Anmeldelse af Oberstdorf

Opret kommentar Se kommentarer for andre destinationer her
Steen Gauss 06/02 2006

7,5 km rødt og sort nedløb
Oberstdorf har vi været i to gange og det er et lille men fint område med en rigtig hyggelig by på ca. 20.000 indbyggere. Der er 3-4 områder. Vi har prøvet Nebelhorn og Fellhorn. Nebelhorn er det mindste område med 3 pister på toppen i 2200 m. Der er gode nedløb for dem som ønsker offpiste og et suverænt langt nedløb til dalen på 7,5 km. Det starter med et stejlt sort nedløb på en bred velpræpareret piste (sidevej udenom som er rød) og derefter går det nedad på en dejlig varieret piste, hvor man svinger mellem carving og skarpe sving.
Fellhorn er noget større område med 6-7 pister og de har to lange røde nedløb på hver sin side af bjerget de er begge ca. 5 km. På den bedste løber du ned i Østrig. Den nederste del er dog noget iset og sidst på dagen falder folk konstant foran dig.
Største minus er de lange liftkøer op til weekenden. Folk kommer fra hel Sydtyskland og det giver lange køer. Så sørg for at være der før kl.9
Indkvartering er let idet der er masser af zimmerfrei helt ned til 20 Euro i døgnet. For luxusfolket er der 4 stjernede kurhoteller.
mvh. Steen Gauss