Anmeldelse af Garmisch Partenkirchen

Opret kommentar Se kommentarer for andre destinationer her
Benedikte Sørensen 08/11 2013

Tip til Garmisch-Partenkirchen?
Er der nogen, der har været på ski i Garmisch og kan svare på følgende: Er det nemt at tage bybus eller skibus til henholdsvis Hausberg og Kreuzeck banerne? Er man nødt til at gå, og bære sine ski selv? Er vant til ski in / ski out, så vil gerne høre andres erfaringer, også gerne dem, der har haft børn med. Vi vil gerne leje en lejlighed, hvor vi alle kan være 10 personer, men det ser ud som om, man skal ud at gå/køre bus med sine ski...Mvh Benedikte

Steffen Sehested 22/02 2012

kanon
var i garmish i uge 6, masser af sne , havde et par dage med sibirisk kulde - 20. men sol fra skyfri himel. ingen kø lange nedfarter og fornuftige priser.
på ned siden ikke specielt mange lyse blå. / begynder.
turen med tog til zugspitz er et must.

Lis Klysner 25/03 2010


sær dumt at ikke gletcher hænger sammen med alp spitze,da det er umanerlig bøvlet at komme m kabelbanen op og derefter ned på gletzer gryden.

Martin Rk 03/01 2009

Fint sted, men ikke for begyndere
Super godt sted for den øvede eller gode skiløber; med sværhedsgraden var i den svære ende med mange sorte og krævende røde pister, og kun ganske få lette røde og blå pister. (var der sidste uge i 2008)

Sabrine Overgaard 27/02 2008

Spørgsmål til Garmisch Partenkirchen.
Hej.

Min familie og jeg skal derned i uge 13? Hvordan har i erfaringer med vejret denne uge?
Det er jo lidt sent i sæsonnen. Vi har et sted at bo og tænker vi tager bilen derned, da det ikke lader til toget (www.bahn.de) er billigere eller for den sags skyld, bussen. Mit spørgsmål lyder også på liftkort? Køber man det på banegården dernede eller kan man bestille på forhånd? Jeg har prøvet at undersøge, men kan ikke finde nogle priser. Er der nogen som ved mere?

Med Venlig Hilsen Sabrine.

Hanne 09/12 2007

Garmisch Partenkirchen
Vi var afsted i uge 8 i 2007 - og har netop booket igen - dog til uge 6.
Vores børn på hhv. 16 og 13 synes det var et fedt sted, og særligt når man tager toget op til Zugspitze så får man en fed oplevelse. Der var ikke så meget sne i bunden af Classic området sidste år, så vi håber der er mere i år. Vi boede på Atlas Post hotel sidste år, med 1/2 pension, det var udemærket. Tyskerne laver ikke det bedste mad i verden, men vi fik 2 retter hver aften, og blev rigeligt mætte.

Morten 29/10 2007

Garmisch-Partenkirchen
Vi var 3 familier som besøgte Garmisch-Partenkirchen i uge 7 2006 - og gentager kunststykket samme uge her i 2007. 2 af familierne var begyndere og 1 familie havde stået alpint før i Østrig. Vores niveau taget i betragtning var vi alle super-tilfredse med området. Nu var vinteren 2006 jo særdeles gavmild ved GAP, så sne var der masser af. Vi havde læst om området før vi tog derned og forventede mere "run" på pisterne i weekenderne end på hverdagene. Og ganske rigtigt, idet de fleste syd-tyskere let kan tage på 1-2 dages ture dertil over weekenden. Men på intet tidspunkt var liftkøerne lange eller tidskrævende. Vi fandt systemet effektivt og ingen kritik over liftsystemerne. På hverdagene var der masser af plads på alle 3 "områder"; Hausberg, Alpspitze og Zugspitze. Priserne i byen var bestemt rimelige og vi overnattede i lejligheder på private Gasthofs til EUR 45 pr. nat pr. familie. Bestemt anbefalelsesværdigt for blå og røde pister...og som jeg læste andetsteds på nettet. Deres mest berømte sorte piste "Kandahar" er selv Hermann "Herminator" Maier bange for! Så der bør være lidt for enhver smag...og vi tager tilbage!

Kim 06/04 2006

Viden om Garmisch Parten- kirchen
Jeg vil blot høre om der er nogen som har været i Garmisch Parten- kirchen og stå alpin de sidste par år. Hvad er jeres erfaringer ? Er der lange kører ved lifterne og er det et godt sted at tage hen, hvis man har nybegyndere og børn med ?

Kim

Michael Styrk 18/06 2004

Billigt!
Skal man strikke en billig skitur sammen og man har adgang til en bil, så er garmisch partenkirchen perfekt. Er man 5 personer i en bil kan det gøres rigtig billigt. Dels fordi det er forholdsvis billigt at leve i Tyskland og dels fordi der findes mange billige "feriewohnung"'er. Er man 5 personer kan det lade sig gøre at finde et fint sted for 8€ pr. person pr. overnatning.

Skiområdet er udmærket og da det ikke er særlig kendt var der næsten ingen kø ved lifterne. Der er desuden en god halfpipe og 5 hop samt et par rails.

Der bor 30.000 mennesker i garmisch partenkirchen og efter vores indtryk, efter en uge i garmisch, er nattelivet bestemt ikke kedeligt selvom det ikke er overrendt med turister.