Anmeldelse af Sankt Andreasberg

Opret kommentar Se kommentarer for andre destinationer her
Kasper 23/04 2006

Rigtig godt sted
Hej

Vi er lige 4 der er kommet hjem fra en uges skitur til Sankt Andreasberg og vi er meget positiv overrasket. Selvom området ikke er så stort, så er der rigtig mange fordele. Der er ikke overrandt med folk, det var meget billigt, man kan finde hinanden og atomsfæren var helt i top.

Hilsen den skigale...

Christoph 01/02 2006

harzen/ danish website
Hi,

if you want you can visit my site about the harz-mountains. we have since a few weeks a danish version of the website with the most important informations about the harzen.
http://harz-ski.de/danish/

greetings
christoph

Tage Mortensen 28/01 2006

Harzen - et godt alternativ
Harzen - der består af flere mindre delområder, Sankt Andreasberg, Braunlage, Hahnenklee m.fl. er et godt alternativ til en kort tur til de nordiske lande. Her er noget af den østrigste charme og priserne er yderst rimelige og så er det kun godt 400 km. fra grænsen. Se info om lifter, områder m.v. på www.schneenews.de

Lars Petersen 29/12 2005

Ski weekend
Jeg har sammen med familie, venner og i firma sammenhæng flere gange siden 1985 været i Harzen på ski weekend.
Harzen er et godt alternativ til de sydsvenske og norske skiområder, især for jyder og fynboer som er tættere på og som ikke skal betale broafgift.
Området i St. Andreasberg har alle sværhedsgrader fra de lette begynderpister til det man kan kalde let sort. Med en højdeforskel på blot 140 meter minder det om de sydsvenske skisportssteder. Det nærliggende skiområde i Braunlage har derimod 400 meters højdeforskel og pister på 5 km længde, så det minder mere om et "rigtigt" skisportssted, og gondolerne sørger for hurtig transport. Braunlage har ikke noget sværere end røde pister. Gode områder for begyndere, eller hvis man bare lige skal have sne under skiene.
Prismæssigt er Harzen billigt, særligt spiser man billigt. Svært st finde en frokost til over 7,00 Euro, og glühwein koster ca 2,50 Euro.