekte skiferie for hele familien. Dertil får I også en central beliggenhed, med pister, lift, indkøb og restauranter og meget andet inden for få hundrede meter af skiboligen.

Horizon Lodge

Horizon Lodge, Hundfjället

Horizon Lodge-hytterne ligger i et selvstændigt hytteområde i Hundfjället med rolige omgivelser og flot udsigt over fjeldet. Hytteområdet består af forskellige hytter og dobbelthuse i forskellige størrelser. Alle hytterne er forskelligt indrettet (se billeder). Hytteområdet består af vejene Vystigen, Panoramastigen, Utkiksstigen, Blickstigen og Irisstigen. Der kører skibus til og fra området, men ellers anbefales det, at I tager bilen ned til skitorvet.

Renen Duved Lejlighed

Renen Duved Lejlighed, Åre

Renen Duved lejligheder ligger med en central placering med kort afstand til skilift, skitorvet, skiskolen, samt salg af liftkort og skiudlejning. Området Duved er perfekt til børnefamilien der ønsker lidt mere ro. Rene Duved lejligheder er et lejlighedshotel, hvor I har adgang til faciliteter såsom legerum, restaurant og bar, samt en fælles sauna. Skiområdet i Duved hænger sammen med Tegefjället og liftkortet gælder også i Åre, hvis I beslutter at tage bilen eller skibussen de 6 km dertil.

Vargen, Åre

Vargen, Åre, Åre

Tag med hele familien på skiferie og bo i Vargen lejligheder i fantastiske Åre i Sverige. Lejlighederne er familievenlige, og her har I mulighed for at bo helt op til 12 personer. I har en fantastisk beliggenhed, da I bor tæt på bl.a. pisten, restaurant og supermarked, og dermed har mulighed for at handle netop det, I har brug for på jeres skiferie. Skibussen afgår desuden regelmæssigt i nærheden. Lejlighederne er udstyret med køkken, balkon og sauna.

Hotel Bellevue

Hotel Bellevue, Canazei

Det hyggelige Hotel Bellevue i hjertet af Canazei byder velkommen til din skiferie tæt på skiløbet.

Top Residence

Top Residence, Passo Tonale

Central beliggenhed i komfortable lejligheder med god plads TOP Residence har lejligheder af forskellige størrelse med en beliggenhed midt i hjertet af Passo Tonale. Det er derfor et godt valg til dig, der ønsker at bo centralt på din skiferie til Passo Tonale! Midt i centrum TOP Residence har en perfekt beliggenhed midt i centrum af Passo Tonale. Kun 200 meter fra lejlighederne ligger både liften og byens centrum. Lejlighederne har dusenden en smuk udsigt ud over bjergtoppene i området Læs mere

Hotel Delle Alpi

Hotel Delle Alpi, Passo Tonale

Perfekt placeret i udkanten af Passo Tonale, tæt på pisten, ligger det helt nyrenoverede og hyggelige Hotel Delle Alpi

Hotel Lagorai

Hotel Lagorai, Cavalese

Det komfortable 4-stjernede Hotel Lagorai ligge i rolige omgivelser, ca. 800 m fra centrum af Cavalese og ca. 1,5 km fra skiområdet Alpe Cermis. Herfra nyder man en dejlig udsigt over Lagorai-gruppen og Pale di San Martino. Der er et skibusstoppested direkte ved huset. Det stilfuldt indrettede hotel har faciliteter som reception med opholdsrum og elevator, Wi-Fi, elevator, bar, pub, restaurant, tv-rum, legerum til børnene, miniklub (24-12 til 05-01, kl. 16 - 21, der tages forbehold for ændringer, se Læs mere

Park Hotel Bellevue

Park Hotel Bellevue, Folgarida

Det hyggelige 3-stjernede Hotel Park Hotel Bellevue ligger mellem Dimaro og Folgarida, ca. 850 m fra centrum af Dimaro. Der kører en shuttlebus til centrum, om vinteren er der i tillæg em gratis shuttle-service til skiliften Daolasa med indstigning til skiområdet Madonna di Campiglio (ca. 4,5 km, for køreplan se opslag på stedet). Indkvarteringen har faciliteter som reception, elevator, Wi-Fi, opholdsrum, morgenmadsrum, restaurant, bar med tyrolsk stue, legerum til børnene samt skikælder og parkeringspladser (hvis ledig). Der kan slappes Læs mere

Lejligheder Villa Artic

Lejligheder Villa Artic, Campitello

Lejlighederne Villa Artic ligger i et rolig område i udkanten af centrum af Campitello di Fassa. Indenfor få minutters gang finder du pisterne og Col Rodella liften. Lejlighederne er traditionelt indrettet i alpestil og kan rumme op til 6 personer. Faciliteterne tæller bl.a. et moderne køkken med spiseplads og et hyggeligt opholdsområde. Efter en dejlig dag i de italienske bjerge kan du slappe af i lejlighedskompleksets wellnesscenter, der bl.a. byder på spa. Når du er fuldt opladet, kan Læs mere

Résidence Les Lodges des Alpages

Résidence Les Lodges des Alpages, La Plagne

Det hyggeligt indrettede 3-stjernede Résidence Les Lodges des Alpages ligger i udkanten af La Plagne ca. 50 m fra pisterne og de nærmeste lifter. Indkøbsmuligheder nås ligeledes efter ca. 50 m. Faciliteter Indkvarteringen har reception med Wi-Fi. Der er gratis parkeringspladser (hvis ledig) ved indkvarteringen. Forplejning Uden forplejning. Mod betaling er der mulighed for morgenbrødsservice (se opslag på indkvarteringen).

Residences Village Montana

Residences Village Montana, Tignes

Residence Village Montana er et hyggeligt og traditionelt lejlighedskompleks, der kun ligger 50 meter fra pisten i Tignes.

Apartment Le Taos

Apartment Le Taos, Tignes

Le Taos lejlighederne ligger i centrum af Tignes,og det er oplagte dig for dig, der ønsker kort gåafstand til liften og pisten.

Premium Résidence L'Amara

Premium Résidence L'Amara, Avoriaz

Den moderne Premium Résidence L'Amara ligger fint placeret i bydelen af samme navn og byder på direkte adgang til skipisten. Fra indkvarteringen er der et dejligt blik udover de omkringliggende bjerge i Morzine-dalen og de nærmeste indkøbsmuligheder ligger umiddelbart lige i nærheden. Indkvarteringen i høj kvalitet består af 5 bygninger, som er forbundet med hinanden via opvarmede passager. Til indkvarteringen hører faciliteter som reception med opholdsrum, Wi-Fi, legehjørne til børnene samt skirum. Mod betaling tilbydes der børnepasning på stedet til Læs mere

Hotel Le Refuge

Hotel Le Refuge, Alpe d´Huez

Hotel le Refuge, med dansk personale, er et prisbilligt familiehotel med masser af hygge og god stemning lige i hjertet af Alpe d'Huez.

Résidence Les Bergers

Résidence Les Bergers, Alpe d´Huez

Résidence Les Bergers ligger i bydelen Les Bergers. Skilifterne ligger ca. 100 m fra indkvarteringen og centrum af Alpe d'Huez med butikker, barer og restauranter nås efter ca. 800 m. De nærmeste indkøbsmuligheder ligger ca. 150 m. Til indkvarteringen hører faciliteter som reception med Wi-Fi, bagageopbevaring, restaurant og bar, salon med pejs og billardbord (evt. mod betaling), opvarmet udendørspool (dagligt kl. 16 - 19.30, der tages forbehold for åbningstider, yderligere info på stedet) )samt sauna (for åbningstider, se opslag Læs mere

Lejligheder "Residence Le Val Chavière"

Lejligheder "Residence Le Val Chavière", Val Thorens

Chaletlejlighederne Residence Le Val Chavière er for dig der gerne vil bo flere samlet i store lejligheder, meget tæt på centrum af Val Thorens og lige ud til skiløbet. Lejlighederne er totalrenoveret i 2022 og er dekoreret i en hyggeligt alpestil med fuldt udstyret køkkener, hyggeligt køkken/alrum med brændeovn og sofaer, tv, wifi, privat skirum og balkon. De store 12-14 personers lejligheder har egen sauna hvor kroppen kan slappe af efter en god lang dag på ski. Er sauna ikke Læs mere

Favn

Favn, Hafjell

Favn Fjellandsby stod klar til vinter sæson 21/22. Lejlighederne ligger lige ved siden af gondolens topstation. Her er børneområde med rullebånd, og liften og pisten er lige uden for døren. Favn Fjellandsby er tiltænkt familier, og lejlighederne er indrette med åben planløsning og fra 2-5 soveværelser.

Krystallen A

Krystallen A, Kvitfjell

Krystallen består af 2 store lejlighedskomplekser - Bygning A og B. Bygning A ligger lige til pisten. Alle lejligheder er af højstandard, og placeret med en helt fantastisk udsigt. Der er elevator i bygningen, hvis I bor oppe. Kvitfjell er et fantastisk skiområde med gode udfordringer. På mellemstationen finder I dagligvare butik, liftkort salg og skiudlejning.

Gammelseteråsen

Gammelseteråsen, Kvitfjell

Gammelseteråsen byder jer velkommen i en dejlig atmosfære i de hyggelige lejligheder og hytter. Lejlighederne er fantastisk placeret på den østlige side af Kvitfjell med ski-in/ski-out inden for å meter. Dette afhænger af natursne, og der er en transportløjpe, der løber ud til skiområdet. I bor desuden tæt på langrendssporene.

Yttersvingen

Yttersvingen, Kvitfjell

Yttersvingen består af 38 nye lejligheder fra vinteren 2021. Her er lejligheder fra 4-9 personer med wi-fi. Super god placering lige ved pisten og med kort afstand til børneområdet på Vestsiden. Herfra kan I tage godolen til Varden, som har fem nye, familievenlige, blå løjper.

Yttersvingen

Yttersvingen, Kvitfjell

Yttersvingen Lejligheder ligger næsten lige ved skitorvet på Vestsiden. Lejlighederne har 4-9 sengepladser. Beliggende med kort afstand til Varden på Kvitfjell. Skiområdet i denne del af Kvitfjell er børnevenligt, og her er skiskole lige overfor på skitorvet. Alle lejligheder har wi-fi!

Skurdalen

Skurdalen, Geilo

Tag på skiferie til Skurdalen i Geilo. Eivindplassvegen 201 ligger perfekt for dem der elsker stå på Langrend ski og nyde det smukke snedækket landskab. Alpinpisterne ligger ca. 7 km. fra hytten.

Bardøla Hytter

Bardøla Hytter, Geilo

I et hyggeligt hytteområde beliggende omkring Bardøla Hotel ligger i alt 23 tømmerhytter. Her får I rolige omgivelser, der indbyder til leg og hygge i sneen for hele familien. Området ligger i et lille skovområde og emmer af ægte norsk fjeldhygge. I kan tage skibussen til liften, som stopper lige ved hotellet.

Vidsyn

Vidsyn, Rauland

Bo med panoramaudsigt til Raulandsfjell i ægte norsk hyttestil. Vidsyn ligger med langrendsløjperne lige uden for døren. Super placering for børnefamilier, der gerne vil stå på både langrend og alpin ski. Skal I på alpin ski er der gratis skibus. Tager I bilen er der ca. 8 km til Tiur, hvor der er gode parkeringsforhold.

Aasgard

Aasgard, Trysil

Aasgard Fjelltun i Fageråsen Panorama er det perfekte udgangspunkt for en skiferie i Trysil med storslået udsigt, og der er ski-in/ski-out til landets største og mest varierede skiområde samt en stor snowboardpark. Samtidig er placeringen ideel for børnefamilier med mange børne- og begyndervenlige løjper. I Høyfjellscenteret ligger restaurant, cafe, indkøb, sportshop, afterski, skiudlejning, reception og skiskolen for enden af skitorvet.

Gaustablikk Fjellresort

Gaustablikk Fjellresort, Gaustablikk

Gaustablikk Fjellresort ligger 945 m.o.h, og lige ved siden af skicenteret. Hotellet emmer af ægte vinterstemning med ild i pejsen hver dag. Når dagen i den friske højfjeldsluft er veloverstået, er det muligt at benytte hotellets pool, sauna, dampbad og boblebad. Legerum til børn og bordtennis.

Lejligheder Orgler

Lejligheder Orgler, Kaprun / Kitzsteinhorn

Selections Lejligheder Orgler er et lækkert lejlighedskompleks placeret i hjertet af Kaprun. Liften har du cirka 280 meter væk, og skibussen stopper lige ved døren. Lejlighederne tilbydes uden pension, men vi kan varmt anbefale Orglers morgenmadsbuffet, som kan tilkøbes. Efter en lang dag på pisterne, kan du nyde et urtekurbad (mod betaling) eller en tur i saunaen i lejlighedskompleksets wellnessafdeling. I lejlighedernes køkken kan du tilberede maden, som du kan hente i supermarkedet blot 100 meter væk. Ønsker du et Læs mere

Bella Vista Appartements

Bella Vista Appartements, Schladming

De komfortable Bella Vista Appartements ligger i rolige omgivelser, direkte ved indgangen til "Talbachklamm" og byder på en herlig udsigt til bjergene. Bjergbanen Planai nås efter ca. 70 m, centrum af Schladming efter ca. 250 m. Det moderne lejlighedshus, der er indrettet i alpin stil, har Wi-Fi og skirum med støvletørrer. Der er ligeledes gratis parkeringspladser. Forplejning Uden forplejning. På forespørgsel er der mulighed for morgenbrødsservice (mod betaling).

Hotel Marco Polo Alpina

Hotel Marco Polo Alpina, Maria Alm

Det komfortable hotel Alpina Marco Polo ligger i det idylliske Hinterthal, en bydel til Maria Alm, ca. 5 km fra centrum. Indkvarteringen ligger direkte ved pisten og ved en øvelseslift, så der ved godt snedække er mulighed for nedfart helt til indkvarteringen. Bjergbanen til skiregionen Ski amadé ligger kun ca. 200 m fra indkvarteringen. Skibussen holder ca. 100 m fra hotellet. Indstigningen til langrendsløjperne, finder man direkte bag indkvarteringen. Det hyggelige hotel består af 3 huse der er forbundet med Læs mere

Hotel Salzburger Hof Zauchensee

Hotel Salzburger Hof Zauchensee, Altenmarkt / Radstadt

Det komfortable 4-stjernede superior Hotel Salzburger Hof Zauchensee ligger direkte ved foden af skiområdet Zauchensee-Flachauwinkl, så det er muligt at stå på ski til indkvarteringen. Centrum af Altenmarkt ligger ca. 11 km fra indkvarteringen. Et skibusstoppested nås efter ca. 300 m og indstigningen til langrendsløjpen er mulig efter ca. 250 m. På forespørgsel tilbyder hotellet mulighed for transfer mod betaling fra banegården Altenmarkt eller Radstadt (ca. 6,7 km fra indkvarteringen) Faciliteter Indkvarteringen har faciliteter som reception, opholdsrum, Wi-Fi, elevator Læs mere

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen